Reviews voor Brussels Airport | Glassdoor.be

Reviews van Brussels Airport

Bijgewerkt op mrt 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 8 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
88%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Brussels Airport CEO Arnaud Feist
Arnaud Feist
3 Beoordelingen
  1. "mijn droom job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - veiligheid agent in Zaventem
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Brussels Airport

    Pluspunten

    het is er zeer aangenaam om er te werken ,en een aangename sfeer ,en altijd wat nieuws ,ik heb er meer dan tien jaar gewerkt en ben nu met pensioen om eerlijk te zijn ik mis de luchthaven

    Minpunten

    soms wel druk , en veel werk ,en de onregelmatige uren vroeg beginnen en soms laat gedaan maar ja dat is de luchthaven he ...........

    Advies aan management

    doe zo voort

    Brussels Airport2016-07-29
  2. "Wat een fantastische omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Anonieme contractwerker 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Brussels Airport

    Pluspunten

    Hier zeker komen werken als je een passie voor de luchtvaart hebt Zicht op de pistes Fantastische projecten om de beste luchthaven in Europa verder uit te bouwen

    Minpunten

    De bedrijfswaarden verder finetunen en communiceren

    Advies aan management

    De mooie visie zker blijven volgen en realiseren

    Brussels Airport2019-03-25
  3. Nuttig (4)

    "Politiek verzacht met "Feel Good""

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Brussels Airport voor 3 jaar

    Pluspunten

    Bedrijf met hoge X-factor, leuke sfeer. Er worden veel inspanningen gedaan om een 'Feel Good' sfeer te creëren.

    Minpunten

    Beslissingen worden zeer politiek genomen. Verandering is moeilijk.

    Advies aan management

    Geloof in de kracht en kennis van je huidige medewerkers. Er wordt te vaak beroep gedaan op externe consultants, die wel een idee opzetten, maar niet uitvoeren. De verandering moet van intern komen.

    Brussels Airport2017-11-10
  4. "Interesting environment, department mgmt. not always aligned"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Professional in Zaventem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Brussels Airport voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Many colleagues want to progress, able to collaborate

    Minpunten

    Mid-management has some legacy and not always as dynamic, sometimes even contra-productive

    Advies aan management

    Take time to sincerely listen to feedback, reward performance, stimulate group-feeling, motivation

    Brussels Airport2018-08-27
  5. "Good vibes"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Leerling (huidig) - Leerling (anoniem) in Zaventem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Brussels Airport

    Pluspunten

    I worked there as a student for Axxicom. The workteam is great and if you need help they don't hesitate to show you how things need to be done. highly recommend this job!

    Minpunten

    - hard work - Not always a sign of gratitude from passengers

    Brussels Airport2016-11-07
  6. "Primitive to Non-Existent Management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalig contractwerker - Senior Software Engineer in Zaventem
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik gewerkt bij Brussels Airport voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Easily accessible by public transport.

    Minpunten

    The IT department is mostly staffed by people with zero passion, and little or no caring about professional practices. The so-called Enterprise Architects are no architects at all, and refuse to productively work together. I have never seen such intense, team work-undermining office politics at work. Management actively encourages divisions among groups of people. Many people spend inordinate amounts of time surfing... the web, with zero management feedback.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    The IT department work culture needs to be completely overhauled. Very good people leave the department in disgust, or stay while being chronically stressed out by the culture.

    Brussels Airport2016-10-29
  7. "Good company, great work environment, hard work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Brussels Airport

    Pluspunten

    Fantastic work environment Great future outlook Interesting projects

    Minpunten

    People Management Low career mouvement options

    Brussels Airport2016-09-17
  8. "Working at the airport"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Fireworker in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Brussels Airport voor 3 jaar

    Pluspunten

    myou always meet new people that travel true the airport ,

    Minpunten

    i have no negative points over my employer

    Brussels Airport2012-09-03
Er zijn 8 reviews gevonden