Reviews voor Altran Group | Glassdoor.be

Reviews van Altran Group

Bijgewerkt op 2 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.4
69%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Altran Group Chairman and Chief Executive Officer Dominique Cerutti
Dominique Cerutti
589 Beoordelingen
  1. "Altran Belgium is mijn beste werkgever tot dusver (van de 5 bedrijven waar ik voor heb gewerkt)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Werken als Geweldige werkomgeving als interne medewerker en fantastische voordelen als consultant. Goede balans tussen werk en privé en een hele goede sfeer.

    Minpunten

    Het bedrijf moet interne processen verbeteren en deze aanwenden.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Altran Group2019-10-29
  2. "Consultant Altran"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Een jonge groep gemotiveerde mensen

    Minpunten

    Slecht loon, slechte/beperkte opleiding, slechte evaluatie procedure

    Verder lezen
    Altran Group2020-03-02
  3. Nuttig (1)

    "Niet aan te raden tenzij geen andere opportuniteiten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Junior Consultant 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Je krijgt een firmawagen met tankkaart

    Minpunten

    Verloop van mensen - consultants zijn bijna wegwerp artikelen geworden, geen ruimte voor het individu. Slechte werksfeer solliciatiegesprek: belofte om projecten binnen studiegebied te krijgen en in de buurt van woonplaats, projecten waren totaal andere sector en aan de andere kant van belgië (3h pendelen per dag).

    Verder lezen
    Altran Group2019-02-23
  4. "Altran review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Altran Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - adequate marktconforme verloning met verscheidene extralegale voordelen - goede trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, veel intern georganiseerde trainingen - Jonge, dynamische collega's - goede reputatie binnen sector

    Minpunten

    - zeer competitieve, politieke werksfeer - grote kloof tussen directie en consultants - consultant welbeing komt niet op de eerste plaats - slechte work/life balans - algemene verwachting indien ambitie binnen het bedrijf - slechte retentie werknemers (zowel management als consultants)

    Verder lezen
    Altran Group2019-01-22
  5. Nuttig (2)

    "Matig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Extra legale voordelen Leuke projecten Veel jonge consultants

    Minpunten

    Management houdt geen rekening met consultants Loon aan de lage kant Zeer veel verloop Back office komt personeel tekort Grote focus op het inperken van de uitgaven

    Altran Group2018-10-31
  6. Nuttig (1)

    "Goede opportuniteiten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Altran Group

    Pluspunten

    - Grote klanten zorgen voor goede job-opportuniteiten - In het algemeen zeer vlotte en joviale collega's, like-minded

    Minpunten

    - Groot bedrijf en geen aandacht meer voor individu

    Verder lezen
    Altran Group2018-10-30
  7. Nuttig (1)

    "Goed voor starter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Consultant 

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Jong netwerk, fijne collega’s, veel budgetrestrictiea

    Minpunten

    Beperkt trainingsbudget, trage groei, beperkte contact momenten met manager

    Altran Group2018-09-15
  8. "korte termijn visie primeert"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor 8 jaar

    Pluspunten

    Sinds dit jaar nieuw aangenaam hoofdkantoor, goed bereikbaar. Goed bedrijf om eerste ervaring op te doen

    Minpunten

    zeer korte termijn visie grote turnover in mgt grote turnover in consultants

    Verder lezen
    Altran Group2018-05-10
  9. "Ideaal om een eerste ervaring op te doen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Altran Group

    Pluspunten

    -jonge en sociale collega's -veel projecten -goede opvolging -opleidingen

    Minpunten

    -niet altijd even interessante projecten -eerder rigide structuur -eerder gemiddeld loon

    Verder lezen
    Altran Group2016-10-01
  10. "Treurig, geen visie en weinig interesse in medewerkers."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Altran Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Als je een leuk project hebt, leer je veel in korte tijd. Je wordt in het diepe gegooid, veel zelfstandigheid.

    Minpunten

    Weinig begeleiding, geen binding met Altran. Kwaliteit van job is sterk afhankelijk op welk project je kunt werken. Onzeker waar je geplaatst wordt. Heb je geen project dan is er niet echt een alternatief.

    Verder lezen
    Altran Group2020-01-16
Er zijn 53 reviews gevonden