Cover image for Fluvius
Logo
Alle foto's weergeven

Fluvius

Actieve werkgever

Fluvius

Review toevoegen

Diversiteit, gelijkheid en inclusie bij Fluvius

Wat denken werknemers met verschillende demografische achtergronden over diversiteit, gelijkheid en inclusie bij Fluvius? Lees wat Fluvius doet om inclusiviteit op de werkvloer te bevorderen en hoe het bedrijf alle werknemers ondersteunt.

Beoordelingen voor diversiteit en inclusie

4,2
(43 Beoordelingen)
Fluvius heeft een diversiteits- en inclusiviteitsbeoordeling van 4,2 van vijf sterren, op basis van 43 anonieme beoordelingen vanuit de community. De gemiddelde D&I beoordeling van de werknemerscommunity van Fluvius is in de afgelopen 12 maanden met 5% verbeterd.
D&I beoordelingsspreiding
5 Sterren
 
4 Sterren
 
3 Sterren
 
2 Sterren
 
1 Ster
 
D&I beoordelingstrend

Werkt u bij Fluvius? Deel uw ervaringen

Fluvius logo
of

Carrières bij Fluvius

Cover image for Fluvius

Bouw mee aan de netwerken voor morgen Betrouwbare aansluitingen, toekomstgerichte oplossingen, zorgeloze klanten. Fluvius bouwt mee aan de...Meer

Hier krijgt de werkgever de kans om te vertellen waarom u bij zijn of haar bedrijf moet komen werken. De informatie wordt gegeven vanuit werkgeversperspectief.

Reviews per functie

Bedrijfsupdates

Logo

Fluvius

110 dagen geleden

Carrière
Energieprijzen, energietransitie, elektrificatie. Actuele en grote woorden, maar bij Fluvius maken we ze tastbaar. Als Diensthoofd Studies van onze gloednieuwe afdeling Nettransitie timmert Emiel Vandewalle (34) elke dag mee aan de elektriciteitsnetten van morgen. Jij straks ook?
Shared image - "Je draagt hier actief bij aan de realisatie van de energietransitie" | Student.be
"Je draagt hier actief bij aan de realisatie van de energietransitie" | Student.be
www.student.be
Logo

Fluvius

233 dagen geleden

Carrière
Met een technische bachelor kan je bij Fluvius verschillende rollen opnemen, afhankelijk van wat jou het beste ligt. Wat ze gemeen hebben? Technische diepgang, mensen laten samenwerken, planning en admin. En impact, want de energietransitie wordt tastbaar in concrete projecten, gedragen door onze technische bachelors.
Shared image - Vind jouw ideale mix
Vind jouw ideale mix
jobs.fluvius.be
Alles weergeven