Reviews voor Dell Technologies | Glassdoor.be

Reviews van Dell Technologies

Bijgewerkt op okt 23, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Dell Technologies CEO Michael S. Dell
Michael S. Dell
7.529 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Verkooporganisatie zit de overgang een dienstverlener te worden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 5 jaar

    Pluspunten

    Verbazingwekkend productportfolio wat de mogelijk geeft om bijna alle infrastructuur gerelateerde problemen van klanten aan te pakken. Ondernemerschap: wees verantwoordelijk voor je eigen minibedrijf in een grotere onderneming.

    Minpunten

    De oude werkelijkheid van het zijn van een directe verkoper als dozenschuiver is vaak sterker dan het verlangen om te veranderen. Management en managementmethoden zijn nog steeds erg producteenheid gericht.

    Advies aan management

    Omdat Dell (zijnde een particuliere onderneming) zou moeten worden ontheven van de last van de driemaandelijkse stress van het uitgeven van resultaten: probeer gedurfd te zijn en geef de sales werkkracht de tijd om te jagen op lange termijn business. Blijf uit de buurt van de wekelijkse product-unit-stress en groei uit tot een echte dienstverlener.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2014-05-09
  2. "heel leuk & leerrijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    mensen, plezier, voorstellen, waarden en algemene strategie

    Minpunten

    mogelijkheid tot uitvoering van visie & strategie

    Advies aan management

    focus aub

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2014-02-18
  3. "ed"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Doen het goed bij het vinden van goede mensen

    Minpunten

    Het salaris zou beter kunnen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2013-08-28
  4. "Dell, goede leerplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Sales Representative in Amsterdam
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Ervaren IT netwerk, contacten, vrienden, jonge delende harde werkers, succesvol leiderschap, geld, bedrijf, beroemd, goed, zeer goed, beter, sterker, moeilijker

    Minpunten

    Geld, dankbaarheid, management, realistisch, doel te groot

    Advies aan management

    Mensen blinken niet uit, te weinig vertrouwen, management van een afstand, verkopen helpen, stoppen met ontslaan, stop met het vastzetten van prijzen, zeg alstjeblieft wat vaker bedankt.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2010-11-20
  5. "Dell, leer er van te houden of helemaal niet."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Accountmanager in Amsterdam
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Dell Technologies

    Pluspunten

    De mogelijkheid om werk met vrije tijd te combineren. duidelijkheid over wat je moet doen en hoe je hiervoor gecompenseerd wordt. Met de juiste directe managers krijg je een kans om je werk uit te beheren en je privéleven ook, maar zeker bij interne functies is dit een stuk moeilijker. Ze geven je echter wel een erg goed idee van wat je per kwartaal moet behalen en hoe je hiervoor beloond zal worden. Goede... resultaten worden goed beloond, maar er is altijd veel druk om deze resultaten te bereiken. Verder is er een verschrikkelijke administratieve/rapportage werkdruk, die ik nog nooit eerder gezien heb bij mijn vorige werkgevers.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Geen duidelijk toegespitste lange-termijnstrategie, te gedreven op de kwartaal- en weekafsluiting. Te veel focus op de korte termijn resultaten.

    Advies aan management

    Kies een lange-termijnstrategie en houd daar aan vast.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2009-01-08
  6. "Bien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Partner Account Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    Bon rapport work life, package competitif

    Minpunten

    systeme et admnistration un peu lourd

    Dell Technologies2019-05-27
  7. "Super société"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Beaucoup de talents dans cette entreprise, bonne ambiance de travail en équipe.

    Minpunten

    Pression du chiffre parfois démesurée.

    Dell Technologies2019-09-04
  8. "Ingénieur commercial"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Dell Technologies

    Pluspunten

    - Formations - Equipes soudées - Bon suivi

    Minpunten

    - Une peu stressant pour atteindre les objectif du quarter

    Dell Technologies2019-09-03
  9. "belle entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Proposal Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Dell Technologies voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    bonne ambiance, entreprise humaine avec des missions très intéressantes

    Minpunten

    je n'ai trouvé aucun inconvénient chez Dell

    Dell Technologies2019-08-12
  10. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Package global intéressant, opportunités d'évolutions, entreprise leader sur plusieurs marchés, bonnes technologies, temps pour la vie privée, home office

    Minpunten

    Management France pas au niveau de la société, organisation interne à revoir, trop de process, concurence interne

    Dell Technologies2019-08-08
Er zijn 14042 reviews gevonden