Reviews van Asito

(26 reviews in totaal)

Remko Stolk

80% waardeert directeur

40% positieve zakelijke vooruitzichten

Asito heeft een werknemersbeoordeling van 3,2 van 5 sterren, op basis van 26 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Asito is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Consumentendiensten (3,6 sterren).

Reviews per functie

26 reviews
26 apr 2022

Pluspunten

Werken in avond weekends en overdag vrij”

Minpunten

Geen minpunten van dit werk

18 jan 2019

Prachtig bedrijf !

Anonieme werknemer

Pluspunten

Een erg leuk bedrijf met veel vrijheid, ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Bovendien een leuke en fijne cultuur om te werken.

Minpunten

geen minpunten op dit moment :)

27 jul 2016

Pluspunten

Het is een heel sociaal bedrijf. Bieden goede mogelijkheden qua woon/werk afstand en anders passen ze er een mouw aan. Ze zijn schappelijk met de werktijden en je werk wordt zeer gewaardeerd.

Minpunten

Je werk wordt door het Asito-team zeer gewaardeerd maar op mijn locatie wordt het door bepaalde mensen niet gewaardeerd. Je maakt iets schoon en nog geen 10 minuten later is het weer smerig. Maar die mensen kunnen er niet heel veel aan doen dus dat valt voor mij te accepteren.

Weergave: 1 - 3 van 26 reviews

Glassdoor heeft 39 reviews over Asito die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Asito. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Asito bij je past.