Reviews voor Colruyt Group | Glassdoor.be

Reviews van Colruyt Group

Bijgewerkt op 14 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 243 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Colruyt Group CEO Jef Colruyt
Jef Colruyt
158 Beoordelingen
  1. "Project engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Engineer in Halle, Vlaams-Brabant
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Colruyt Group voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid om al je overuren op te nemen als verlof

    Minpunten

    Laag loon, weinig evolutie in het loon, geen thuiswerk mogelijk, zware loge structuur, traag beslissingsproces

    Advies aan management

    Luister naar de basis, aanvaard het advies van je specialisten

    Colruyt Group2018-05-23
  2. Nuttig (3)

    "aantrekkelijke werkgever met vele mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - kaderlid in Halle, Vlaams-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    uitgebreide opleidingsmogelijkheden elke gewerkte minuut wordt effectief vergoed uitstekende balans werk-privé jobrotaties worden aangemoedigd en ondersteund

    Minpunten

    laag basisloon waar weinig evolutie in zit (dus weinig incentive om boven de middelmaat uit te stijgen) verouderde IT-systemen de kost weegt zeer zwaar (soms té) door in het beslissingsproces waardoor bepaalde belangrijke investeringen niet worden gedaan of uitgesteld

    Advies aan management

    een werkplek hoeft niet altijd op een locatie van de firma te zijn, denk aan thuiswerk indien de functie het toelaat investeer in de systemen, er wordt zeker nog te veel manuele data-entry gedaan

    Colruyt Group2018-04-21
  3. "Goede werkgever met vele moglijkheden in hoofdkantoor"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group

    Pluspunten

    Open feedback cultuur, mogelijkheid tot het volgen van trainingen zowel voor professionele als persoonlijke groei

    Minpunten

    Geen thuiswerk, beperkt regionaal werken

    Colruyt Group2018-03-24
  4. "Degelijke werkgever, sterk waardengedreven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - kaderlid in Halle, Vlaams-Brabant
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Colruyt Group

    Pluspunten

    Veel loopbaanmogelijkheden, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Heel eigen cultuur. Je weet snel of je er thuis bent of niet.

    Colruyt Group2018-03-06
  5. Nuttig (1)

    "Eerlijke werkgever"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group

    Pluspunten

    zekerheid, flexibel, vast, betrouwbaar, afwisselend

    Minpunten

    lange dagen, eentonig, weinig groei mogelijkheden

    Colruyt Group2018-03-02
  6. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Colruyt Group

    Pluspunten

    Grote kans om door te groeien

    Minpunten

    Kan fysiek heel lastig zijn

    Colruyt Group2018-03-01
  7. "Colruyt group"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - winkelbediende 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Colruyt Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede interne werking en communicatie

    Minpunten

    Heb geen minpunten voor dit bedrijf

    Colruyt Group2018-02-17
  8. "Een goede groep om bij te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - verkoopster beenhouwerij in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goed loon als bediende Goede werkuren Ik doe het graag doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Weekend werk Zwaar belastend voor mijn lichaam

    Colruyt Group2018-02-08
  9. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Rekkenvuller in Gent

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Colruyt Group gewerkt

    Pluspunten

    Toffe werkgever loon collegas plaats

    Minpunten

    Geen geen geen geen geen

    Advies aan management

    Meer betalen

    Colruyt Group2018-02-02
  10. "Bio Planet"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group

    Pluspunten

    Extralegale voordelen en mogelijkheden tot zelontwikkeling (beraalde cursussen)

    Minpunten

    Locatie centrale diensten (Halle, Lot), doorgroei niet makkelijk

    Colruyt Group2017-12-08
Er zijn 243 reviews gevonden