Werken bij Yools | Glassdoor.be

Overzicht Yools

Brussel
1 tot 50 werknemers
2012
Privébedrijf
Reclame en marketing
Minder dan € 1 miljoen (EUR) per jaar
Concurrenten

Onbekend

Yools helpt ondernemers groeien via authentieke communicatie, startend met een overtuigende website.

De ambitie van Yools is om een nieuwe standaard te zetten in de webdesignsector voor ondernemers, door klanten een fantastische i.p.v. zorgwekkende ervaring ... Meer lezen

Reviews voor Yools

 • "Een missie waar ik wil aan bouwen, met een team waar ik van hou."

  StarStarStarStarStar
  • Cultuur en waarden
  Huidige werknemer - Anonieme werknemer
  Huidige werknemer - Anonieme werknemer
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht

  Ik heb een voltijdbaan bij Yools

  Pluspunten

  Ik moet me soms nog even in de arm knijpen. Na lang zoeken ben ik eindelijk bij een bedrijf terecht gekomen waar ik me écht goed voel. De waarden, de manier van werken, de materie en de geweldige collega's die ik met veel plezier "vrienden"kan noemen.

  - Yools heeft een open, veilige cultuur waar we samen bouwen aan een zinvolle missie én een omgeving waarin iedereen kan groeien en zichzelf kan zijn.

  - We werken allemaal hard om onze collectieve doelen te bereiken en gaan nadien regelmatig samen eens een pint pakken. We zijn een groep mensen die graag lachen en plezier maken en dat voel je.

  - Bij Yools werken betekent erg veel vrijheid krijgen (meerdere dagen per week thuiswerk, geen vaste uren, geen baas,...). Soms gaan we bij elkaar thuis werken (in groep of apart, zoals het past).

  - We werken met een zelfsturend team, dat wil zeggen dat we zelf keuzes kunnen maken over het bedrijf, zonder dat dit via een manager moet verlopen. We hebben een heel pak tools, structuren en processen die ons hiermee helpen.

  Minpunten

  De vrijheid die Yools geeft brengt ook veel verantwoordelijkheid met zich mee. Geen minpunt maar wel een aandachtspunt voor geïnteresseerde sollicitanten. Dit is geen job waar je om 5u de deur achter je dichttrekt en niet meer denkt aan je job. Iedereen bij Yools is heel nauw betrokken bij het succes van het bedrijf.

Alle 9 reviews weergeven

Yools Awards en onderscheidingen

Laat het ons weten wanneer een werkplek- of branche-erkenning ontbreekt – Awards toevoegen

Heeft u gewerkt bij Yools? Deel uw ervaringen

Yools
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of