Wat doet een Planner?

Planners zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van een breed scala aan evenementen en verplichtingen voor een afdeling of individuele medewerkers. Hun functie bestaat uit het beheren van agenda's en het synchroniseren van planningen om vergaderingen en afspraken te regelen. Ze zijn vaak verantwoordelijk voor de planning en het maken van de tijdlijn voor hele projecten, met taken die bestaan uit het detailleren van elke individuele stap in de werkstroom, het toewijzen van taken, en ervoor zorgen dat het project op schema blijft. Ze kunnen ook afspraken met klanten plannen. Ze maken vaak gebruik van elektronische planningstools en -programma's.

Planners hebben vaak een bachelordiploma op zakelijk gebied, hoewel een gelijkwaardig niveau van relevante beroepservaring acceptabel kan zijn. Zij hebben vaak een achtergrond in de logistiek of administratieve ondersteuning. Ze moeten zeer georganiseerd en detailgericht zijn. Ervaring met planningsprogramma's is handig.

Werk/privé-balans
3,5 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,5 ★
Gem. ervaring--

Salarissen voor Planner in de buurt van België

Gemiddeld basissalaris

€ 3.375 /maand
Exclusief compensatie in contanten
Meer analyses bekijken
Er zijn onvoldoende salarissen doorgegeven om de salarisverdeling weer te geven
Meer analyses bekijken
Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad: Planner worden

Lees hoe u Planner kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

Sollicitatiegesprekken voor Planner

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Planner

Beroepen die het meest lijken op dat van Planner, zijn:
  • supply chain manager (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

supply chain manager (M/V/X)
€ 80.000
Geen overlap van vaardigheden

Vacatures voor Planner