Reviews voor Colruyt Group | Glassdoor.be

Reviews van Colruyt Group

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 225 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Colruyt Group CEO Jef Colruyt
Jef Colruyt
144 Beoordelingen
  1. "Alles correct op papier, maar verlies het personeel niet uit het oog, zij maken het bedrijf."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoop Beenhouwerij in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Colruyt Group voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Correcte verloning Maaltijdcheques en korting op producten Colruyt Group Flexibel rooster

    Minpunten

    Veel verloop met collega's Fysiek zwaar werk Continue meningsverschil over manier van werken onder collega's

    Advies aan management

    Luister naar de collega's die al jaren in de winkels staan, hun kennis is belangrijker dan wat cijfers op papier!

    Colruyt Group2017-11-30
  2. "Aan te raden werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - bediende-verkoper in Lochristi
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid om door te groeien Eigen inspraak mogelijk Goed loon dat altijd op tijd betaald wordt Leuke werksfeer

    Minpunten

    Kan er geen enkele noemen

    Colruyt Group2017-11-27
  3. "kassamedewerker colruyt"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb deeltijd gewerkt bij Colruyt Group

      Pluspunten

      toffe werksfeer, flexibele uren, salaris is niet mis

      Minpunten

      hier kan ik niets aan toevoegen

      Colruyt Group2017-11-22
    • "Review"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk deeltijd bij Colruyt Group

        Pluspunten

        Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

        Minpunten

        vergadercultuur zorgt soms voor vertraging

        Colruyt Group2017-11-13
      • Nuttig (1)

        "hard werken weinig loon"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - eerste beenhouwer in Ramsel
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb voltijd gewerkt bij Colruyt Group voor minder dan een jaar

        Pluspunten

        structureel in orde,correcte afspraken en mogelijkheid totopleiding

        Minpunten

        loon is niet in verhouding

        Advies aan management

        luister naar middenmanagement

        Colruyt Group2017-11-14
      • "Werken bij Colruyt Group"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Bouwkundig tekenaar in Halle, Vlaams-Brabant
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor meer dan een jaar

        Pluspunten

        Veel mogelijkheden tot persoonlijk ontwikkeling. Werk-prive balance zeer goed.

        Minpunten

        Er wordt veel meer beloofd dan werkelijk wordt aangeboden. Maar er wordt wel veel aangeboden.

        Colruyt Group2017-10-13
      • Nuttig (2)

        "Gezellig maar traag evoluerend"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Administratief Medewerker in Halle, Vlaams-Brabant
        Niet aanbevolen
        Negatief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor 5 jaar

        Pluspunten

        gemoedelijke sfeer, toffe collega's, veel vrijheid, gepresteerde overuren vrij op te nemen

        Minpunten

        kleine veranderingen duren jarenlang, bedrijf evolueert veel te traag, beperkt salaris

        Advies aan management

        werknemers gemotiveerd houden en niet als nummers behandelen

        Colruyt Group2017-09-26
      • "Okay Compact: Gestructureerde / familiare omgeving en een zeer leerrijke ervaring !"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Team Member in Antwerpen
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik voltijd gewerkt bij Colruyt Group voor meer dan 1 jaar

        Pluspunten

        Administratief zeer goed in orde. Dag indeling was ook altijd zeer goed uitgelegd. Chaos op het werk dat bestond niet ! Je leert altijd nieuw dingen bij. Er zijn zeker en alvast doorgroei mogelijkheden. Regio manager was een super tof en vriendelijk persoon. Als je een dagje vrij wou of je vrije dagen wou plannen was dit zeker geen probleem en werd dit snel geregeld. Oven / microgolf / ijskast ter beschikking op het werk.

        Minpunten

        1 uur middag pauze boven op je werk uren. Voor mij was dit veel te lang en dit maakte mij ook zeer "onproductief" om terug te gaan werken in de namiddag. "Misbruik" 20 bis systeem door de managers. Op het einde van mijn job zat ik bijna elke dag 10 u op mijn werk, dit weken aan een stuk. Vele collega's zijn hierdoor ander werk gaan zoeken waardoor we het met minder man moesten doen. Dit was dan ook de reden waarom...

        Meer weergeven

        Advies aan management

        Kortere pauzes ! Waar ik nu werk werk ik 7u40 min en heb ik 20 min pauze. Vind ik aangenamer werken om eerlijk te zijn. Ik heb hier ook meestal 2 dagen na elkaar in de week vrij en merk dat ik meer uitgeruster ben. Zorg voor een afwisselende beurt voor een weekend vrij dit zal de werknemers zeker motiveren.

        Colruyt Group2017-09-04
      • "super"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        Huidige werknemer - Slager in Bornem
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Colruyt Group voor minder dan een jaar

        Pluspunten

        Alles officieel, maltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een aangename werksfeer .

        Minpunten

        Er zijn voor mij geen minpunten in de firma , content met alles

        Advies aan management

        Ik heb geen advies aan het manegment , alles is inorde met duidelijke afspraken. Je weet waaraan je begint .

        Colruyt Group2017-07-14
      • "Good"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Developer in Halle, Antwerpen
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk bij Colruyt Group

        Pluspunten

        Flexibel en er zijn doorgroeimogelijkheden

        Minpunten

        Er kan nog wat aan innovatie gewerkt worden

        Colruyt Group2017-07-13
      Er zijn 225 reviews gevonden