Werken bij Cargill | Glassdoor.be

Overzicht Cargill

Wayzata, MN (Verenigde Staten)
10000+ werknemers
1865
Privébedrijf
Voedselproductie
€ 10+ miljard (EUR) per jaar
Cargill is al sinds 1959 aanwezig in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 2300 werknemers in dienst, die werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en Botlek, Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel ... Meer lezen

Cargill – Waarom met ons werken?


Noem ons optimistisch. We geloven dat de wereld beter eet als we samen eten. Uitgaande van een enkele graanlift in Iowa, is onze passie altijd geweest om producenten en consumenten van voedsel dichter bij elkaar te brengen.

Ons team van 155.000 professionals in 70 landen brengt de werelden van voeding, landbouw, voeding en risicobeheer samen. Al meer dan 150 jaar helpen we boeren meer te groeien en verbinden ze hen met bredere markten. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van producten die consumenten precies datgene bieden waarnaar ze op zoek zijn, waarbij ze voeding, voedselveiligheid en duurzaamheid bevorderen. En we helpen al onze partners bij het innoveren en beheren van risico's, zodat ze de wereld morgen opnieuw kunnen voeden.

Hoe wij werken

We werken samen met boeren, producenten, fabrikanten, retailers, overheden en andere organisaties om ons doel te bereiken om de wereld op een veilige, verantwoorde en duurzame manier te voeden. Samen creëren we efficiëntie, ontwikkelen we innovaties en helpen we gemeenschappen te gedijen.

 • We bieden input, expertise en risicobeheertools voor kleine en grote boeren, die hen helpen hun productiviteit en inkomen te verhogen. We kopen hun gewassen en dieren en brengen ze naar markten over de hele wereld.
 • We verwerken een breed scala aan landbouwproducten in het voedsel, het voer en de brandstof die de wereld nodig heeft, en transporteren ze naar de plaatsen waar ze zullen worden geconsumeerd.
  We werken samen met 's werelds toonaangevende merken op het gebied van consumptiegoederen, restaurants en winkels om innovatieve producten te maken die overal de veranderende waarden van consumenten dienen.
 • We voeden dieren met baanbrekende voedingsproducten en werken samen met boeren en wetenschappers om het welzijn van dieren te waarborgen, om op duurzame wijze aan de groeiende vraag naar dierlijke eiwitten wereldwijd te voldoen.
 • We werken samen met gemeenschapsleiders, non-profitorganisaties en anderen om de plaatsen waar we wonen en werken te verrijken, en bouwen aan een sterke, duurzame toekomst voor de landbouw.

Wereldwijde inclusie en diversiteit

Bij Cargill doet iedereen er toe en iedereen telt

Het doel van Cargill is om de wereldleider te zijn in het voeden van de wereld op een veilige, verantwoorde en duurzame manier. Inclusie en diversiteit zijn belangrijke factoren om dit doel te bereiken en helpen ons om de meest vertrouwde partner te zijn in landbouw, voedsel en voeding.

We zijn van mening dat voor het pad naar winnen elke persoon nodig is, ongeacht zijn rol, niveau, afdeling of locatie, om inclusief leiderschapsgedrag aan te tonen om buitengewone resultaten te behalen. Om zich te onderscheiden in deze veranderende wereld, engageren we alle medewerkers actief om een ​​meer geïntegreerde, beter uitgeruste organisatie te creëren.

De zakelijke voordelen van integratie en diversiteit:

 • Versterkt onze business.
 • Stelt ons in staat om onze diverse capaciteiten, goed presterende teams, te winnen
 • en moedig leiderschap.

Positioneert Cargill om de toekomstige wereld vorm te geven en de behoeften van onze klanten en de gemeenschappen die we bedienen beter op te lossen.
We moedigen onze medewerkers aan *:

 • Wees nieuwsgierig.
 • Wees bereid om te leren en beïnvloed te worden door anderen.
 • Luister goed en aandachtig.
 • Betrek een breed scala aan perspectieven.
 • Leun in ongemak om comfortabeler te worden.

Waarom een ​​inclusieve cultuur ertoe doet en hoe we die bereiken

Onze cultuur van inclusie en hoge prestaties zullen ons positioneren om consequent te winnen als we onze inspanningen richten op drie gebieden die verband houden met inclusie en diversiteit.

Het gaat over onze mensen.

