Wat doet een Inpakker?

Verpakkers werken in magazijnen en zetten afgewerkte producten klaar om te worden verpakt en verzonden. Ze krijgen vaak een afdeling toegewezen waaruit ze de nodige artikelen in voorraad kunnen halen, controleren of deze zich in goede staat bevinden, ze veilig en zorgvuldig inpakken en klaar te zetten voor verzending. Verpakkers ontvangen facturen met betrekking tot de benodigde items die in de zendingen moeten worden geplaatst; ze halen die items uit de voorraad en werken de inventarislijsten bij om aldus de verwijderde items correct weer te geven..

Wanneer een doos klaar is voor verzending, weegt een inpakker deze en zorgt hij ervoor dat de artikelen en verzendinformatie overeenstemmen met wat op de factuur vermeld is. Verpakkers houden producten apart en geordend en zorgen voor een goede rotatie. Ze controleren producten op regelmatige basis en melden problemen om te verhinderen dat veiligheidsproblemen zich voordoen. Verpakkers bedienen allerlei apparatuur, waaronder vorkheftrucks, verpakkingswikkelaars en laders. Indien nodig, melden ze mechanische problemen die zich voordoen met die toestellen. Ze volgen de veiligheidsvoorschriften op en houden de werkplekken rein en veilig. Ook scannen en sorteren ze de voorraad die het magazijn verlaat. Voor de job van verpakker is minimaal een Een middelbare schooldiploma of een diploma via het Voortgezet Algemeen Volwassenenonderwijs (General Educational Development - GED) of gelijkwaardig vereist. Daarna is dient een heftruckcertificaat te worden verkregen binnen 90 dagen na de aanvang van hun werkzaamheden.

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaringMeer dan 8 jaar

Salarissen voor Inpakker in de buurt van België

Gemiddeld basissalaris

€ 15 /uur
Exclusief compensatie in contanten
Meer analyses bekijken
Er zijn onvoldoende salarissen doorgegeven om de salarisverdeling weer te geven
Meer analyses bekijken
Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Inpakker worden

Lees hoe u Inpakker kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

inpakker (M/V/X)
Geen salarisrapporten
iii inpakker (M/V/X)
Geen salarisrapporten
iv inpakker (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Inpakker

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
12%
2 - 4
5%
5 - 7
0%
8+
83%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Inpakker

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Inpakker

Als u werkt als Inpakker, zijn Engelse taal en Aandacht voor detail de meest voorkomende vaardigheden die u nodig hebt om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Beroepen die het meest lijken op dat van Inpakker, zijn:
  • ontvanger
  • overslagkraan
  • vorkheftruckbestuurder (M/V/X)
  • magazijnmedewerker (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

ontvanger
100% overlap van vaardigheden
overslagkraan
100% overlap van vaardigheden
vorkheftruckbestuurder (M/V/X)
€ 60.000
100% overlap van vaardigheden
magazijnmedewerker (M/V/X)
€ 19.621
100% overlap van vaardigheden

Vacatures voor Inpakker