Reviews voor Capital One | Glassdoor.be

Reviews van Capital One

Bijgewerkt op jul 16, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 6675 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Capital One CEO Richard D. Fairbank
Richard D. Fairbank
3841 Beoordelingen
  1. "Not Too Bad"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Representative in Scarborough, ON
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Capital One voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Good pay and benefits Great colleagues

    Minpunten

    Poor management support and alot of politics

    Advies aan management

    Do not just say you are listening to pacify your employees - actually listen and be transparent

    Capital One2019-07-12
  2. Nuttig (3)

    "Great company, great team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Manager in McLean, VA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capital One voor 3 jaar

    Pluspunten

    Great benefits, emphasis on diversity and inclusion, flexible work arrangements, lots of internal mobility and upward advancement opportunities

    Minpunten

    No true commuter benefit & often hire external candidates at higher salaries than current employees at the same level

    Capital One2019-07-02
  3. "Good culture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Data Scientist in McLean, VA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capital One

    Pluspunten

    Flexibility and benefits are goodd

    Minpunten

    Sometime task assignments could be wrong

    Capital One2019-07-11
  4. "Pretty awesome"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Associate Software Engineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capital One voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great place to work. Culture is amazing.

    Minpunten

    Review system is not the greatest

    Capital One2019-07-12
  5. "Mostly Good"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Universal Branch Associate 

      Ik werk voltijd bij Capital One

      Pluspunten

      Affordable health insurance, Paid holidays

      Minpunten

      I left during a transition period and hiring freeze. My position was having to try to stretch to fill a full time banker position, full time teller position, and lead teller.

      Capital One2019-07-11
    • "Amazing Company to Work For"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Software Engineer(Internship) in Nottingham, Engeland
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capital One

      Pluspunten

      Interesting work, with great people, in a great company culture.

      Minpunten

      I can't think of any

      Capital One2019-07-10
    • "A great place to work"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Software Engineer in Richmond, VA
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capital One

      Pluspunten

      Pay, culture, and nice campus

      Minpunten

      Sometimes a lot of red tape

      Capital One2019-07-09
    • "Best job I've ever had"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Ambassador 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Capital One voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Capital One provides employees all the resources they need to succeed. Everyone's voice matters, and everyone's work can be impactful. Amazing opportunities for people with strong technical skills.

      Minpunten

      Regular inconsistencies with policies and procedures. Things change very often, but sometimes details are unclear, and resources occasionally contradict one another.

      Capital One2019-07-07
    • "Gray Company toWork for"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Marketing Manager in Dallas, TX
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Capital One voor 8 jaar

      Pluspunten

      Great culture and great BRG

      Minpunten

      Nothing than cab get in the middle For your development

      Advies aan management

      Be honest and have your employees back

      Capital One2019-07-06
    • Nuttig (2)

      "Great company to work for"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Senior Financial Analyst 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Capital One

      Pluspunten

      Challenging work environment that will push you to deliver your best work.

      Minpunten

      Competitive culture can sometimes be toxic.

      Capital One2019-07-02
    Er zijn 6675 reviews gevonden