Werken bij GlaxoSmithKline | Glassdoor.be

Overzicht GlaxoSmithKline

Waver
10000+ werknemers
1830
Beursgenoteerd bedrijf (GSK)
Biotechnologie en farmacie
€ 5 - € 10 miljard (EUR) per jaar
Wij zijn een wereldwijde gezondheidszorgbedrijf met wetenschappelijk onderzoek dat een breed scala aan innovatieve producten op drie primaire gebieden van geneesmiddelen, vaccins en consumentenzorg onderzoekt en ontwikkelt.

Als een van de weinige ... Meer lezen

Bedrijfsupdates

Alles weergevenAlles weergeven

GlaxoSmithKline – Waarom met ons werken?


We willen mensen helpen meer doen, beter voelen, langer leven

Vandaag zijn er nog steeds miljoenen mensen zonder toegang tot basiszorg, duizenden ziekten zonder adequate behandelingen en miljoenen meer mensen die last hebben van dagelijkse aandoeningen. Bij GSK willen we dit veranderen.

Ontdek meer over GSK

Als wereldwijde zorgverlener nemen we enkele van de grootste uitdagingen in de gezondheidszorg ter wereld.

Door een duurzaam bedrijf te leveren, bieden wij patiënten en consumenten gezondheidsvoordelen, verbeterde aandeelhoudersrendementen en het ondersteunen van een bredere maatschappij.

Wij hebben drie wereldleiderondernemingen die onderzoeken, ontwikkelen en vervaardigen van innovatieve farmaceutische geneesmiddelen, vaccins en producten voor de gezondheid van de consument.

Wij zijn toegewijd aan het uitbreiden van de toegang tot onze producten, zodat meer mensen kunnen profiteren, ongeacht waar ze in de wereld wonen of wat ze zich kunnen veroorloven betalen.

Elk van onze drie bedrijven profiteert van de commerciële infrastructuur van GSK, geïntegreerde leveringsnetwerken en een belangrijke wereldwijde aanwezigheid.

Bij GSK geloven wij dat we zaken doen, even belangrijk zijn als wat we doen - het is wat ons anders maakt - dus we zijn uitdagende industrie normen door de manier waarop we werken veranderen.


Onze kernwaarden zijn patiëntgerichtheid, integriteit, respect voor mensen en transparantie. Wij verwachten van onze medewerkers onze waarden te delen, te allen tijde transparant en met integriteit handelen.

Wij motiveren onze medewerkers om onze waarden centraal te stellen bij elke beslissing die zij door sterk leiderschap verlenen, individuele ontwikkelingsmogelijkheden bieden en werknemers belonen voor hoe ze werken en wat ze bereiken. We willen dat iedereen bij GSK trots is op het werk dat zij doen, het bedrijf waar ze voor werken en het verschil dat ze maken.

Patiëntgerichtheid

Wij richten ons op het individu, doen wat geschikt is voor patiënten en klanten. Wij zijn toegewijd aan de hoogste standaard van ethische medische praktijk en governance in ons werk. Daarnaast zijn we toegewijd aan een effectieve en verantwoordelijk beheerde supply chain, die essentieel is voor onze productie teams om producten en producten van hoge kwaliteit te leveren aan patiënten en consumenten.

Hiervoor werken we samen met onze partners en klanten om de gezondheidszorg te verbeteren en nieuwe medicijnen en vaccins te vinden. We kunnen alleen respect behalen door de tijd te nemen om problemen door anderen te bekijken en producten te bieden die echt van belang zijn.

Wij laten dit gebeuren door:

Focus op de behoeften van de patiënt en de consument in onderzoek
Het waarborgen van patiënt- en consumentenveiligheid is voorop
Zorgen voor productkwaliteit en betrouwbaarheid van het aanbod


Integriteit

We zijn toegewijd aan prestaties met integriteit. Het doen van het juiste voor onze patiënten en consumenten moet centraal staan ​​in elke beslissing die we nemen. Daarbij tonen wij elke dag integriteit in actie, op elk niveau.

