Wat doet een Magazijnmanager?

Magazijnbeheerders houden toezicht op de ontvangst, verzending en opslag van inkomende en uitgaande goederen en voorraden van een bedrijf. Ze zijn verantwoordelijk voor het monitoren van magazijnpersoneel, voertuigen en andere apparatuur en houden toezicht op de beveiliging, hygiënische en administratieve functies van het magazijn waar ze werkzaam zijn.

Magazijnmanagers zijn verantwoordelijk voor de implementatie van het operationele beleid en de operationele procedures van het bedrijf en implementeren en houden toezicht op de beveiligingsactiviteiten in de dagelijkse gang van zaken in het magazijn. Ze zorgen ervoor dat medewerkers effectief en veilig gebruik kunnen maken van de magazijnuitrusting naast het verzekeren van de veiligheid van al het personeel. Ze zijn verantwoordelijk voor de motivatie en discipline van het personeel en voor het bijhouden en een nauwkeurige administratie van de magazijnactiviteiten. Ze assisteren indien nodig bij de leveringen en bewaken de staat en locatie van het wagenpark. Ze zullen ook vervoerders en verkoopvertegenwoordigers ontmoeten om bestellingen te plaatsen en voorraaddoelstellingen te behalen. Magazijnmanagers beschikken over een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig diploma.

Werk/privé-balans
3,4 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,4 ★
Gem. ervaringMeer dan 8 jaar

Salarissen voor Magazijnmanager in de buurt van België

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Magazijnmanager. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Magazijnmanager worden

Lees hoe u Magazijnmanager kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

magazijnmanager (M/V/X)
€ 55.009 per jaar
senior magazijnmanager (M/V/X)
€ 49.508 per jaar
lead magazijnmanager (M/V/X)
Geen salarisrapporten
Magazijnmanager

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
1%
2 - 4
4%
5 - 7
1%
8+
94%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Magazijnmanager

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Magazijnmanager

Als u werkt als Magazijnmanager, zijn WMS, Computervaardigheden, Conditierapporten, SAP WM en SAP Supply Chain de meest voorkomende vaardigheden die u nodig heeft om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Beroepen die het meest lijken op dat van Magazijnmanager, zijn:
  • operations manager (M/V/X)
  • manager (M/V/X)
  • algemeen directeur (M/V/X)
  • winkelmanager (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

operations manager (M/V/X)
€ 68.065
Geen overlap van vaardigheden
manager (M/V/X)
€ 65.000
Geen overlap van vaardigheden
algemeen directeur (M/V/X)
€ 119.084
Geen overlap van vaardigheden
winkelmanager (M/V/X)
€ 57.759
Geen overlap van vaardigheden

Vacatures voor Magazijnmanager