Reviews voor Cisco Systems | Glassdoor.be

Reviews van Cisco Systems

Bijgewerkt op 11 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.2
85%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Cisco Systems CEO Chuck Robbins
Chuck Robbins
5.350 Beoordelingen

Uitgelichte divisies van Cisco Systems

See all divisions
  1. Cisco Systems - Customer Experience | Divisie van Cisco Systems

    "Geweldige werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technisch raadgevend ingenieur in Brussel

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit om thuis te werken

    Minpunten

    De werkstroom kan overweldigend zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Cisco Systems2019-09-16
  2. "Great company, employer of the year!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Vele doorgroeimogelijkheden, zeer goede cultuur, zeer goede salarisvoorwaarden, sales compensation

    Minpunten

    Top performance of buiten, 50 jaar ? 50% kans op ontslag

    Cisco Systems2019-11-28
  3. "Sr IT engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems

    Pluspunten

    Flexibiliteit, salaris, extra legale voordelen, collegialiteit, werkomgeving

    Minpunten

    Werkdruk Agressieve doelstellingen Regelmatige layoffs Sr management vs uitvoerend personeel gap

    Cisco Systems2019-08-24
  4. Cisco Systems - Customer Experience | Divisie van Cisco Systems

    "Dynamisch, multi-cultureel met veel doorgroeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Analyst in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Dynamische werk-cultuur, zeer internationaal karakter. Resultaat-gericht.

    Minpunten

    Te veel herstructureringen op korte tijd.

    Cisco Systems2019-05-09
  5. Cisco Systems - Engineering - Software | Divisie van Cisco Systems

    "Altijd wat nieuw"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Engineer in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 10 jaar

    Pluspunten

    Je bent omringd door innovatie. Door de ruime productgroep van Cisco zijn er enorme brede mogelijkheden. Je kan gemakkelijk van richting veranderen binnen het bedrijf en je wordt aangemoedigd om te groeien.

    Minpunten

    Dit is een groot bedrijf, dat misschien iets logger is dan de gemiddelde start up, hoewel het recent meer terug grijpt naar de start up cultuur.. en met succes. Je moet bereid zijn om te werken.

    Verder lezen
    Cisco Systems2018-04-14
  6. Cisco Systems - Customer Experience | Divisie van Cisco Systems

    "Blending work and play"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Manager in Diegem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Nieuwe bedrijfscultuur die veranderingen aanmoedigd

    Minpunten

    Veteranen beschermen hun posities en zijn meer bezig met eigen protectionisme, dan wat er goed is voor de organizatie

    Verder lezen
    Cisco Systems2017-08-16
  7. "cisco"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Cisco Systems

    Pluspunten

    internationaal, car, telephone, opportunities, sociaal

    Minpunten

    administratie, 24h beschikbaarheid,

    Cisco Systems2016-09-28
  8. "overzicht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 5 jaar

    Pluspunten

    Zeer goede voorwaarden en fijne werkomgeving.

    Minpunten

    Lange uren en weinig vakantiedagen

    Cisco Systems2016-03-23
  9. Cisco Systems - Customer Experience | Divisie van Cisco Systems

    "Goede energie!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cisco Systems voor 10 jaar

    Pluspunten

    Fijn bedrijf om voor te werken. Met gedreven en behulpzame mensen. Prestatie cultuur maar toch een warme familie.

    Minpunten

    Vasthouden aan een trein die 200 km/h gaat.

    Cisco Systems2020-02-11
  10. Cisco Systems - Engineering - Software | Divisie van Cisco Systems

    "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operations Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cisco Systems voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit in werktijden en lokatie Fijn kantoor met goede werkplekken en collegas

    Minpunten

    Veel politiek tussen afdelingen Hierarchische management

    Cisco Systems2018-11-05
Er zijn 120 reviews gevonden