Reviews voor Cognizant Technology Solutions | Glassdoor.be

Reviews van Cognizant Technology Solutions

Bijgewerkt op 21 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 30409 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
77%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Cognizant Technology Solutions CEO Brian Humphries
Brian Humphries
549 Beoordelingen
  1. "Cognizant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cognizant Technology Solutions voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf met vele facetten en verticals.

    Minpunten

    Kijken voornamelijk naar cijfers en winst marge, teveel en te vaak wisseling van management

    Cognizant Technology Solutions2019-05-06
  2. "Grote onpersoonlijke organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - HR Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cognizant Technology Solutions voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Salaris relatief hoog Organisatie biedt veel ruimte voor ondernemersschap Groot aanbod aan interne cursussen

    Minpunten

    Gigantisch grote organisatie met veel wisseling Werknemers zijn een nummer Zeer opportunistische organisatie met agressieve groeistrategie Wanneer iemand niet helemaal past wordt hij niet begeleid

    Advies aan management

    Veel ego's binnen management die uitsluitend met eigen gewin bezig zijn.

    Cognizant Technology Solutions2019-04-01
  3. "Matige promotievergoeding"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Director in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions voor 8 jaar

    Pluspunten

    Ondernemerschap is goed mogelijk binnen team

    Minpunten

    Ontransparantie wat betreft salaris en voorwaarden per level

    Advies aan management

    Maak salarishuis transparant

    Cognizant Technology Solutions2018-12-07
  4. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions

    Pluspunten

    Goede vergoeding, interessante opdrachten en prima worklife

    Minpunten

    Chaotisch eb Sons ietwat slechte communicatie

    Cognizant Technology Solutions2018-07-21
  5. "One of the Best companies to work with"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions

      Pluspunten

      Good career growth. Flexibility in work locations, work hours.

      Minpunten

      Decision making is slow, much too long lead time.

      Cognizant Technology Solutions2018-06-11
    • "director"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Cognizant Technology Solutions

      Pluspunten

      flexibiliteit, mooi kantoor en bedrijfs uitjes

      Minpunten

      zeer chaotisch, gebrek aan duidelijk structuur

      Advies aan management

      Er moet een cultuur verandering komen

      Cognizant Technology Solutions2018-06-13
    • Nuttig (1)

      "Als designer moet je hier niet zijn."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Manager 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Cognizant Technology Solutions

      Pluspunten

      contractueel is alles wel erg goed geregeld, je zorg premie wordt 100% gedekt, korting op je hypotheek, laptop & mobiel van de zaak, in verhouding tot kleinere creative agencies verdien je hier iets meer.

      Minpunten

      - ERG slechte supervisors in Nederland, er worden veel mensen maar op basis van hun level boven designers geplaatst, waardoor je rapporteert en beoordeeld wordt voor je promotie door iemand die geen flauw idee heeft wat je nou precies doet als designer. Als je een junior designer bent is dit prima om ervaring op te doen, maar als je ook maar een beetje ervaring hebt opgedaan bij een internetbureau, dan kun je beter...

      Meer weergeven

      Advies aan management

      Mensen die geen inhoudelijk verstand hebben van designers moeten niet direct boven designers geplaatst worden. In de senior management zitten weer wel echt goede senior directors, helaas zitten onder hen ongetalenteerde mensen die op basis van dominantie op een bepaald level zijn geplaatst.

      Cognizant Technology Solutions2017-10-19
    • "Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cognizant Technology Solutions

      Pluspunten

      Good career growth. Flexibility in work locations, work hours. Good mix of local and international talent. Decent compensation

      Minpunten

      No clear vision for the next 5 years and how it plans to achieve it

      Advies aan management

      Need a clear direction and vision from the top

      Cognizant Technology Solutions2017-08-15
    • Nuttig (1)

      "Good exposure to different technologies, bad work-life balance"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Cognizant Technology Solutions

      Pluspunten

      You can gain good experience and understanding of a new technologies and domains and work with a multitude of clients on cutting edge projects.

      Minpunten

      Bad work life balance and below par compensation

      Cognizant Technology Solutions2017-06-07
    • "Review CTS"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk bij Cognizant Technology Solutions

      Pluspunten

      Ondernemend, salaris, mogelijkheden, sociaal, groeiend

      Minpunten

      Te veel 'macht' bij offshore

      Cognizant Technology Solutions2016-11-04
    Er zijn 30409 reviews gevonden