Reviews van AMPLEXOR

Bijgewerkt op 16 sep 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3,5
71%
Aanbevelen bij een kennis
76%
Waardeert directeur
AMPLEXOR CEO  Mark Evenepoel
Mark Evenepoel
60 Beoordelingen
Pluspunten
  • "leuke en state-of-the art projecten(in 3 reviews)

  • "voor work life(in 2 reviews)

  • Minpunten
  • "Vanuit het standpunt van het bedrijf kan ik me vinden in de reden waarom, maar dan maak je beter geen beloftes die je niet kan nakomen(in 2 reviews)

  • "Afhankelijk van het project kan het zijn dat je een langere reistijd hebt maar Amplexor probeert er wel rekening mee te houden(in 1 review)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

      Heel leuk bedrijf om voor te werken!

      16 sep 2020 - Director in Leuven, Vlaams-Brabant
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke sfeer onder collega’s, respect voor work-Life balance, doorgroeimogelijkheden, grote projecten/trouwe klanten

      Minpunten

      Afhankelijk van het project kan het zijn dat je een langere reistijd hebt maar Amplexor probeert er wel rekening mee te houden.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5,0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Nice place to work

      21 feb 2020 - IT-Consultant in Leuven, Vlaams-Brabant
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Er zijn heel wat pluspunten te vertellen over AMPLEXOR Belgium. Ik heb zelden het gevoel gehad dat iemand daadwerkelijk een collega was. Mensen bij amplexor hangen aan elkaar als 1 grote vriendengroep en misschien zelfs als een soort familie. Ze vormen samen 1 front. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd: zowel sportieve (HERCULES TROPHY, Triatlon Mechelen, 20km brussel) als minder sportieve (Lan Party , boardgamenight, movie night) . De collega's onderling organiseerden ook vaak activiteiten waaronder after works, sportactiviteiten (voetbal, badminton, ... ) Daarnaast is er ook een open en vlakke cultuur. Alles is bespreekbaar en vooral iedereen is aanspreekbaar. Een gezellig babbeltje met de CEO aan het koffiemachine was zeker geen uitzondering.

      Minpunten

      Sommige beloftes werden niet nagekomen. Vanuit het standpunt van het bedrijf kan ik me vinden in de reden waarom, maar dan maak je beter geen beloftes die je niet kan nakomen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Leuk bedrijf met veel groeimogelijkheden

      15 aug 2019 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Opleidingsbudget Goede opvolging Mogelijkheden tot groeien Interessante projecten Goede sfeer

      Minpunten

      Deel van een grotere groep wat op termijn impact kan hebben

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van AMPLEXOR

      Employee Experience Manager

      Thank you for your review, we appreciate your feedback and are very glad to hear you enjoy being part of the team here at Amplexor.

    4. 4,0
      Huidige werknemer

      Consultant Web en WCM development

      7 dec 2018 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Aandacht voor work-life balance Goede sfeer en collegialiteit Mooie verloning

      Minpunten

      Weinig variatie in projecten Weinig ruimte voor vernieuwing/pet projects

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

      Reactie van AMPLEXOR

      Global Marketing Assistant

      Thank you for reaching out. We're pleased to hear you enjoy the community and work-life balance at AMPLEXOR. We strive to ensure each employee has the opportunity to work on projects that interest them most. You’re welcome to contact us directly through any of our available channels to help us understand how we we can make this better for you.

    5. 4,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Vooruitstrevende werkgever, zowel op technisch als persoonlijk vlak

      13 jul 2018 - Front End Developer in Leuven, Vlaams-Brabant
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in de richting die je zelf verkiest. Ik heb meer dan 10 jaar voor agencies gewerkt en het contrast in manier van werken is zeer groot. AMPLEXOR België doet zijn best om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten (geen "square peg in a round hole" mentaliteit), omringd door collega's met een vergevorderde expertise, die bereid zijn om deze te delen (wat geen evidentie is bij andere bedrijven) Zeer degelijke voordelen en persoonlijke begeleiding (frequente 1 on 1 gesprekken, training) Mogelijk om 4/5 te werken en combineren met zelfstandig in bijberoep.

      Minpunten

      Projectwerk, dus minder geschikt voor wie jarenlang aan 1 product wil werken of niet bereid is om geregeld van locatie/technische omgeving te veranderen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 4,0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Uitstekende werkgever met groeipijnen

      8 jul 2018 - Technical Consultant in Brussel, Brussel
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede sfeer onder collega's. Aandacht voor loopbaan binnen bedrijf. Luisterbereidheid senior management. Boeiende projecten. Goede verloning. Goede extralegale voordelen. Technisch niveau AMPLEXOR werknemers.

      Minpunten

      Stress door strakke deadlines die te vaak gecontroleerd worden door klanten. Beperkt aantal functies en doorgroeimogelijkheden. Niet visionair genoeg. Sterke afhankelijkheid van de markt. Moeite om technische consultants met enkele jaren ervaring op hun conto bij het bedrijf te houden.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      AMPLEXOR review

      11 jul 2018 - Service Delivery Manager in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ik werk ondertussen 19 jaar bij AMPLEXOR. Zeer afwisselend werk. Ik heb bij veel klanten onsite gezeten. Leuke collega's, grote teamspirit

      Minpunten

      We zijn vrij internationaal, dus het kan zijn dat je naar het buitenland mag. Ik weet niet of dat een minpunt is, voor de rest heb ik eigenlijk geen idee.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

      Een team, met erg mooie projecten

      29 jun 2018 - Manager in Eindhoven
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Erg uitdagende projecten bij gerenommeerde organisaties Een heel leuk team samen Overall een goede worklife balance Medewerkers worden niet als een nummer behandeld

      Minpunten

      Vanwege afstand van sommige klanten is soms een hotel overnachting nodig. Doordat een medewerker vaak tegelijk voor meerdere klanten werkt, is de planning elke week anders.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Amplexor

      29 jun 2018 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Er zijn veel experts op het gebied van IT Document management en digital experience(websites) waar je ontzettend veel van kan leren.

      Minpunten

      Door de grote vraag naar experts is er momenteel een hogere werkdruk maar dit hopen ze te verbeteren door aantrek van meer collega's

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5,0
      Huidige werknemer

      AMPLEXOR Nederland

      29 jun 2018 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Goede werksfeer - Goede arbeidsvoorwaarden - Leuk, divers team

      Minpunten

      Ik kan geen minpunten bedenken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 63 Reviews

    Werkt u bij AMPLEXOR? Deel uw ervaringen

    AMPLEXOR logo
    of