Om met ons personeel te winnen, moeten wij onze mensen voorop stellen - al onze mensen. Bij Cargill doet iedereen er toe en iedereen telt. Dit komt tot uiting in hoe we anderen denken, handelen en engageren. We zijn allemaal leiders bij Cargill en als leiders moeten we ons inclusief gedragen om grotere niveaus van betrokkenheid en contributie te stimuleren.

Om dit te doen, zullen we:

 • Maak contact met iedereen door wereldwijd uiteenlopende teams aan te trekken, te ontwikkelen en te engageren, en maak gebruik van verschillende perspectieven om betere resultaten te bereiken.
 • Ontwikkel iedereen, inclusief onszelf, om het volledige potentieel van onze medewerkers te ontketenen.
 • Verhoog ons comfort door in onze ongemakken terecht te komen.

Het gaat erom waar we werken.

Winnen op onze werkplek vereist dat we authentiek en inspirerend leiderschap tonen. We moeten vertrouwen, betrokkenheid en productiviteit in de hele organisatie stimuleren. Authentieke, inspirerende leiders die zich inclusief gedragen, dienen als rolmodel voor anderen in hun teams en met wie ze communiceren. Collectief creëert dit een cultuur waarin iedereen zijn best kan doen.

Om dit te doen, zullen we:

 • Inspireer anderen door hun verbinding met ons nobele doel te begrijpen en te communiceren.
 • Wees een voorbeeld voor het opbouwen van vertrouwen door begrip, bekendheid en waardering van andere culturen.
 • Bevorder de dialoog zodat mensen bereid zijn openhartige en moedige gesprekken te voeren over inclusie en diversiteit.

Het gaat over onze klanten en gemeenschappen.

Winnen op onze markt vereist dat we Cargill op gedurfde en weloverwogen manieren differentiëren om onze groei en prestaties te stimuleren. Om te groeien in de markten die we bedienen, moeten we beter zijn dan wie dan ook om te leveren wat onze klanten nodig hebben om te gedijen. We zullen resultaten boeken wanneer we onze collectieve kennis gebruiken, gebruikmakend van de gevarieerde perspectieven, ervaringen, talenten en ideeën van iedereen.

Om dit te doen, zullen we:

 • Los problemen op en stimuleer innovatie door de inbreng van ons diverse talent.
 • Pas een inclusieve lens toe op alles wat we doen, zodat we daadkrachtig en moedig kunnen handelen.
 • Bereik uitzonderlijke resultaten door inclusief gedrag en verantwoordelijkheid voor iedereen.

Voordelen en voordelen voor Amerikaanse werknemers

De voordelen van werken bij Cargill gaan verder dan betalen

Bij Cargill nemen we nooit genoegen met minder dan de beste. Ons voordelenpakket is een voorbeeld van onze voortdurende toewijding om kwaliteits- en competitieve voordelen te bieden die onze medewerkers helpen gedijen.

Gezondheid en welzijn

We bieden medische, tandheelkundige, visie- en medewerkersassistentieprogramma's, wellness-programma's en ondersteuning voor gezondheidsbevordering.

Financiële wellness

 • Flexibele uitgavenrekeningen
  Gezondheidszorg en zorgkosten voor afhankelijke personen kunnen behoorlijk oplopen. Met flexibele uitgavenrekeningen (FSA's) kunt u geld opzij zetten om een ​​deel van deze uitgaven te betalen. U reserveert het geld vóór belasting, wat betekent dat u geen belasting betaalt over de bedragen die u kiest om bij te dragen. Cargill biedt twee FSA's aan: de Health Care FSA en de Dependent Care FSA.
 • 401 (k)
  Het 401 (k) -plan van Cargill is een draagbare pensioenrekening. U kunt tot 50 procent van uw loon bijdragen op een basis vóór belastingen, na belastingen (Roth) of een combinatie van beide. Het account wordt dan belastingvrij. Cargill komt overeen met een deel van uw bijdragen aan het plan.
 • Collegegeld Vergoeding
  Het collegegeldvergoedingsprogramma van Cargill biedt financiële ondersteuning voor in aanmerking komende werknemers die besluiten een hbo-opleiding te volgen of een GED-, een undergraduate- of graduate-graad te volgen. Het programma is ontworpen om de geschikte kansen te bepalen die zullen helpen om vaardigheden te verbeteren, aanvullende verantwoordelijkheden op zich te nemen of om goed bij professionele ontwikkelingsplannen te passen.
 • Adoptiebijstand
  Elke nieuwe toevoeging aan je familie verandert je leven. Cargill biedt een vergoeding voor gekwalificeerde uitgaven tot een maximumbedrag. Daarnaast biedt Cargill beleid voor vrije tijd voor nieuwe ouders. Nieuwe vaders en moeders kunnen, mits daarvoor in aanmerking komt, vrijaf nemen onder het Beleid Betaalde Familieverhuur en / of de Wet Familiale en Medische Verlof (FMLA) of kunnen persoonlijk verlof aanvragen.

