Cover image for CAPE Groep
Logo

CAPE Groep

Is dit uw bedrijf?

CAPE Groep

Review toevoegen
ConcurrentenOnbekend
We leven in een nieuwe werkelijkheid. Waarin organisaties moeten veranderen om vooruit te gaan. Dat vraagt loslaten van oude denkpatronen en systemen en overgeven aan nieuwe inzichten en technologieën. Om van waarde te blijven moeten organisaties digitaal transformeren. CAPE ...
Missie: Bij CAPE Groep zien we digitale transformatie als instrument om ambities waar te maken. We vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. En vergroten daarmee uw concurrentiekracht.

CAPE Groep Reviews

CAPE Groep22
4,4
86%
Aanbevelen bij een kennis
  5,0
  Corporate Recruiter
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar
  Enschede
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ik ben hier gestart zonder veel ervaring in recruitment. Alle vrijheid kreeg ik hier om mijzelf te ontwikkelen en daarbij kreeg ik alle ondersteuning die ik kon wensen. Zo kreeg ik een ervaren recruitment trainer toegewezen voor een half jaar en kreeg ik goede ondersteuning van HR. Door middel van de kwartaalgesprekken die iedereen voert wordt er gekeken naar wat jouw leerbehoefte is. Dit is uniek bij deze werkgever, aangezien CAPE een eigen academy heeft en hier al vele trainingen aanwezig zijn. Mocht er een training zijn wat nog niet wordt aangeboden dan wordt er extern gekeken. Veel heb ik geleerd van de consultants in hun houding en communicatie. Stuk voor stuk zijn het geweldige collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen. Verder worden er veel leuke gezamenlijke activiteiten georganiseerd en is de opkomst ook altijd hoog en top geregeld. Je krijgt in alle functies meteen heel veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Dit is met de visie dat je zo het snelste leert. CAPE stimuleert om uit je comfortzone te gaan, want daar zit de meeste groei. Mede doordat de sollicitatieprocedure zeer uitgebreid is blijft de kwaliteit van collega’s hoog. Zo mag je in de eindfase van je sollicitatie de gehele dag een assessment maken op kantoor. Je krijgt hierbij ook begeleiding van een ervaren consultant (inclusief 1 week de tijd om jezelf voor te bereiden). Op deze manier kan CAPE, maar ook jijzelf goed inschatten of er een match is. De lat ligt hoog, maar het type profiel dat ze zoeken moet ook zeker niet bang zijn voor een uitdaging of het onbekende.

  Minpunten

  CAPE is continue in beweging en heel dynamisch. Dit heeft vele voordelen, maar ook nadelen. Onder andere dat sommige belangrijke dingen in mijn ogen te lang blijven liggen, omdat er andere prioriteiten worden gelegd. Enkele praktische zaken zoals; meer parkeerplekken met lijnen, een duidelijker hoofdingang, het reserveringssysteem voor poolauto’s optimaliseren.

  Alle 22 reviews bekijken

  Foto's voor CAPE Groep

  + Foto toevoegen
  CAPE Groep-foto van: MISSING VALUECAPE Groep-foto van: MISSING VALUECAPE Groep-foto van: MISSING VALUECAPE Groep-foto van: MISSING VALUECAPE Groep-foto van: MISSING VALUECAPE Groep-foto van: MISSING VALUECAPE Groep-foto van: MISSING VALUE

  Sollicitatiegesprekken bij CAPE Groep

  Ervaring
  Positief100%
  Sollicitatiegesprek gekregen via
  Overige100%
  Moeilijkheid
  3,0
  Gemiddeld
  MoeilijkGemiddeldMakkelijk

  1. Sollicitatiegesprek voor de functie Trainee Business Consultant

   Anonieme werknemer in Enschede
   Geaccepteerd aanbod
   Positieve ervaring
   Gemiddeld sollicitatiegesprek
   Sollicitatie

   Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij CAPE Groep (Enschede) in apr. 2020

   Sollicitatiegesprek

   Een heel fijn traject waarbij een gesprek en een casedag je een goed beeld geven van de werkzaamheden en sfeer bij CAPE. Het gesprek is heel open en de casedag kent een goede begeleiding waarbij je zelf in de lead bent.
   Sollicitatiegesprek

   Wat drijft jou in je werk?

   1 antwoorden

  Alle 1 sollicitatiegesprekken bekijken

  Awards en onderscheidingen voor CAPE Groep

  • Eén van de snelst groeiende bedrijven van NederlandFD Gazellen Awards2020
  • Één van de snelst groeiende bedrijven van NederlandFD Gazellen Awards2019

  Veelgestelde vragen over CAPE Groep

  Werknemers beoordelen CAPE Groep met 4,4 van de 5 sterren op basis van 22 anonieme reviews op Glassdoor.

  Voor een baan bij CAPE Groep kunt u de openstaande vacatures bekijken en solliciteren op een baan bij u in de buurt. Na een positieve reactie kunt u meer te weten komen over het sollicitatieproces bij CAPE Groep en u voorbereiden op lastige vragen.

  86% van de werknemers zou werken bij CAPE Groep aanraden aan vrienden. Dit is gebaseerd op 22 anonieme beoordelingen op Glassdoor.

  100% van de werkzoekenden beoordeelt de sollicitatie-ervaring bij CAPE Groep positief. Kandidaten beoordelen de moeilijkheidsgraad van hun sollicitatiegesprek bij CAPE Groep met 3 uit 5 (waarbij 5 de hoogste moeilijkheidsgraad is).

  84% van de werknemers denkt dat CAPE Groep positieve zakelijke vooruitzichten heeft. Dit is gebaseerd op anonieme werknemersbeoordelingen op Glassdoor.

  Werkt u bij CAPE Groep? Deel uw ervaringen

  CAPE Groep logo

  CAPE Groep

  Klik om te beoordelen
  of

  Locaties van CAPE Groep

  • Enschede (Nederland)
   4,3
  • Utrecht (Nederland)
  Alle locaties weergeven

  Gelieerde bedrijven

  eMagiz Services b.vCarthago ICT

  Glassdoor geeft u een kijkje achter de schermen bij CAPE Groep als werkplek, inclusief salarissen, reviews, foto's van kantoor en meer. Dit is het bedrijfsprofiel van CAPE Groep. Alle content is anoniem geplaatst door werknemers bij CAPE Groep.