Reviews voor Cargill | Glassdoor.be

Reviews van Cargill

Bijgewerkt op 12 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2725 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Cargill CEO David W. MacLennan
David W. MacLennan
633 Beoordelingen
  1. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    VESSEL OPERATOR in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Cargill

    Pluspunten

    veel structuur en goede bergeleiding voor young professionals, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    weinig doorgroei mogelijkheden, laag start salaris met weinig groei protentie.

    Advies aan management

    Maak salarissen beter bespreekbaar, biedt werknemers meer uitzicht op groei.

    Cargill2016-05-19
  2. "Over het algemeen OK"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT-Engineer in Sas van Gent
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cargill voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris is prima met vergelijkbare bedrijven

    Minpunten

    geen werknemer maar nummer in deze dagen

    Cargill2016-02-16
  3. "Global company, global opportunities"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Cargill

    Pluspunten

    Great company when seeking to travel the world and looking for continuous improvement.

    Minpunten

    The company is transforming to become more agile.

    Advies aan management

    Focus on customers , focus on business with mindset to decide and willing to take risks

    Cargill2016-01-08
  4. "Plus/min punten Cargill Swalmen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Operator/reiniger in Swalmen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Cargill voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goede werksfeer - cursussen - veiligheid en hygiëne

    Minpunten

    Communicatie onderling kon beter tussen afdelingen (TD - productie en management

    Advies aan management

    Aan communicatie iets meer aandacht geven

    Cargill2015-08-20
  5. "werkgever met passie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - operator produktie in Bergen op Zoom
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cargill voor 10 jaar

    Pluspunten

    Je krijgt zelf een zeer grote verantwoording en beslissings- recht op je werk. Je wordt gestimuleerd om insatieve te nemen. Een goede werkgever

    Minpunten

    Het grootst nadeel wat we ondervinden is dat we in 2002 de europese Cherestar organisatie hebben over genomen maar binnen de Cargill organisatie te wenig mangement voor handen hadden waardoor de Cargill mangement structuur , organisatie waarbij iedereen onderaan de organisatie mee loopt om zo het wij gevoel en met zijn alle zetten we de schouders er onder, on voldoende in de Cerestar organisatie hebben kunnen door... voren. De Oude Cerestar orgienatie top down is daar tot op heden nog voor een groot deel intact wat dus nadelen leidt in de gezamelijke onderneming onder de naam Cargill.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Streven om de organisatie binnen de Cargill er naar gestreefd om de verschillen te verkleinen inplaats van de verschillen te vergroten .

    Cargill2015-05-27
  6. "Cargill's grootste familiebedrijf met geweldige perspectieven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT-Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cargill voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Internationale omgeving, geweldige mensen om mee te werken, geweldige mogelijkheden tot ontwikkeling, grote diversiteit in de job door het werken met productie, financiën, handel, etc. Goede algemene strategie voor de sector. Werkte met heel ervaren IT professionals.

    Minpunten

    Mijn bezorgdheid is dat Cargill qua IT geen geïnnoveerd bedrijf is, maar een geweldige leerschool aangezien je geconfronteerd zal worden met een breed scala aan allerlei soorten IT technologieën vanwege al de acquisities die plaats vinden.

    Advies aan management

    IT is niet de kerntaak van Cargill maar een belangrijke pilaar om de toekomstige zaken te verbeteren. Neem IT niet voor gegeven, het zal je helpen om de groei van Cargill wereldwijd vol te houden.

    Cargill2014-10-15
  7. Nuttig (2)

    "Een uitstekende plek om te leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Human Resources in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cargill voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer Geweldige mensen Goede waarden Geweldige plek om je carrière te starten, er zijn veel mogelijkheden voor diegenen die dat willen. Maar je moet wel proactief zijn.

    Minpunten

    Cargill wordt steeds bureaucratischer Salaris is wat aan de lage kant

    Advies aan management

    Probeer de vlakke structuur terug te krijgen.

    Cargill2012-07-17
  8. "Key account managers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Kam in Saint-Germain-en-Laye
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cargill voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    13 ème mois - CE

    Minpunten

    Prime aléatoire - objectifs en inadéquation avec le marché

    Advies aan management

    Tenir ses engagements -

    Cargill2019-07-16
  9. "Mon avis cargill"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Cargill

    Pluspunten

    Bonne ambiance, sympathique, cool, sacrè cargill

    Minpunten

    Cargill, c'est le feu les gars

    Cargill2019-05-26
  10. "Tout travail mérite salaire"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - conducteur de ligne in Saint-Cyr-en-Val

    Ik voltijd gewerkt bij Cargill voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Bonne paye 13e mois plus primes

    Minpunten

    4×8 Faut se battre pour avoir son planning au complet surtout les samedi de nuit.

    Advies aan management

    Bonne entreprise ou l'on apprend beaucoup de choses.

    Cargill2019-05-06
Er zijn 2725 reviews gevonden