Cover image for Berkshire Hathaway
Logo

Berkshire Hathaway

Is dit uw bedrijf?

Berkshire Hathaway

Review toevoegen

Reviews van Berkshire Hathaway

752 van meer dan 949 reviews gevonden
4,3
90% Aanbevelen bij een kennis
97% Waardeert directeur

4,3
90%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Berkshire Hathaway CEO Buffett Warren (no image)
Buffett Warren
99 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Berkshire Hathaway werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Berkshire Hathaway-reviews

  Berkshire Hathaway heeft een algemene beoordeling van 4,3 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 949 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 90% van de werknemers zou werken bij Berkshire Hathaway aanraden aan vrienden en 84% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Berkshire Hathaway hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Berkshire Hathaway. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 90% van de werknemers van Berkshire Hathaway vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Berkshire Hathaway met een waarde van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,3 voor cultuur en waarden en 4,0 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Berkshire Hathaway-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Wilt u een kijkje achter de schermen nemen bij uw eigen bedrijf?

  Word lid van uw Company Bowl™ en chat anoniem over uw werk.

  Glassdoor heeft 949 reviews over Berkshire Hathaway die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Berkshire Hathaway. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Berkshire Hathaway bij u past.