Reviews voor Altran Group | Glassdoor.be

Reviews van Altran Group

Bijgewerkt op 25 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1548 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
62%
Aanbevelen bij een kennis
73%
Waardeert directeur
Altran Group CEO Dominique Cerutti
Dominique Cerutti
418 Beoordelingen
  1. "Altran review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - adequate marktconforme verloning met verscheidene extralegale voordelen - goede trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, veel intern georganiseerde trainingen - Jonge, dynamische collega's - goede reputatie binnen sector

    Minpunten

    - zeer competitieve, politieke werksfeer - grote kloof tussen directie en consultants - consultant welbeing komt niet op de eerste plaats - slechte work/life balans - algemene verwachting indien ambitie binnen het bedrijf - slechte retentie werknemers (zowel management als consultants)

    Advies aan management

    Grotere focus leggen op behoud van (goede) werknemers, aandacht voor individuele consultant en voor het verkleinen van de kloof tussen directie en werknemers

    Altran Group2019-01-22
  2. "Niet aan te raden tenzij geen andere opportuniteiten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Junior Consultant 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Je krijgt een firmawagen met tankkaart

    Minpunten

    Verloop van mensen - consultants zijn bijna wegwerp artikelen geworden, geen ruimte voor het individu. Slechte werksfeer solliciatiegesprek: belofte om projecten binnen studiegebied te krijgen en in de buurt van woonplaats, projecten waren totaal andere sector en aan de andere kant van belgië (3h pendelen per dag).

    Advies aan management

    Jullie zeggen wel dat jullie mensen zoeken voor de long term, maar zonder respect naar de consultants toe zal dat niet lukken. Verbloem de situatie niet met mooie woorden en word wakker! Zeer teleurgesteld dat dit het begin van mijn carrière was.

    Altran Group2019-02-23
  3. Nuttig (2)

    "Matig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Extra legale voordelen Leuke projecten Veel jonge consultants

    Minpunten

    Management houdt geen rekening met consultants Loon aan de lage kant Zeer veel verloop Back office komt personeel tekort Grote focus op het inperken van de uitgaven

    Altran Group2018-10-31
  4. "Goede opportuniteiten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Altran Group

    Pluspunten

    - Grote klanten zorgen voor goede job-opportuniteiten - In het algemeen zeer vlotte en joviale collega's, like-minded

    Minpunten

    - Groot bedrijf en geen aandacht meer voor individu

    Advies aan management

    - Terug inzien dat het succes van een bedrijf afhangt van de werknemers en niet enkel winst nastreven.

    Altran Group2018-10-30
  5. "Goed voor starter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Consultant 

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Jong netwerk, fijne collega’s, veel budgetrestrictiea

    Minpunten

    Beperkt trainingsbudget, trage groei, beperkte contact momenten met manager

    Altran Group2018-09-15
  6. "korte termijn visie primeert"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor 8 jaar

    Pluspunten

    Sinds dit jaar nieuw aangenaam hoofdkantoor, goed bereikbaar. Goed bedrijf om eerste ervaring op te doen

    Minpunten

    zeer korte termijn visie grote turnover in mgt grote turnover in consultants

    Advies aan management

    1 voice ,1 vision, look at the bigger picture, not only short term vision

    Altran Group2018-05-10
  7. "Ideaal om een eerste ervaring op te doen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    I have been working at Altran Group voltijd for less than a year

    Pluspunten

    -jonge en sociale collega's -veel projecten -goede opvolging -opleidingen

    Minpunten

    -niet altijd even interessante projecten -eerder rigide structuur -eerder gemiddeld loon

    Advies aan management

    -probeer de beste performers aan boord te houden door hen te motiveren (uitdagende projecten aanbieden + loon)

    Altran Group2016-10-01
  8. "Geen aandacht voor het personeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Zwolle, Overijssel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    -Leaseauto of alternatief vervoersbudget -Andere medewerkers tonen wel interesse in elkaar

    Minpunten

    -Salaris -Weinig interesse en aandacht vanuit de leidinggevenden -Opdrachten voldoen niet aan wat er beloofd is door managers, maar je kunt ook niet weg als dat het geval is. -Salarisbeloften zijn door andere manager gemaakt bij aanname, maar door anderen niet nagekomen. -Gedwongen veel reistijd

    Advies aan management

    Luister naar je personeel.

    Altran Group2019-04-04
  9. Nuttig (2)

    "Leuk voor even....."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Advanced Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    I have been working at Altran Group voltijd for less than a year

    Pluspunten

    Aardige collega's (met name de mede consultants), afhankelijk van de locatie een open Sfeer. Als je geluk hebt een mooie opdracht

    Minpunten

    Altran heeft zelden exclusiviteit dus die mooie opdrachten kan je ook elders vinden. Amateuristisch HR apparaat, Geen betrokkenheid van management bij Medewerkers, Wervingsverhaal sterk afwijkend van de realiteit. Als consultant ben je veel tijd kwijt met rand-zaken waardoor je je niet volledig kan concentreren op het werk dat je wilt doen.

    Advies aan management

    Focus op het aan het werk krijgen van bankzitters in plaats van het werven van nieuw personeel. De manier hoe er nu in Nederland gestuurd word gaat van Altran geen succes maken.

    Altran Group2018-10-16
  10. "Software Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Trainingen. Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Veel mogelijkheden qua richtingen in Software.

    Minpunten

    Veel reizen. Er wordt geen rekening gehouden met je woonplaats en reisafstand. Zoeken voornamelijk studenten zonder ervaring.

    Advies aan management

    Hou meer rekening met wat bij de werknemers past en plaats ze niet zomaar bij een bedrijf.

    Altran Group2018-07-26
Er zijn 1548 reviews gevonden