Het voldoen aan de normen die terecht van ons verwacht worden, betekent dat we in alle interacties moeten

 • Wetmatig en eerlijk handelen in de geest van alle wetten, voorschriften en beleidslijnen
 • Moedig werknemers aan om te spreken als iets niet goed voelt of niet in lijn staat met onze waarden
 • Maak realistische verplichtingen en houd onze beloftes
 • Zoek principes, geen smalle punten
 • Moedig werknemers aan om in elk geval twijfel te zoeken

Respect voor mensen

We ondersteunen en inspireer onze collega's om hen te helpen het beste te zijn dat ze kunnen zijn en goede dingen te behalen. Centraal hierbij is onze dagelijkse werkkultuur die gebaseerd is op de volgende fundamenten:

Wij zorgen ervoor dat onze werkplek veilig en vrij is van intimidatie en pesten
Wij zoeken, waarderen en trekken de verschillende kennis, perspectieven, ervaringen en stijlen die aanwezig zijn in onze wereldwijde gemeenschap van medewerkers
Wij creëren een sfeer van vertrouwen, waarin de bezorgdheid volledig kan worden verhoogd

Transparantie

Aangezien onze zaken zich ontwikkelen om globale uitdagingen aan te pakken, is ook onze cultuur - en transparantie hierbij integraal. Voor ons betekent transparantie eerlijk te zijn over wat we doen, hoe we het doen en de uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden. We staan open voor uitdagingen, discussies en het verbeteren van hoe we werken om onze waarden te reflecteren.

Wij trachten dit in actie te zetten door:

 • Het verzekeren van wat we zeggen of schrijven is eerlijk en eerlijk en niet misleidend of onvolledig
 • Het verstrekken van tijdige, relevante en nauwkeurige informatie
 • Overtuiging tonen en eigendom nemen
 • Snelle toegang tot belangrijke informatie

We streven ernaar om een inclusieve werkplek te creëren om de meest getalenteerde mensen uit alle achtergronden en culturen aan te trekken en te behouden.

We richten ons op het creëren van een inclusieve organisatie waar alle medewerkers zich bezighouden en hun werk kennen, een belangrijke bijdrage leveren. Een inclusieve omgeving verwelkomt verschillende kennis, perspectieven, ervaringen en werkstijlen uit onze wereldwijde bevolking. Dit verbetert niet alleen individuele creativiteit en innovatie, maar zorgt ook voor zakelijke zaken.

Gelijkheid betekent dat alle werknemers gelijke behandeling krijgen, ongeacht de feitelijke of waargenomen race; kleur; etnische of nationale herkomst; leeftijd; geslacht; seksuele geaardheid; huwelijk en burgerlijk partnerschap; geslachtsidentiteit en / of expressie; religie of geloof; fysieke bekwaamheid / invaliditeit en / of chronische gezondheidstoestand (zoals HIV / AIDS status); genetische samenstelling; of andere beschermde eigenschappen als relevant in een land.

Ben je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan als ervaren professional? Op deze pagina's vind je een overzicht van alle mogelijkheden om op internationaal niveau deel uit te maken van een organisatie die miljoenen mensen over de hele wereld helpt een actiever leven te leiden, zich beter te voelen en langer te leven.

Wij zijn een mondiaal wetenschappelijk-medisch bedrijf dat innovatieve geneesmiddelen, vaccins en gezondheidsproducten voor consumenten produceert. Als je wilt werken voor een bedrijf waar je het gevoel hebt zinvol bezig te zijn, lees dan verder om erachter te komen wat we je op internationaal niveau te bieden hebben.

Als GSK-medewerker maakt u deel uit van een bedrijf dat uw prestaties viert en uw individuele bijdrage aan onze zaken en ons succes beloont.

