Werken bij Philip Morris International | Glassdoor.be

Overzicht Philip Morris International

New York, NY (Verenigde Staten)
10000+ werknemers
2008
Beursgenoteerd bedrijf (PM)
Fabricage consumentenproducten
€ 5 - € 10 miljard (EUR) per jaar
Welkom bij Philip Morris Holland B.V. (PMH). Ons bedrijf werd in 1969 opgericht en begon zijn productieactiviteiten in een kleine fabriek in Eindhoven. Toen ons bedrijf groeide, namen we in Bergen op Zoom een nieuwe fabriek in gebruik om tegemoet te komen aan de verhoogde ... Meer lezen

Bedrijfsupdates

 • Our Czech Republic colleagues raised funds to build an outdoor aviary for abandoned parrots by volunteering their time to run a bake sale! Join a team that is stronger together, today!

 • Our Czech Republic colleagues raised funds to build an outdoor aviary for abandoned parrots by volunteering their time to run a bake sale! Join a team that is stronger together, today: https://www.pmi.com/markets/czech-republic/en/careers

Alles weergevenAlles weergeven

Philip Morris International – Waarom met ons werken?


Grijp de toekomst

De huidige tabaksindustrie is in transitie. Het gaat snel. Ben jij iemand die van een uitdaging houdt? Een zelfstarter die de drukte voedt? Een innovatieve denker die zin heeft om impact te maken? Het werken met 's werelds toonaangevende tabaksbedrijf dat de toekomst vormgeeft, biedt een spannende kans.

Er is zoveel aan het veranderen. Sinds 2008 hebben we meer dan USD 6 miljard geïnvesteerd en meer dan 400 wetenschappers, ingenieurs en technici van wereldklasse aangenomen om een ​​reeks innovatieve producten te ontwikkelen en wetenschappelijk te evalueren met het potentieel om individuele risico's en schade aan de populatie te verminderen in vergelijking met doorlopende sigarettenrook. Deze rookvrije producten, zoals IQOS, kunnen de vraag beantwoorden van volwassen rokers die op zoek zijn naar alternatieven met een verminderd risico voor sigaretten, terwijl ze helpen bij het aanpakken van zorgen over de volksgezondheid. Wil je helpen een wereldwijde revolutie te leiden? Dit is je kans.

Nieuwe technologieën zullen de snelheid van verandering alleen maar versnellen. De toekomst is er voor het maken. Doe met ons mee om te zien welk deel we kunnen spelen.

Op zoek naar een sneak peek in our world? Download het inside-verhaal op onze social-mediasites.

Facebook

Twitter

LinkedIn

YouTube

PMI Science Facebook


Tijd om die deur te openen

We doen geen carrière bij het boek. We stellen je een unieke uitdaging. Carrières bij PMI leggen de essentie van leren en zelfontdekking - en de kracht van het individu.

We moedigen onze mensen aan om als ondernemers te denken. We willen dat je diep in jezelf - en naar teamgenoten - kijkt voor inspiratie. Zou jij je bijstaan ​​als het moeilijk wordt? Wij zouden.

Als u de passagierszetel kiest, breekt u nooit de mal. Maar voor diegenen die het wiel willen grijpen, zijn de mogelijkheden eindeloos en we nodigen u uit om de uitdaging aan te gaan.

Wie kan je beter vertellen hoe het is om met ons samen te werken dan onze collega's? Ontdek waarom Jana en Jason zich bij ons hebben aangesloten, wat ons uniek maakt en wat ervoor nodig is om succesvol te zijn bij PMI.

Goede redenen om te blijven

Onze mensen vertellen ons dat ze uitgedaagd willen worden en we houden ervan. Het is een win-win situatie. Wij investeren in u om in onszelf te investeren. We krijgen veel talent. Je mag gaan waar je wilt zijn.

Maar zodra we jou hebben, willen we je niet laten gaan. Waarom zouden we? Dat is waar cross-functionele bewegingen binnenkomen, ontworpen om mensen te helpen nieuwe vaardigheden te leren en nieuw denken een rol te geven. Vorig jaar waren er duizend cross-functionele bewegingen. Gemiddeld veranderen onze mensen elke 1-3 jaar van baan. Dat betekent dat de mogelijkheden voor avontuur hier eindeloos zijn.


Het ligt in jouw handen

Wat je loopbaan ook is, we geloven dat hoe meer je leert, hoe meer je verder komt. We houden van mensen die het initiatief nemen en je zult bij elke stap worden beloond. Je kunt de wereld zien en geweldige mensen vinden die jouw passies en toewijding delen.

