Werken bij Oracle | Glassdoor.be

Overzicht Oracle

Redwood City, CA (Verenigde Staten)
10000+ werknemers
1977
Beursgenoteerd bedrijf (ORCL)
Ondernemingssoftware en netwerkoplossingen
€ 5 - € 10 miljard (EUR) per jaar
Oracle is de toonaangevende wereldwijde softwareleverancier voor zakelijke oplossingen, maar dat wist je vast al! Met kantoren in meer dan 175 landen zijn wij een van de grootste Tech bedrijven ter wereld.
Wat je wellicht nog niet weet is dat wij op dit moment een ... Meer lezen

Missie: De wereld transformeren tot een betere plek door innovatieve technologieën in te zetten.

Bedrijfsupdates

 • http://glassdoor.com/slink.htm?key=vMgnc

 • “If I didn’t do it, then there would be no movement at all, and if everyone thought like this, then there would be no volunteers.” Hear what motivates Dennis and his colleagues at Oracle Digital Amsterdam to volunteer at Voedselbank Amsterdam. Watch the full video : http://glassdoor.com/slink.htm?key=vMRAo.

Alles weergevenAlles weergeven

Oracle – Waarom met ons werken?


Wij zijn creatievelingen, we denken zonder grenzen en, in essentie, zijn we een stelletje Tech fanatiekelingen die zichzelf constant de vraag stelt: ‘wat als?’. De ‘alles is mogelijk’ mentaliteit is wat ons onderscheidt. Het is de manier waarop wij de eerste Autonomous Database in de wereld hebben kunnen vervaardigen. We zijn constant opzoek naar nieuwe manieren om opkomende technologieën zoals Artificial Intelligence, Blockchain en Internet of Things te ondersteunen.

Recent zijn er 430,000 klanten die gebruik maken van de diverse Oracle technologieën om de meest uitdagende zakelijke vraagstukken op te lossen. Onze historie is zo uitgebreid dat we bijna elke internet services hebben ondersteund die vandaag de dag zo vanzelfsprekend zijn. Maar we zijn niet geïnteresseerd om terug te kijken, we kijken altijd vooruit naar de volgende grote nieuwe stap in de digitale revolutie.

Dat is waarom R&D altijd bovenaan ons lijstje staat. In ons fiscale jaar 2017 hebben we 6.2 miljoen Dollar geïnvesteerd om briljante ideeën om te zetten in waanzinnige, innovatieve technologieën. Elke dag maken we stappen in de snelst groeiende industrie op aarde. Als jij ook je voetstappen wilt achterlaten dan is dit je kans!

 

Creeer je toekomst met ons: Verken: jouw carrière binnen Oracle.

Over de hele wereld verbeteren wij de levens van velen vanwege onze innovatieve ideeën. Of het nu onze Oracle Cloud oplossing is die de impact van natuurrampen reduceert en bedreigde diersoorten tegen uitsterven beschermt, of AI om kankerpatiënten clincial trials te kunnen bieden. We zijn trots op het feit dat we de wereld een betere plek maken.

Zelf zien?

Wil je het verschil maken? Wij ook. Als ‘teruggeven’ ook in jouw DNA zit, zit je bij ons goed. Elk jaar doneren wij miljoenen euro’s aan goede doelen wereldwijd, en geven wij gratis Tech-opleidingen aan meer dan 3.5 miljoen jongvolwassenen. In de tussentijd hebben onze #OracleVolunteers meer dan 189,000 uren geklokt om de doelen te steunen die hen naar het hart staan.

 

Als je een positief verschil wil maken in de wereld om je heen, dan is Oracle de plek om dit alles waar te maken. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog het verschil.
Kom te weten hoe je ons team kan versterken.

Een carrière binnen Oracle wordt door jou vormgegeven. Wij geven je de vrijheid, en de vaardigheden, om je eigen succesverhaal te creëren. Welke afslag je ook neemt, je krijgt een waardevolle boost die je meeneemt gedurende de rest van je carrière.

World-Class Training: Managementtraining, hard skills, soft skills, leer nieuwe vaardigheden of schaaf je vaardigheden bij met onze uitgebreide online-trainingen. Wil je terug de schoolbanken in? Top! Wij zullen ervoor zorgdragen dat we een gedeelte van je collegegeld betalen.

