Reviews voor Daimler | Glassdoor.be

Reviews van Daimler

Bijgewerkt op 19 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 756 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
89%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Daimler CEO Ola Kaellenius
Ola Kaellenius
6 Beoordelingen
  1. "Werken bij een toonaangevende autofabrikant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Daimler

    Pluspunten

    Goed salaris. Interessant werk. Life-balance goed. Open voor innovaties getuige de vele patentaanvragen.

    Minpunten

    Strikt hierarchisch. Vaak trage processen. Bedrijfsstrategie soms moeilijk te duiden.

    Advies aan management

    Meer verantwoordelijkheid aan werknemer geven. Reduceer de complexiteit van processen.

    Daimler2017-07-01
  2. "Mooi bedrijf, maar niet voor mij"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Daimler

    Pluspunten

    Innovatief bedrijf met globale Doorgroei mogelijkheden. Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden met veel secundaire voordelen

    Minpunten

    Niet mijn bedrijf vanwege de management stijl, liever langer analyseren dan gelijk de meest voor de hand liggende keuze maken

    Daimler2016-01-05
  3. "Avis sur mon temps passez au sein de l'entreprise, que j'ai beacuoup apprécié"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ingénieur en simulation par éléments finis in Sindelfingen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Daimler voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Restauration, bonne atmosphère de travail, horaires flexibles

    Minpunten

    assez exigent pour la sécurité, difficulté de trouver des places de parking, nécessité de parler allemand pour rester au sein de l'entreprise

    Daimler2018-06-09
  4. "Bon equilibre entre vie pro/perso"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Daimler

    Pluspunten

    Bon equilibre entre vie pro/perso

    Minpunten

    Pas d'inconvénient à notifier pour l'instant

    Daimler2018-05-03
  5. "Stagiaire équipe R&D Moteur Diesel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stagiaire in Stuttgart
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Daimler

    Pluspunten

    Travailler chez Daimler nous donne accès à énormément d'avantages, notamment la chance d'etre dans un grand groupe et de pouvoir les différents métiers et interactions entre les départements. Les horaires flexibles ainsi que vacances sont des avantages

    Minpunten

    Perdu dans la grande structure, langue officielle de l'entreprise l'allemand bien qu'un groupe international

    Advies aan management

    Rien à redire; je recommande fortement cette entreprise dont la culture de l'excellence est perpétuée

    Daimler2017-06-16
  6. Nuttig (1)

    "Super expérience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Daimler

    Pluspunten

    Considération des employés, pointage (donc récupération de chaque minute au dessus des heures réglementaires en temps de congés), cadre de travail

    Minpunten

    Pas d'inconvénients selon moi, tout était parfait

    Daimler2016-11-09
  7. "Daimler et moi"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ingénieur in Rastatt
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Daimler voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Très grosse structure groupe allemand

    Minpunten

    Mentalité allemande, les poste supérieur sont reserve à ces derniers

    Advies aan management

    Faire progresser ses têtes pensantes par rapport à leur capacité et non pas leur paraitre

    Daimler2016-11-16
  8. "Contract twmporaire"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Daimler

    Pluspunten

    Cafe gratuit, fruits gratuits, bonne organisation

    Minpunten

    Trop exigencies, perimetre d'intervention mal defini

    Advies aan management

    Soyez inventifs

    Daimler2016-08-23
  9. "Stage enrichissant Daimler EvoBus"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb gewerkt bij Daimler

      Pluspunten

      -Le stage a été bien encadré et mon maitre de stage était attentif. Il m'a légué des responsabilités et l'ambiance de travail était agréable.

      Minpunten

      -Lors de mon stage chez Evobus en 2015, je n'ai pas connu d'inconvénient majeur. Le stage était intéressant et j'ai appris beaucoup de choses

      Daimler2016-04-17
    • "SAP"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - SAP Security and GRC Consultant in Bangalore
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Daimler voor 3 jaar

      Pluspunten

      Good Environment work or facilities

      Minpunten

      Need to improve technologies in some areas

      Advies aan management

      Team work

      Daimler2019-06-20
    Er zijn 756 reviews gevonden