Topbedrijven in de bedrijfstak Cadeau en souvenirwinkels

Bent u op zoek naar een baan bij een topbedrijf in de bedrijfstak Cadeau en souvenirwinkels? U vindt deze met Glassdoor! Bekijk de best beoordeelde bedrijven in de bedrijfstak Cadeau en souvenirwinkels. Deze beoordeling is gebaseerd op anonieme werknemersreviews en geven een openhartig beeld van de topwerkgevers bij u in de buurt die mensen zoeken

Topwerkgevers in de bedrijfstak Cadeau en souvenirwinkels bij u in de buurt die mensen aannemen, zijn onder andere DFS Group met een werknemersbeoordeling van 3,6 uit 5, Smartbox Worldwide beoordeeld met 3,2 uit 5 en PartyLite met een werknemersbeoordeling van 3,1 uit 5. Als u meer wilt weten over een werkgever, klikt u op het Glassdoor-profiel. Dit bevat door werknemers ingediende reviews, salarisinformatie voor functies in de bedrijfstak Cadeau en souvenirwinkels, arbeidsvoorwaarden, vacatures in de bedrijfstak Cadeau en souvenirwinkels en meer.

Wilt u meer resultaten weergeven? Filter uw zoekresultaten voor bedrijven in de bedrijfstak Cadeau en souvenirwinkels op functie, locatie of bedrijfsgrootte.

Toont 3 bedrijven

Bedrijven filteren

Toont 3 bedrijven
Cadeau en souvenirwinkels

Vakgebied

Vakgebied

Vakgebied

Vakgebied

Bedrijfsbeoordelingen

en hoger

Wereldwijde bedrijfsgrootte

DFS Group

DFS Group

3,6
Locatie6 kantoorlocaties
Wereldwijde bedrijfsgrootte5001 tot 10000 werknemers
BedrijfstakCadeau en souvenirwinkels
Smartbox Worldwide

Smartbox Worldwide

3,2
LocatieBlock A, Joyce's Court, Talbot Street
Wereldwijde bedrijfsgrootte501 tot 1000 werknemers
BedrijfstakCadeau en souvenirwinkels
PartyLite

PartyLite

3,1
Wereldwijde bedrijfsgrootte51 tot 200 werknemers
BedrijfstakCadeau en souvenirwinkels