Inkomensbescherming

 • Salaris Vervolg / Ongeval en Ziekte
  Cargill biedt beloning voor gekwalificeerde afwezigheden.
 • Lange termijn handicap
  Cargill biedt dekking voor langdurige arbeidsongeschiktheid (LTD) voor werknemers met een bezoldigde uitkering die een deel van de beloning vervangt als een werknemer gedurende zes maanden of langer volledig is uitgeschakeld, zoals bepaald door het plan.
 • Levensverzekering
  Cargill biedt een basislevensverzekering en een onafhankelijke verzekeringsdekking zonder kosten. Aanvullende dekking is beschikbaar
 • Accidental Death & Dismemberment (AD & D)
  Accidental Death & Dismemberment (AD & D) -verzekering biedt dekking als u of uw echtgenoot is uitgeschakeld of gedood als gevolg van een ongeval. U kunt vrijwillige AD & D-dekking aanschaffen voor uzelf en uw echtgenoot.

Time Away From Work

 • Vakantie en vakantie
  Cargill biedt werknemers tijd weg van werk om de balans tussen werk en privé te bevorderen. Medewerkers ontvangen negen betaalde vakantiedagen per jaar plus twee zwevend betaalde vakantiedagen. Bovendien verdienen werknemers vakantie. De betaalde vakantieperiode van Cargill loopt van 1 juni tot 31 mei. Op 1 juni ontvangt u uw toegewezen vakantiedagen voor gebruik van 1 juni tot en met 31 mei.
 • Betaald familie verlof
  Cargill streeft naar een inclusieve werkomgeving en ondersteunt zijn medewerkers door kritieke levensgebeurtenissen die tijd vergen van het werk. Het betaalde verlofbeleid biedt inkomensondersteuning voor werknemers. Volgens dit beleid kunnen in aanmerking komende werknemers maximaal twee weken betaald verlof krijgen om zich te binden aan een pasgeboren of nieuw geplaatst pleegkind, of om te zorgen voor een familielid met een ernstige gezondheidstoestand en tot vier weken betaald verlof om te verlijmen met een nieuw geadopteerd kind.

Reviews voor Cargill

 • "Excellent"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
  Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
  Aanbevolen

  Ik heb een voltijdbaan gehad bij Cargill

  Pluspunten

  great company culture and work/life balance

  Minpunten

  workload can be heavy sometimes

Alle 3.360 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van Cargill

Ervaring

Ervaring
66%
17%
17%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
32%
17%
17%
17
17

Moeilijkheid

2,7
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Talent Acquisition Specialist

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Mechelen
  Geen aanbod
  Neutrale ervaring
  Gemiddeld sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Cargill (Mechelen) in oktober 2017.

  Sollicitatiegesprek

  Eerste gesprek was een telefonisch interview, vervolgens een tweede (en laatste ronde) op het kantoor in Mechelen (Belgie). Begin oktober heb ik het tweede gesprek gevoerd, vervolgens heeft het 4 weken geduurd voordat ik feedback kreeg. Ik heb zelf een aantal keren initatief genomen om te vragen naar feedback. Uiteindelijk werd ik afgewezen, met een prima reden. Mijn advies, doe meer aan kandidaat - coaching en informeer je kandidaten gedurende het proces.

  Sollicitatievragen

  • Hoe reageer je op stress-situaties?   1 antwoord
Alle 789 sollicitatiegesprekken weergeven

Cargill Awards en onderscheidingen

 • Best Places to Work for LGBT Equality, Human Rights Campaign, 2012
 • Best Places to Work for LGBT Equality, Human Rights Campaign, 2010
 • Most Admired Companies in Research Science, Black Engineer & Information Technology, 2010
 • Top Companies for Leaders, Fortune, 2009
 • America's Largest Private Companies, Forbes, 2009
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij Cargill? Deel uw ervaringen

Cargill
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of