Reviews voor BP | Glassdoor.be

Reviews van BP

Bijgewerkt op sep 19, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2990 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
71%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
BP CEO Bob Dudley
Bob Dudley
1.191 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Maintenance coordinator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Maintenance Coordinator in Geel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BP voor 10 jaar

    Pluspunten

    Modern bedrijf met grote focus op veiligheid.

    Minpunten

    Jammer genoeg een logge structuur.

    Advies aan management

    Xxxxxxx

    BP2016-10-06
  2. "Operator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operator in Rotterdam
    Aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij BP voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    goede arbeidsvoorwaarden primair en secundair

    Minpunten

    woon- werkverkeer , development program

    BP2019-08-09
  3. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BP voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goede arbeids voorwaarden carriere kansen

    Minpunten

    Te grote organisatie niet persoonlijk

    BP2019-03-29
  4. "Veel te verbeteren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede voorwaarden; Veel vrijheid; Goede balans werk/prive

    Minpunten

    Weinig kans op persoonlijke ontwikkeling, teveel managementlagen, beslissingen gebeuren te traag

    BP2017-05-31
  5. "leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Capelle aan den IJssel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij BP

    Pluspunten

    Er werken leuke mensen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed.

    Minpunten

    Er worden teveel reorganisaties doorgevoerd.

    BP2016-04-19
  6. "pinpads"

    SterSterSterSterSter
    kassamedewerkster in Rijsenhout

    Ik werk bij BP

    Pluspunten

    ik werk bij BP KOK aan de A4,

    Minpunten

    De nieuwe pinautomaten bij de kassa werken niet , zijn klant onvriendelijk, dus graag andere (wel werkende) pinpads.

    Advies aan management

    zie boven

    BP2015-08-29
  7. "altijd gezellige bp"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service medewerkster in Wateringen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BP voor 10 jaar

    Pluspunten

    heel veel gezellige klanten en afwisselend werk maar ook veel verandwoordelijkheid en je hebt verschillende diensten zodat er altijd wel een oplossing word gevonden als je een keer niet op een bepaald dagdeel kan werken.

    Minpunten

    je staat ook vaak alleen waardoor je sommige dingen zelf moet oplossen ook verschillend klanten wat leuk kan zijn maar soms ook erg lastig.

    Advies aan management

    luister goed naar je eigen personeel en doe er dan ook echt wat mee .

    BP2015-06-08
  8. "werken bij bp is top!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Process Operator in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    de secundaire voorwaarden zijn top goeie werksfeer op de werkvloer goeie werktijden salaris is uitstekend!

    Minpunten

    het huidige ploegen rooster is zwaar dit wordt gelukkig binnenkort veranderd

    Advies aan management

    het 212 rooster sneller doorvoeren!

    BP2015-06-07
  9. "Topbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Kassamedewerker in Eemnes
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij BP

    Pluspunten

    Super leuke collega's, leuke werkomstandigheden, veel (leuke) contacten.

    Minpunten

    Soms een beetje zinloze acties, de lego actie was bijvoorbeeld super leuk, maar de DVD's hebben mensen nu wel gezien.

    Advies aan management

    -

    BP2015-05-25
  10. "Vrijheid, Waardering en Veiligheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BP

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden. Hele fijne collega's. Veel vrijheid in indeling werk, agenda. Waardering voor wat je goed doet. Er is een prachtige Code of Conduct met nadruk op respect voor elkaar. Veilig werken heeft hoge prioriteit.

    Minpunten

    Interne communicatie laat soms te wensen over aan duidelijkheid, opvolging. Transparantie is soms ver te zoeken. Constante reorganisatie geeft enorm veel onrust. Carrieremogelijkheden zijn soms te groot, waardoor onervaren mensen op functies komen waar ze niet horen. Met alle gevolgen van dien voor zowel de medewerker zelf als de organisatie.

    Advies aan management

    Werk aan de communicatie naar de medewerkers. Volg op en laat ze niet te lang in onzekerheid over hun functie en toekomst bij BP. Tijdelijke medewerkers werken ook hard voor BP dus behandel die niet alsof ze niet tot verantwoordelijkheid van BP horen.

    BP2015-05-24
Er zijn 2990 reviews gevonden
</>Embed