We bieden een ontdekkingsreis. Het is leren op het werk op een heel nieuw niveau. Iedereen bij PMI heeft een stem - en we willen de jouwe horen.

Dus het is aan jou. Laat jezelf zien hoe goed je bent. Tanja heeft. Haar verhaal bewijst dat geweldige dingen komen voor diegenen die uitdagingen willen aangaan en leren als ze groeien. Toen ze bij PMI aankwam, was haar belangrijkste ambitie om verveling op het werk te voorkomen. We hebben haar niet in de steek gelaten.

Raak de grond aan het rennen

Waarom kiezen voor een gewone stage, wanneer je een buitengewone stage kunt lopen? Ons #INKOMPASS-programma biedt een unieke kans om een ​​reis van zelfontdekking te ondernemen, met de mogelijkheid om een ​​baan te verdienen als je aan onze criteria voldoet. Allemaal voordat je afstudeert.

Er is geen betere manier om te leren dan met echt werk, echte uitdagingen en echte impact op echte projecten. Je zult in een internationale omgeving werken en je horizon verbreden, netwerken met mensen van elke achtergrond.

Het is echt jouw reis. Met persoonlijke ontwikkeling en coaching, vindt u manieren om dingen te bereiken die u nooit voor mogelijk had gehouden. Ben je nieuwsgierig, avontuurlijk en ruimdenkend? Laat ons dan zien wie je bent en wat je denkt.

Dat is precies wat Tim in Rusland heeft gedaan. Hij greep de kans om zijn horizon te verbreden. En hij was in staat om ervaring op te doen op twee verschillende locaties, waar zijn stem werd gehoord en zich liet leiden door beroepen in de industrie - een sensatie waarvan hij nooit had verwacht dat hij zich als stagiair zou voelen.

Klaar om je vaardigheden op de proef te stellen met INKOMPASS? Begin je reis hier.

Reviews voor Philip Morris International

 • "18 years at PMI"

  StarStarStarStarStar
  • Balans werk/privé
  • Cultuur en waarden
  • Carrièremogelijkheden
  • Loon en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Manager in Brussel
  Huidige werknemer - Manager in Brussel
  Aanbevolen
  Waardeert Directeur

  Ik heb een voltijdbaan bij Philip Morris International (Langer dan 10 jaar)

  Pluspunten

  Personal development is very much encouraged and facilitated by PMI. Great colleagues. PMI as market leader also continuously takes up this role, isn’t afraid of taking bold decisions and thinks on a long term. Innovation is key and it’s great to be part of our current transformation!

  Minpunten

  Challenging sector which doesn’t always make work easy, but then again I’m surrounded by colleagues who are aren’t afraid to take up a challenge ☺️

Alle 1.902 reviews weergeven

Foto's voor Philip Morris International

Philip Morris International-foto van: The Cube, our Research and product development labs in Neuchâtel, Switzerland
Philip Morris International-foto van: We’re proud to be certified as a Global Top Employer for the third year running in 2019!
Philip Morris International-foto van: Our most valuable resource is our diverse and multigenerational workforce from every corner of the globe.
Philip Morris International-foto van: We’re working with suppliers and farmers to introduce alternative crops to tobacco, diversifying their income.
Philip Morris International-foto van: We’re proud to be the first international company to receive the Global EQUAL-SALARY Certification, highlighting our commitment to gender equality!
Philip Morris International-foto van: By 2025, we estimate that 40 million smokers will have switched to better alternatives.
Alle foto's weergevenAlles weergeven

Sollicitatiegesprekken van Philip Morris International

Ervaring

Ervaring
100%
0%
0%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
50%
50%

Moeilijkheid

4,0
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Sales Representative

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Berchem, Antwerpen
  Geen aanbod
  Positieve ervaring
  Moeilijk sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Philip Morris International (Berchem, Antwerpen) in januari 2019.

  Sollicitatiegesprek

  De sollicitatie omvatte verschillende selectierondes. Daarbij werd telkens zeer professioneel gehandeld. Je weet de dag zelf of binnen de 2 dagen of je naar de volgende ronde mag. Bij elke ronde krijg je ook feedback (positief en negatief), dus zeer opbouwend.

  Sollicitatievragen

Alle 363 sollicitatiegesprekken weergeven

Philip Morris International Awards en onderscheidingen

 • Top Employer Europe & The Middle East, Top Employers Institute, 2016
 • Top Employer Europe, Top Employers Institute, 2013
 • Top Employer Europe, Top Employer Institute, 2014
 • Top Employer Europe, Top Employer Institute, 2015
 • Kununu Top Company, https://www.kununu.com/, 2016
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij Philip Morris International? Deel uw ervaringen

Philip Morris International
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of