Reviews voor Brainbridge | Glassdoor.be

Reviews van Brainbridge

Bijgewerkt op 5 mrt 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 6 reviews gevonden

5.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. "Toffe werksfeer en mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Brainbridge voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    - toffe collega's en werksfeer - mening en inzet wordt gewaardeerd - prachtig uitzicht over Antwerpen - teambuildings - doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Momenteel niet echt minpunten te melden

    Brainbridge2018-03-05
  2. "Beste werkgever ooit!!"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk deeltijd bij Brainbridge voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Flexibiliteit, sfeer, eigen tijdsindeling en werkverdeling, loyaliteit

      Minpunten

      Sorry, nog geen minpunten ontdekt...

      Advies aan management

      Fantastisch hoe jullie jullie werknemers kunnen blijven stimuleren en verrassen, nog op geen enkel bedrijf zo in de watten gelegd :-)

      Brainbridge2017-10-11

      Reactie van Brainbridge

      October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

      Bedankt voor de positieve review!

    • "Werken bij Brainbridge"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Junior HR Officer in Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk bij Brainbridge voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      + werken in een aangename en sfeervolle situatie + flexibele werktijden + toffe collega's + unieke werklocatie met zicht over heel Antwerpen

      Minpunten

      Een boeiende maar ingewikkelde sector.

      Brainbridge2017-10-11

      Reactie van Brainbridge

      October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

      Bedankt voor de positieve review!

    • "Brainbridge"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Recruiter in Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Brainbridge voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Bij Brainbridge krijg je de alle kansen om jezelf te ontplooien en te groeien in je expertise veld. Je krijgt de tools die je nodig hebt om je taak goed in te vullen Je krijgt waardering voor het geleverde werk Je kan zelfstandig werken zonder micromanagement je werkt als team en niet als Ego om onmogelijke targets te moeten behalen Brainbridge heeft een vlakke structuur, je kan aan alle mensen raad en advies vragen...

      Meer weergeven

      Minpunten

      Geen negatieve zaken te melden

      Advies aan management

      Doe zo voort!

      Brainbridge2017-09-15

      Reactie van Brainbridge

      October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

      Dankje! :)

    • "One big family building IT bridges between people and companies."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Business Developer in Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Brainbridge voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Locatie, sfeer, open en eerlijke communicatie, 1 big family, diversiteit, gezelligheid, team gevoel, heerlijke lunches :-)

      Minpunten

      Soms hectisch door enorme groei.

      Brainbridge2017-09-11

      Reactie van Brainbridge

      October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

      Leuk om te horen!

    • "Top werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Sales Assistant in Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Brainbridge voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Heel open bedrijfscultuur Doorgroeimogelijkheden Fun factor Teamwork Ambitieus Flexibele werkuren

      Minpunten

      Geen enkel minpunt ervaren tot op heden

      Brainbridge2017-08-17

      Reactie van Brainbridge

      October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

      Super!

    Er zijn 6 reviews gevonden