Het erkennen van onze beste performers die onze strategische prioriteiten helpen in overeenstemming met onze waarden, is de hoeksteen van onze beloningsfilosofie.

Wij investeren in uw ontwikkeling en partner met u om te besparen voor de toekomst. We herkennen onze geografisch diverse arbeidskrachten door het ontwerpen van beloningspakketten die zijn afgestemd op uw behoeften. Wij ondersteunen ook uw gezondheid en wellness, evenals uw familie, ongeacht waar u woont.

Wat is er aan bod?

Als wereldwijd bedrijf zijn onze beloningspakketten ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van ons geografisch diverse personeelsbestand. Ze worden getoetst aan de industrie normen en relevant voor uw baan, ongeacht waar u woont.

Ons beloningspakket omvat:

 • Een concurrerend basissalaris
 • Een jaarlijkse bonus die u beloont voor uw individuele bijdrage aan onze strategie, evenals bedrijfsdoelstellingen
 • Voordeelprogramma's ontworpen om u en uw familie te ondersteunen, met inbegrip van toegang tot zorg- en welzijnsprogramma's, lidmaatschap van het pensioenplan, spaarprogramma's, vrije tijd en kinderopvang
 • Werknemersherkenningsprogramma's die bijzondere prestaties belonen
 • Share ownership schemes die uw beloning koppelen aan de langetermijnprestatie van GSK
 • Een prestatie- en ontwikkelingsprogramma dat u helpt om te identificeren wat u moet doen en de gedragingen die u moet aantonen om succes te behalen

Reviews voor GlaxoSmithKline

 • "Top employer"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Project Manager in Waver
  Huidige werknemer - Project Manager in Waver
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Waardeert Directeur

  Ik heb een voltijdbaan bij GlaxoSmithKline (Langer dan 3 jaar)

  Pluspunten

  Flexible working hours, recognition programmes, trainings, career opportunities, inclusive employer, live the values (respect, transparency, patient focus, integrity)

  Minpunten

  It's a complex work environment

Alle 5.857 reviews weergeven

Foto's voor GlaxoSmithKline

GlaxoSmithKline-foto van: Cool offices
GlaxoSmithKline-foto van: Working together...learning together
GlaxoSmithKline-foto van: Open space
GlaxoSmithKline-foto van: Great space for team work and collaboration
GlaxoSmithKline-foto van: GSK House
GlaxoSmithKline-foto van: Bike racks in GSK House
Alle foto's weergevenAlles weergeven

Sollicitatiegesprekken van GlaxoSmithKline

Ervaring

Ervaring
60%
0%
40%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
80%
20%

Moeilijkheid

3,0
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Inkoopmanager

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Waver
  Geen aanbod
  Positieve ervaring
  Gemiddeld sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij GlaxoSmithKline (Waver) in april 2018.

  Sollicitatiegesprek

  Zeer duidelijke sollicitatieprocedure. Duidelijke website, goed georganiseerd. De on-line sollicitatie werd opgevolgd en ik ontving feed-back binnen de 14 dagen. Professionele aanpak met goede opvolging. De vacature werd eveneens goed omschreven zodat je een duidelijk beeld hebt van de verwachtingen.

  Sollicitatievragen

  • Geef 3 van jouw ontwikkelingspunten, licht ze toe met een voorbeeld.   Vraag beantwoorden
Alle 1.302 sollicitatiegesprekken weergeven

GlaxoSmithKline Awards en onderscheidingen

 • Highest Rated CEOs(Andrew Witty #20), Glassdoor, 2015
 • Best Places to Work(18), Glassdoor, 2015
 • Top 100 Graduate Employers, The Times, 2015
 • Guardian UK 300(2), The Guardian, 2015
 • Business Charity Awards: Business of the Year, Third Sector, 2018
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij GlaxoSmithKline? Deel uw ervaringen

GlaxoSmithKline
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of