Reviews voor Brainbridge | Glassdoor.be

Reviews van Brainbridge

Bijgewerkt op 5 mrt 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
5.0
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. "Toffe werksfeer en mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Brainbridge

    Pluspunten

    - toffe collega's en werksfeer - mening en inzet wordt gewaardeerd - prachtig uitzicht over Antwerpen - teambuildings - doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Momenteel niet echt minpunten te melden

    Brainbridge2018-03-05
  2. "Beste werkgever ooit!!"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Brainbridge voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit, sfeer, eigen tijdsindeling en werkverdeling, loyaliteit

    Minpunten

    Sorry, nog geen minpunten ontdekt...

    Verder lezen
    Brainbridge2017-10-11

    Reactie van Brainbridge

    October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

    Bedankt voor de positieve review!

    Verder lezen
  3. "Werken bij Brainbridge"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Junior HR Officer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Brainbridge voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    + werken in een aangename en sfeervolle situatie + flexibele werktijden + toffe collega's + unieke werklocatie met zicht over heel Antwerpen

    Minpunten

    Een boeiende maar ingewikkelde sector.

    Brainbridge2017-10-11

    Reactie van Brainbridge

    October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

    Bedankt voor de positieve review!

    Verder lezen
  4. "Brainbridge"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Recruiter in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Brainbridge voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bij Brainbridge krijg je de alle kansen om jezelf te ontplooien en te groeien in je expertise veld. Je krijgt de tools die je nodig hebt om je taak goed in te vullen Je krijgt waardering voor het geleverde werk Je kan zelfstandig werken zonder micromanagement je werkt als team en niet als Ego om onmogelijke targets te moeten behalen Brainbridge heeft een vlakke structuur, je kan aan alle mensen raad en advies vragen Er is een ontspannen sfeer en er worden veel activiteiten georganiseerd voor het personeel

    Minpunten

    Geen negatieve zaken te melden

    Verder lezen
    Brainbridge2017-09-15

    Reactie van Brainbridge

    October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

    Dankje! :)

    Verder lezen
  5. "One big family building IT bridges between people and companies."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Developer in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Brainbridge

    Pluspunten

    Locatie, sfeer, open en eerlijke communicatie, 1 big family, diversiteit, gezelligheid, team gevoel, heerlijke lunches :-)

    Minpunten

    Soms hectisch door enorme groei.

    Brainbridge2017-09-11

    Reactie van Brainbridge

    October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

    Leuk om te horen!

    Verder lezen
  6. "Top werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Assistant in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Brainbridge voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Heel open bedrijfscultuur Doorgroeimogelijkheden Fun factor Teamwork Ambitieus Flexibele werkuren

    Minpunten

    Geen enkel minpunt ervaren tot op heden

    Brainbridge2017-08-17

    Reactie van Brainbridge

    October 11, 2017Sales Assistant / Social Media

    Super!

    Verder lezen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 6 reviews gevonden