Reviews voor Cisco Systems | Glassdoor.be

Reviews van Cisco Systems

Bijgewerkt op aug 20, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 15605 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
84%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Cisco Systems CEO Chuck Robbins
Chuck Robbins
4708 Beoordelingen
  1. "Altijd wat nieuw"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineer in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 10 jaar

    Pluspunten

    Je bent omringd door innovatie. Door de ruime productgroep van Cisco zijn er enorme brede mogelijkheden. Je kan gemakkelijk van richting veranderen binnen het bedrijf en je wordt aangemoedigd om te groeien.

    Minpunten

    Dit is een groot bedrijf, dat misschien iets logger is dan de gemiddelde start up, hoewel het recent meer terug grijpt naar de start up cultuur.. en met succes. Je moet bereid zijn om te werken.

    Advies aan management

    Hou een open geest en focus op de uitkomst, niet op wie iets doet, of hoe iets gedaan wordt. Onderricht jezelf in software engineering, want dat is hoe problemen aangepakt worden.

    Cisco Systems2018-04-14
  2. "Dynamisch, multi-cultureel met veel doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Analyst in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Dynamische werk-cultuur, zeer internationaal karakter. Resultaat-gericht.

    Minpunten

    Te veel herstructureringen op korte tijd.

    Cisco Systems2019-05-09
  3. "Blending work and play"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Manager in Diegem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Nieuwe bedrijfscultuur die veranderingen aanmoedigd

    Minpunten

    Veteranen beschermen hun posities en zijn meer bezig met eigen protectionisme, dan wat er goed is voor de organizatie

    Advies aan management

    After encouraging leaders to drive changes, support them when they meet resistance

    Cisco Systems2017-08-16
  4. "cisco"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cisco Systems

    Pluspunten

    internationaal, car, telephone, opportunities, sociaal

    Minpunten

    administratie, 24h beschikbaarheid,

    Cisco Systems2016-09-28
  5. "overzicht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 5 jaar

    Pluspunten

    Zeer goede voorwaarden en fijne werkomgeving.

    Minpunten

    Lange uren en weinig vakantiedagen

    Cisco Systems2016-03-23
  6. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operations Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit in werktijden en lokatie Fijn kantoor met goede werkplekken en collegas

    Minpunten

    Veel politiek tussen afdelingen Hierarchische management

    Cisco Systems2018-11-05
  7. Nuttig (2)

    "Leuk bedrijf dat goed voor je zorgt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke werksfeer Als je in sales zit, zorgt het bedrijf goed voor je: feestjes, goed salaris, trainingen, etc. Interessante producten en goede strategie Goede CEO

    Minpunten

    Soms te Amerikaans (met betrekking tot sales en performance, maar dat is inherent aan een Amerikaans bedrijf) Gender balance is bij lange na niet 50/50

    Advies aan management

    Wanneer gezegd wordt dat er meer naar lange termijn gekeken wordt, laat dat dan ook echt zo zijn! Niet het een roepen, maar op het andere moment korte termijn werken.

    Cisco Systems2018-10-15
  8. Nuttig (1)

    "Leer voordat het te laat is...."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Als je de juiste contacten heb kan je groeien en werken aan je carrière. Thuiswerken is een super-oplossing als er te weinig werkplekken en parkeermogelijkheden zijn.

    Minpunten

    Slechte balans tussen privé en werk. Je krijgt wel mobiel en laptop maar dan wordt het ook verwacht dat je beschikbaar staan als ze je nodig hebben, tijdens vakanties, avond-uren en weekends

    Advies aan management

    Vergeet niet dat jullie met mensen werken die ook een recht hebben op een leven. Burn-out zou een uitzondering zijn, geen trend

    Cisco Systems2018-09-11
  9. "Project Engineer"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Project Engineer in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Diligent, Think Creatively, Excellent Communication Skills, Attention to Detail, Think Logical, Strong Analytical Aptitude

    Minpunten

    Impatient, can be too direct or honest in certain situations. I am never static and always busy with something.

    Advies aan management

    Practice active listening skills. Don't expect employees to be perfect. Learn to delegate effectively. Know how to motivate and lead employees.

    Cisco Systems2018-07-30
  10. "VPAM"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Partner Account Manager in
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Erg flexible, goede woon werkverhoudingen ivm thuiswerken

    Minpunten

    Hele grote organisatie, waar je niet veel verandering kan maken

    Cisco Systems2018-07-21
Er zijn 15605 reviews gevonden