Wat doet een Supply Chain Manager Trainee?

Supply chain managers zijn managers die verantwoordelijk zijn voor het toezicht op alle aspecten van het productie- en fulfillmentproces. Ze spelen een actieve rol in het toezicht op de werkstroom van de gehele productiecyclus, gaande van de aankoop van grondstoffen tot de verzending van het eindproduct. Ze geven leiding aan een team van supply chain-specialisten. Hun rol strekt zich uit over meerdere functies en afdelingen, waaronder logistiek en transport. Ze ontwikkelen en implementeren supply chain-plannen en het beleid en stellen formele procedures vast voor alle betrokken processen. Ze onderhouden relaties met strategische partners om betrouwbare en kosteneffectieve systemen te waarborgen.

Supply chain managers hebben doorgaans ten minste een bachelordiploma in supply chain management en een achtergrond in de productie of logistiek, inclusief functies met toezichthoudende verantwoordelijkheden. Ze moeten uitgebreide ervaring hebben met het plannen en uitvoeren van logistieke systemen en processen. Deze functies vereisen sterke projectmanagementvaardigheden.

Werk/privé-balans
3,5 ★
Salarisbereik--
Carrièremogelijkheden
3,6 ★
Gem. ervaring5-7 jaar

Salarissen voor een Supply Chain Manager Trainee

Er zijn geen actuele rapporten over salarissen voor een Supply Chain Manager Trainee. U kunt extra functies toevoegen aan uw vacaturevoorkeuren om gerelateerde salarisinformatie te bekijken.

Door Glassdoor geschat salaris

Loopbaanpad voor een Supply Chain Manager Trainee

Lees hoe u Supply Chain Manager Trainee kunt worden, welke vaardigheden en opleiding u nodig heeft om te slagen en welk salaris u kunt verwachten bij elke stap op uw loopbaanpad.

N2
supply chain manager (M/V/X)
Geen salarisrapporten
N3
N2

Gemiddeld aantal jaren aan ervaring

0 - 1
6%
2 - 4
30%
5 - 7
41%
8+
23%
Exclusief jaren doorgebracht in opleiding en/of training
Loopbaanpad bekijken

Sollicitatiegesprekken voor Supply Chain Manager Trainee

Veelgestelde vragen over de rollen en verantwoordelijkheden van de functie Supply Chain Manager Trainee

Als u werkt als Supply Chain Manager Trainee, zijn SAP ERP, Oracle ERP Cloud, Besluitvorming en Datastructuren de meest voorkomende vaardigheden die u nodig heeft om uw werk uit te voeren en voor een succesvolle loopbaan.

Beroepen die het meest lijken op dat van Supply Chain Manager Trainee, zijn:
  • demand planner (M/V/X)
  • supply chain analyst (M/V/X)

Gerelateerde loopbanen

demand planner (M/V/X)
€ 66.405
Geen overlap van vaardigheden
supply chain analyst (M/V/X)
€ 48.919
Geen overlap van vaardigheden

Vacatures voor Supply Chain Manager Trainee