Reviews voor BP | Glassdoor.be

Reviews van BP

Bijgewerkt op 30 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
72%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
BP Group Chief Executive Bob Dudley
Bob Dudley
1.276 Beoordelingen
  1. Nuttig (2)

    "Maintenance coordinator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Maintenance Coordinator in Geel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BP voor 10 jaar

    Pluspunten

    Modern bedrijf met grote focus op veiligheid.

    Minpunten

    Jammer genoeg een logge structuur.

    Verder lezen
    BP2016-10-06
  2. "Shop assistant"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij BP

    Pluspunten

    Afwisselend werk prima bijbaan voor naast studie

    Minpunten

    Soms vervelende klanten 24/7 open waardoor ook werken op feestdagen moet

    BP2019-12-30
  3. "Operator"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operator in Rotterdam
    Aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij BP voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    goede arbeidsvoorwaarden primair en secundair

    Minpunten

    woon- werkverkeer , development program

    BP2019-08-09
  4. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BP voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goede arbeids voorwaarden carriere kansen

    Minpunten

    Te grote organisatie niet persoonlijk

    BP2019-03-29
  5. "Veel te verbeteren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede voorwaarden; Veel vrijheid; Goede balans werk/prive

    Minpunten

    Weinig kans op persoonlijke ontwikkeling, teveel managementlagen, beslissingen gebeuren te traag

    BP2017-05-31
  6. "leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Capelle aan den IJssel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij BP

    Pluspunten

    Er werken leuke mensen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed.

    Minpunten

    Er worden teveel reorganisaties doorgevoerd.

    BP2016-04-19
  7. "pinpads"

    SterSterSterSterSter
    kassamedewerkster in Rijsenhout

    Ik werk bij BP

    Pluspunten

    ik werk bij BP KOK aan de A4,

    Minpunten

    De nieuwe pinautomaten bij de kassa werken niet , zijn klant onvriendelijk, dus graag andere (wel werkende) pinpads.

    Verder lezen
    BP2015-08-29
  8. "werken bij bp is top!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Process Operator in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    de secundaire voorwaarden zijn top goeie werksfeer op de werkvloer goeie werktijden salaris is uitstekend!

    Minpunten

    het huidige ploegen rooster is zwaar dit wordt gelukkig binnenkort veranderd

    Verder lezen
    BP2015-06-07
  9. "altijd gezellige bp"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service medewerkster in Wateringen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BP voor 10 jaar

    Pluspunten

    heel veel gezellige klanten en afwisselend werk maar ook veel verandwoordelijkheid en je hebt verschillende diensten zodat er altijd wel een oplossing word gevonden als je een keer niet op een bepaald dagdeel kan werken.

    Minpunten

    je staat ook vaak alleen waardoor je sommige dingen zelf moet oplossen ook verschillend klanten wat leuk kan zijn maar soms ook erg lastig.

    Verder lezen
    BP2015-06-08
  10. "Topbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Kassamedewerker in Eemnes
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij BP

    Pluspunten

    Super leuke collega's, leuke werkomstandigheden, veel (leuke) contacten.

    Minpunten

    Soms een beetje zinloze acties, de lego actie was bijvoorbeeld super leuk, maar de DVD's hebben mensen nu wel gezien.

    Verder lezen
    BP2015-05-25

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 3166 reviews gevonden
</>Embed