Reviews voor AMPLEXOR | Glassdoor.be

Reviews van AMPLEXOR

Bijgewerkt op 15 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.1
54%
Aanbevelen bij een kennis
42%
Waardeert directeur
AMPLEXOR CEO  Mark Evenepoel
Mark Evenepoel
44 Beoordelingen
  1. "Leuk bedrijf met veel groeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR voor 3 jaar

    Pluspunten

    Opleidingsbudget Goede opvolging Mogelijkheden tot groeien Interessante projecten Goede sfeer

    Minpunten

    Deel van een grotere groep wat op termijn impact kan hebben

    AMPLEXOR2019-08-15

    Reactie van AMPLEXOR

    September 11, 2019Employee Experience Manager

    Thank you for your review, we appreciate your feedback and are very glad to hear you enjoy being part of the team here at Amplexor.

    Verder lezen
  2. "Consultant Web en WCM development"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR

    Pluspunten

    Aandacht voor work-life balance Goede sfeer en collegialiteit Mooie verloning

    Minpunten

    Weinig variatie in projecten Weinig ruimte voor vernieuwing/pet projects

    AMPLEXOR2018-12-07

    Reactie van AMPLEXOR

    March 28, 2019Global Marketing Assistant

    Thank you for reaching out. We're pleased to hear you enjoy the community and work-life balance at AMPLEXOR. We strive to ensure each employee has the opportunity to work on projects that interest them most. You’re welcome to contact us directly through any of our available channels to help us understand how we we can make this better for you.

    Verder lezen
  3. "Vooruitstrevende werkgever, zowel op technisch als persoonlijk vlak"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Front End Developer in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij AMPLEXOR voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in de richting die je zelf verkiest. Ik heb meer dan 10 jaar voor agencies gewerkt en het contrast in manier van werken is zeer groot. AMPLEXOR België doet zijn best om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten (geen "square peg in a round hole" mentaliteit), omringd door collega's met een vergevorderde expertise, die bereid zijn om deze te delen (wat geen evidentie is bij andere bedrijven) Zeer degelijke voordelen en persoonlijke begeleiding (frequente 1 on 1 gesprekken, training) Mogelijk om 4/5 te werken en combineren met zelfstandig in bijberoep.

    Minpunten

    Projectwerk, dus minder geschikt voor wie jarenlang aan 1 product wil werken of niet bereid is om geregeld van locatie/technische omgeving te veranderen.

    Verder lezen
    AMPLEXOR2018-07-13
  4. "Uitstekende werkgever met groeipijnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer onder collega's. Aandacht voor loopbaan binnen bedrijf. Luisterbereidheid senior management. Boeiende projecten. Goede verloning. Goede extralegale voordelen. Technisch niveau AMPLEXOR werknemers.

    Minpunten

    Stress door strakke deadlines die te vaak gecontroleerd worden door klanten. Beperkt aantal functies en doorgroeimogelijkheden. Niet visionair genoeg. Sterke afhankelijkheid van de markt. Moeite om technische consultants met enkele jaren ervaring op hun conto bij het bedrijf te houden.

    Verder lezen
    AMPLEXOR2018-07-09
  5. "AMPLEXOR review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service Delivery Manager in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij AMPLEXOR voor 10 jaar

    Pluspunten

    Ik werk ondertussen 19 jaar bij AMPLEXOR. Zeer afwisselend werk. Ik heb bij veel klanten onsite gezeten. Leuke collega's, grote teamspirit

    Minpunten

    We zijn vrij internationaal, dus het kan zijn dat je naar het buitenland mag. Ik weet niet of dat een minpunt is, voor de rest heb ik eigenlijk geen idee.

    AMPLEXOR2018-07-11
  6. "AMPLEXOR Nederland"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR

    Pluspunten

    - Goede werksfeer - Goede arbeidsvoorwaarden - Leuk, divers team

    Minpunten

    Ik kan geen minpunten bedenken

    AMPLEXOR2018-06-29
  7. "Amplexor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR voor 5 jaar

    Pluspunten

    Er zijn veel experts op het gebied van IT Document management en digital experience(websites) waar je ontzettend veel van kan leren.

    Minpunten

    Door de grote vraag naar experts is er momenteel een hogere werkdruk maar dit hopen ze te verbeteren door aantrek van meer collega's

    AMPLEXOR2018-06-29
  8. "Een team, met erg mooie projecten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Manager in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij AMPLEXOR voor 8 jaar

    Pluspunten

    Erg uitdagende projecten bij gerenommeerde organisaties Een heel leuk team samen Overall een goede worklife balance Medewerkers worden niet als een nummer behandeld

    Minpunten

    Vanwege afstand van sommige klanten is soms een hotel overnachting nodig. Doordat een medewerker vaak tegelijk voor meerdere klanten werkt, is de planning elke week anders.

    AMPLEXOR2018-06-29
  9. Nuttig (2)

    "Geweldige projecten en verantwoordelijke werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    De Belgische divisie levert veel inspanningen om alle werknemers te coachen en hun opleidingen en een groeiplan aan te bieden. Fijne (nationale) projecten. Werknemers krijgen veel autonomie in hun dagelijks werk.

    Minpunten

    Interne IT-diensten worden niet goed beheerd. Het is niet slecht, maar ook niet goed. De jaarlijkse bonus is erg laag doordat de doelstellingen om de volle 100% te behalen te hoog gegrepen zijn.

    AMPLEXOR2018-07-12
  10. "Internationale maar persoonlijke omgeving"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Office Manager in Leuven

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij AMPLEXOR

    Pluspunten

    - Familiaire sfeer - veel trainingsmogelijkheden - Goede werk/privé balans - Er worden veel evenementen georganiseerd voor de medewerkers

    Minpunten

    Soms is het werken hier chaotisch omdat het een internationale groep is maar dat maakt het ook interessanter.

    AMPLEXOR2018-06-28

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 116 reviews gevonden