Reviews voor AMPLEXOR | Glassdoor.be

Reviews van AMPLEXOR

Bijgewerkt op 12 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 100 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
65%
Waardeert directeur
AMPLEXOR CEO Mark Evenepoel
Mark Evenepoel
35 Beoordelingen
  1. "Consultant Web en WCM development"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR

    Pluspunten

    Aandacht voor work-life balance Goede sfeer en collegialiteit Mooie verloning

    Minpunten

    Weinig variatie in projecten Weinig ruimte voor vernieuwing/pet projects

    AMPLEXOR2018-12-07

    Reactie van AMPLEXOR

    March 28, 2019Global Marketing Assistant

    Thank you for reaching out. We're pleased to hear you enjoy the community and work-life balance at AMPLEXOR. We strive to ensure each employee has the opportunity to work on projects that interest them most. You’re welcome to contact us directly through any of our available channels ...

    Meer weergeven
  2. "Vooruitstrevende werkgever, zowel op technisch als persoonlijk vlak"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Front End Developer in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij AMPLEXOR voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in de richting die je zelf verkiest. Ik heb meer dan 10 jaar voor agencies gewerkt en het contrast in manier van werken is zeer groot. AMPLEXOR België doet zijn best om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten (geen "square peg in a round hole" mentaliteit), omringd door collega's met een vergevorderde expertise, die bereid zijn om deze te delen (wat geen evidentie...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Projectwerk, dus minder geschikt voor wie jarenlang aan 1 product wil werken of niet bereid is om geregeld van locatie/technische omgeving te veranderen.

    Advies aan management

    Nog meer inzetten op interne ontwikkeling, waaronder design en UX.

    AMPLEXOR2018-07-13
  3. "Uitstekende werkgever met groeipijnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer onder collega's. Aandacht voor loopbaan binnen bedrijf. Luisterbereidheid senior management. Boeiende projecten. Goede verloning. Goede extralegale voordelen. Technisch niveau AMPLEXOR werknemers.

    Minpunten

    Stress door strakke deadlines die te vaak gecontroleerd worden door klanten. Beperkt aantal functies en doorgroeimogelijkheden. Niet visionair genoeg. Sterke afhankelijkheid van de markt. Moeite om technische consultants met enkele jaren ervaring op hun conto bij het bedrijf te houden.

    Advies aan management

    Controle herwinnen over project deadlines en loopbaanbeleid verder professionaliseren. Visie op document en content management expliciteren.

    AMPLEXOR2018-07-09
  4. "AMPLEXOR review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service Delivery Manager in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij AMPLEXOR voor 10 jaar

    Pluspunten

    Ik werk ondertussen 19 jaar bij AMPLEXOR. Zeer afwisselend werk. Ik heb bij veel klanten onsite gezeten. Leuke collega's, grote teamspirit

    Minpunten

    We zijn vrij internationaal, dus het kan zijn dat je naar het buitenland mag. Ik weet niet of dat een minpunt is, voor de rest heb ik eigenlijk geen idee.

    AMPLEXOR2018-07-11
  5. "Amplexor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AMPLEXOR voor 5 jaar

    Pluspunten

    Er zijn veel experts op het gebied van IT Document management en digital experience(websites) waar je ontzettend veel van kan leren.

    Minpunten

    Door de grote vraag naar experts is er momenteel een hogere werkdruk maar dit hopen ze te verbeteren door aantrek van meer collega's

    AMPLEXOR2018-06-29
  6. "Een team, met erg mooie projecten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij AMPLEXOR voor 8 jaar

    Pluspunten

    Erg uitdagende projecten bij gerenommeerde organisaties Een heel leuk team samen Overall een goede worklife balance Medewerkers worden niet als een nummer behandeld

    Minpunten

    Vanwege afstand van sommige klanten is soms een hotel overnachting nodig. Doordat een medewerker vaak tegelijk voor meerdere klanten werkt, is de planning elke week anders.

    AMPLEXOR2018-06-29
  7. Nuttig (2)

    "Bon pour commencer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Redacteur logisticien in Lanester
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij AMPLEXOR voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ticket resto Prime vacances Bonne équipe

    Minpunten

    Salaire trop bas par rapport au marché

    AMPLEXOR2019-02-11

    Reactie van AMPLEXOR

    March 28, 2019Global Marketing Assistant

    Thank you for reaching out. We're glad you enjoyed your time working at AMPLEXOR and appreciate your feedback. You’re welcome to contact us directly through any of our available channels to discuss your unique situation.

  8. "Bonne ambiance de travail"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij AMPLEXOR

    Pluspunten

    Tres bonne ambiance d’équipe au travail

    Minpunten

    Projets parfois non intéressants principalement à Luxembourg

    AMPLEXOR2018-09-12
  9. "bien"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij AMPLEXOR voor 5 jaar

      Pluspunten

      missions intéressantes grands compte formations

      Minpunten

      pas d'avantages ce et autres

      AMPLEXOR2018-09-08
    • Nuttig (5)

      "Société médiocre"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij AMPLEXOR

      Pluspunten

      Respect des horaires laissé une certaine autonomie

      Minpunten

      Peu dynamique. Pas de valorisation du travail. Peu ou pas d'évolution possible Peu ou pas de formation

      Advies aan management

      Etre plus proche de son personnel et plus humaine plus communicative valoriser le travail. Former le personnel

      AMPLEXOR2017-09-25
    Er zijn 100 reviews gevonden