Altran Group Consultant Reviews

Bijgewerkt op 30 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.2
68%
Aanbevelen bij een kennis
74%
Waardeert directeur
Altran Group Chairman and Chief Executive Officer Dominique Cerutti
Dominique Cerutti
148 Beoordelingen
  1. "Altran review"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - adequate marktconforme verloning met verscheidene extralegale voordelen - goede trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, veel intern georganiseerde trainingen - Jonge, dynamische collega's - goede reputatie binnen sector

    Minpunten

    - zeer competitieve, politieke werksfeer - grote kloof tussen directie en consultants - consultant welbeing komt niet op de eerste plaats - slechte work/life balans - algemene verwachting indien ambitie binnen het bedrijf - slechte retentie werknemers (zowel management als consultants)

    Verder lezen
    Altran Group2019-01-22
  2. "Altran review"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Advanced Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Toffe collega's, recent enkele goede team managers aangetrokken, duidelijke structuur carrièrepad, grote klanten en soms uitdagende projecten, overname door Capgemini (nieuwe kansen), trainingen (certificaten), goed voor begin van de carrière om maximum een 5tal jaar te blijven (behalve als je kan doorgroeien naar het management).

    Minpunten

    Matig salaris, hoge afhouding bedrijfswagen (in sommige gevallen hoger dan VAA), voor het management zijn vooral de marges belangrijk, hoog verloop van consultants, na een 3-4tal jaar ben je al één van de weinigen die overgebleven zijn van dezelfde lichting, management afhankelijk van Parijs, extra presteren buiten uren bij de klant om promotie te maken.

    Verder lezen
    Altran Group2020-03-30
  3. "Consultant Altran"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Een jonge groep gemotiveerde mensen

    Minpunten

    Slecht loon, slechte/beperkte opleiding, slechte evaluatie procedure

    Verder lezen
    Altran Group2020-03-02
  4. Nuttig (1)

    "Niet aan te raden tenzij geen andere opportuniteiten"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Junior Consultant 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Je krijgt een firmawagen met tankkaart

    Minpunten

    Verloop van mensen - consultants zijn bijna wegwerp artikelen geworden, geen ruimte voor het individu. Slechte werksfeer solliciatiegesprek: belofte om projecten binnen studiegebied te krijgen en in de buurt van woonplaats, projecten waren totaal andere sector en aan de andere kant van belgië (3h pendelen per dag).

    Verder lezen
    Altran Group2019-02-23
  5. Nuttig (1)

    "Goed voor starter"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Consultant 

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Jong netwerk, fijne collega’s, veel budgetrestrictiea

    Minpunten

    Beperkt trainingsbudget, trage groei, beperkte contact momenten met manager

    Altran Group2018-09-15
  6. "Ideaal om een eerste ervaring op te doen"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Altran Group

    Pluspunten

    -jonge en sociale collega's -veel projecten -goede opvolging -opleidingen

    Minpunten

    -niet altijd even interessante projecten -eerder rigide structuur -eerder gemiddeld loon

    Verder lezen
    Altran Group2016-10-01
  7. Nuttig (2)

    "Leuk voor even....."

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Advanced Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Altran Group

    Pluspunten

    Aardige collega's (met name de mede consultants), afhankelijk van de locatie een open Sfeer. Als je geluk hebt een mooie opdracht

    Minpunten

    Altran heeft zelden exclusiviteit dus die mooie opdrachten kan je ook elders vinden. Amateuristisch HR apparaat, Geen betrokkenheid van management bij Medewerkers, Wervingsverhaal sterk afwijkend van de realiteit. Als consultant ben je veel tijd kwijt met rand-zaken waardoor je je niet volledig kan concentreren op het werk dat je wilt doen.

    Verder lezen
    Altran Group2018-10-16
  8. "Consultant altran"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Altran Group

    Pluspunten

    Auto met omnium, DKV verzekering, maaltijdcheques, ecocheques, .. Group investeert in zijn consulants via trainingen, maandelijkse opvolging, creëert kansen. Iets wat andere consuting firma's niet doen, Altran is geen veredeld interimkantoor

    Minpunten

    Je werkt als externe in een firma. Niet altijd even makkelijk

    Altran Group2016-05-12
  9. "Het valt mee, hangt af van welke manager je krijgt"

    3.0
    Huidige werknemer - Consultant 

    Ik werk voltijd bij Altran Group

    Pluspunten

    Als je geluk hebt met je manager, kunnen ze erg goed met je zijn

    Minpunten

    Alles hangt af van welke manager je krijgt

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Altran Group2019-07-11
  10. "Een slecht bestuurde bodyshop"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede eerste ervaring voor pas afgestudeerden. Goed bedrijf voor immigranten. De trainingen die ze aan adviseurs geven hebben slechts één goede kant - ze laten je zien wat je JEZELF moet aanleren.

    Minpunten

    Laag salaris. Niemand boeit het wat je doet/stelt vragen zolang je maar je ondertekende maandelijkse facturen laat zien. Nutteloze trainingen van lage kwaliteit. Enkel de verkopers hebben carrières. Adviseurs bewegen zich langs een virtueel pad waar enkel de naam van je positie verandert - geen toenemende taken of verantwoordelijkheden.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Altran Group2019-05-19
Er zijn 20 reviews gevonden