Wat doet een Operator IV?

Operators zijn bekwame technici die lichte of zware machines, op verschillende gebieden, besturen en hun diepgaande kennis gebruiken om taken uit te voeren, waaronder het produceren van goederen of het uitvoeren van reparaties. Operators hebben aandacht voor detail en een goed concentratievermogen en zijn nauwkeurig in hun werk. Ze beschikken over een goede hand-oog coördinatie en maken gebruik van hun technische en mechanische vaardigheden om machines en apparatuur te bedienen. Ze gebruiken en houden toezicht op de apparatuur die nodig is om items te produceren en kunnen op diverse werkplekken worden tewerkgesteld, van het produceren van hightech gadgets tot apparaten.

Operators zorgen ervoor dat hun machines optimaal presteren en volgen een regelmatig onderhoudsschema, inclusief het oliën van onderdelen, het bijvullen van dispensers of het controleren van kalibraties. Ze kunnen ook noodzakelijke reparaties uitvoeren, zoals bouten aanspannen. Operators inspecteren items of producten die de machine produceert en brengen problemen onmiddellijk onder de aandacht van het management. Ze houden zich aan de richtlijnen van de werkplek en de overheid om de kans op letsel bij zichzelf en bij anderen te verkleinen. Operators dienen te beschikken over een middelbare schooldiploma, en on-the-job training is typisch.

Werk/privé-balans
3,1 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,2 ★
Gem. ervaring5-7 jaar

Salarissen voor Operator Iv in de buurt van België

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Operator Iv. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Operator IV worden

Lees hoe u Operator IV kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

iv operator (M/V/X)
Geen salarisrapporten
v operator (M/V/X)
Geen salarisrapporten
chief operator (M/V/X)
€ 104.815 per jaar
Operator IV

Verdeling van het aantal jaren aan ervaring

0 - 1
5%
2 - 4
10%
5 - 7
75%
8+
10%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training

Sollicitatiegesprekken voor Operator IV

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Operator IV

Als u werkt als Operator IV, zijn Leiderschap, Engelse taal, Calibratie en Aandacht voor detail de meest voorkomende vaardigheden die u nodig heeft om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Beroepen die het meest lijken op dat van Operator IV, zijn:
  • operations manager (M/V/X)
  • magazijnmanager (M/V/X)
  • machine operator (M/V/X)
  • vorkheftruckbestuurder (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

operations manager (M/V/X)
€ 75.564
Geen overlap van vaardigheden
magazijnmanager (M/V/X)
€ 59.399
Geen overlap van vaardigheden
machine operator (M/V/X)
€ 42.499
50% overlap van vaardigheden
vorkheftruckbestuurder (M/V/X)
€ 63.441
50% overlap van vaardigheden

Vacatures voor Operator IV