Reviews voor DFID | Glassdoor.be

Reviews van DFID

Bijgewerkt op 25 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 60 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
95%
Aanbevelen bij een kennis
60%
Waardeert directeur
DFID CEO Justine Greening
Justine Greening
20 Beoordelingen
  1. "Overall"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DFID

    Pluspunten

    Very Good work life balance

    Minpunten

    Lack of promotion opportunities in office

    DFID2018-07-11
  2. "Not worthy"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij DFID gewerkt

    Pluspunten

    Initially, it makes you feel good that you are going to join DFID. That's it...and nothing else.

    Minpunten

    Believe me.. Very Bad Employer... they don't respect their employees at all. They believe in getting work done by someone and left them in lurch by putting a question mark over capability. Extremely convenient for them. They claim on many positive fronts, but in reality its a different ball game all together. My advice to all, whoever wish to join DFID, PLEASE wake up from your dream. Perhaps you deserve someone better...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    If you cant give a healthy work environment to your colleagues, esp. new entrants, then stop recruiting further. You don't own legal right to disregard/degrade people around you. In ratings DFID doesn't deserve even half star or less though, but....should be happy with single one.

    DFID2018-07-14
  3. Nuttig (1)

    "Operational Delivery Apprenticeship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij DFID

    Pluspunten

    Lots of internal opportunities. Plenty of time to complete apprentice work and day-to-day work. Flexible working.

    Minpunten

    Work has peaks and troughs. No real choice or influence in what department you are placed in out of the departments available.

    Advies aan management

    Provide a focus on future opportunities and continuous development, with a clear path and support on how to move forward in your career.

    DFID2018-06-19
  4. "Deputy Program Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij DFID gewerkt

    Pluspunten

    Big brand name known to most government departments in Malawi

    Minpunten

    Too bureaucratic and limited opportunities for immediate growth

    DFID2018-06-18
  5. "Great place to begin a career in public service"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk bij DFID

    Pluspunten

    Diverse work environment, good balance of young and older employees

    Minpunten

    Long hours, redundant work sometimes.

    DFID2018-05-24
  6. "Personal review"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij DFID

    Pluspunten

    It is a good exposure to work there.

    Minpunten

    Needs time to learn working culture.

    DFID2018-03-10
  7. "Great Outfit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Team Leader Ebola Emergency Response Team in Makeni
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij DFID gewerkt

    Pluspunten

    Good Support, Good equipment, good salary

    Minpunten

    National Government body regulations so well organzed

    Advies aan management

    Nothing to say here at all

    DFID2018-02-19
  8. "Graduate"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DFID

    Pluspunten

    Decent hours and great opportunities for within-DFID mobility.

    Minpunten

    Most jobs are very admin-heavy.

    DFID2018-02-26
  9. "Programme Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij DFID

    Pluspunten

    Pay flexible working hours Learning and Development

    Minpunten

    nothing , for me all positive

    Advies aan management

    regularly

    DFID2018-02-02
  10. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij DFID

    Pluspunten

    Inclusive with strong development opportunities

    Minpunten

    Can be a bit dull socially

    DFID2017-09-27
Er zijn 60 reviews gevonden