Inspirerend Leiderschap: Treedt toe tot een unieke community van creatievelingen, een netwerk dat jou zal helpen je potentieel beter te benutten.

 

Carrière Coaching: Als je de passie en ambitie hebt om te groeien kan je manager jou helpen om je vaardigheden te verbreden of te verdiepen. We zullen je te allen tijde helpen om jouw (professionele) aspiraties te verwezenlijken
Krijg waardevol carrière-advies en lees meer over de ervaringen van onze huidige medewerkers op ons Explore Oracle Carrière Blog.

We zijn weliswaar een Tech Leader, maar we bezitten al de elementen van een startup. Binnen Oracle word je aangemoedigd en aangespoord om je grootste ideeën uit te voeren. We waarderen creatieve oplossingen voor problemen, zetten aan tot samenwerking, en hebben het geloof dat het volgende ‘grote ding’ door iedereen binnen Oracle bedacht kan worden.

 

Of je nu een maker, denker of een doener bent, wij vinden het van belang dat je werkomgeving inspirerend moet zijn. Al onze kantoren hebben open ruimtes, zijn voorzien van cafés, gyms en game rooms, dit allemaal om je creativiteit levendig te houden.

Innovatie start met inclusiviteit binnen Oracle. We waarderen verschillen en omarmen deze.

Communities zoals Oracle Women's Leadership en Oracle Pride Employee network zorgen ervoor dat wij alle kwaliteiten van ons diverse talent kunnen benutten. Wij verwelkomen iedereen. STEM-initiatieven en school funding zorgen ervoor dat wij de toekomstige Tech Leaders klaarstomen voor hetgeen komen gaat.

Het is de diversiteit in denken en ervaring dat ons in staat laat zijn om waanzinnige dingen te creëren. Wanneer eenieder zijn stem en mening is gehoord, zullen wij laten zien dat het onmogelijke mogelijk is.

 

Sluit je aan binnen een werkomgeving waarbinnen je je ware ik kan tonen, elke dag! Lees meer over onze diversity initiatieven.

Reviews voor Oracle

 • "good place to work but dog eat dog"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
  Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
  Aanbevolen
  Neutraal vooruitzicht
  Geen goedkeuring Directeur

  Ik heb een voltijdbaan gehad bij Oracle (Langer dan 10 jaar)

  Pluspunten

  highly competitive environment with cutting edge technology , as a techie you'll find some real top notch experts to learn from and there is always something new in the pipeline

  Minpunten

  Very sales driven management, not at all an engineer friendly , tech knowledge is not really rewarded in the same manner as sales or other talk talk jobs

  Advies aan management

  for a tech company pay some respect at your technical people

Alle 26.407 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van Oracle

Ervaring

Ervaring
64%
0%
36%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
40%
30%
10%
10
10

Moeilijkheid

3,2
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Geen aanbod
  Negatieve ervaring
  Gemiddeld sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde Meer dan 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Oracle in april 2016.

  Sollicitatiegesprek

  1) eerste stap is een telefonische screening (focus op ervaringen/verleden)
  2) tweede stap is een diepere telefonische screening met hiring manager
  3) vervolgens een F2F interview (1u) met Hiring en BU manager

  Vrij standaard/cliché interview en dito vragen. Focus op verleden/ervaringen veeleer dan op ideeën/visie op de toekomst .

  Veel vragen gelinkt aan praktijkvoorbeelden waarbij focus veeleer ligt op dealsize dan op de aanpak of deal strategy.

  Sollicitatievragen

Alle 5.132 sollicitatiegesprekken weergeven

Oracle Awards en onderscheidingen

 • Candidates’ Choice Award(Enterprise Software & Network Solutions), Glassdoor, 2015
 • The 15 Most Powerful Tech Companies(#10 - in America), Business Insider, 2015
 • Top 100 Brand Corporations, European Brand Institute, 2015
 • Best Global Brand, Interbrand, 2015
 • Most InDemand Employers(North America), LinkedIn, 2015
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij Oracle? Deel uw ervaringen

Oracle
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of