Reviews van Dell Technologies

Bijgewerkt op 12 mei 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.1
85%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Dell Technologies Chairman and CEO Michael S. Dell
Michael S. Dell
8.211 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Dynamisch bedrijf met veel jonge talenten!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 5 jaar

    Pluspunten

    Innovatie is ongoing, veel vrijheid om je werkzaamheden alleen of in teamverband te verrichten, wordt veel ondernomen qua activiteiten (mvo). Aantrekkelijk salaris voor startende AE's met realistische targets.

    Minpunten

    Pensioen/ arbeidspakket mag uitgebreider. Grotere groei in salaris door functie wijziging blijkt lastig. Wanneer je ouderschapsverlof opneemt kan geen niet rekening mee gehouden worden in je target, dit blijft voor 100% terwijl je minder werkt en dus minder verdiend.

    Dell Technologies2015-06-24

    Reactie van Dell Technologies

    December 30, 2015Candidate and Employee Experience Team

    Thanks for your comments, and glad to hear you've had a positive experience working at Dell! We use our team member's feedback to continuously strive to improve our systems and processes as we know that is the key to success and good employee experience.

  2. "Hoofdingenieur"

    5.0
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Innovatief technologiebedrijf. Veel online-cursussen voor je loopbaanontwikkeling

    Minpunten

    Veel online-vergaderingen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2019-11-15
  3. "Dell"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - TSR in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Dell Technologies gewerkt

    Pluspunten

    Internationaal bedrijf met vele managementlagen maar makkelijk om te communiceren wanneer nodig.

    Minpunten

    Geen diversiteit. Met dat gezegd moet Dell meer in verschillende culturen kijken en talent diversifiëren.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2019-08-16
  4. "Solide bedrijf"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldige balans tussen werk en leven. Interessante visie, dynamisch, cultuur en mensen.

    Minpunten

    Complex naar de markt gegaan na overname van EMC. Twee verkooporganisaties, niet erg doeltreffend. Hoge targets. Middelmatige verloning.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2019-06-18
  5. "Erg goede bedrijfscultuur! Heel goed en intens nieuwe aanwinstenprogramma (1 maand)."

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Enterprise Account Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Dell Technologies

    Pluspunten

    - salaris - teamspirit - groeimogelijkheden

    Minpunten

    - soms lange processen - veel administratie

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2019-05-15
  6. "Software Consultant"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Dell Technologies

    Pluspunten

    Redelijk salaris en commissie - al zijn de targets niet altijd realistisch

    Minpunten

    Behoorlijk negatieve cultuur, niet veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2019-04-26
  7. "Geweldig bedrijf"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service Delivery Engineer II in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    Een fantastisch bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    Geen nadelen op dit moment. Het is ok

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2019-04-02
  8. "Maak nu 8 jaar deel uit van de IT-cash-and-carry."

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Programma Manager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Dell Technologies voor 8 jaar

    Pluspunten

    Sowieso het salaris en de mogelijkheid tot bonussen. Ze betalen je ongeveer 40% meer dan lokale werkgevers.

    Minpunten

    Het is een slachthuis. Je weet nooit of je er volgend jaar nog gaat zijn. Ze richten zich te veel op MARC, diversiteit en inclusie en nemen veel pas afgestudeerden af die binnen 24 maanden weer gefrustreerd vertrekken.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2019-04-11
  9. "Voormalige accountmanager"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Dell Technologies

    Pluspunten

    IT, hardware, zakelijke organisatie.

    Minpunten

    Cultuur, zakelijke organisatie, politiek.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2018-12-06
  10. "Software Dev"

    2.0
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Dell Technologies

    Pluspunten

    - jonge mensen, het gemiddelde was 25

    Minpunten

    - ze hadden geen projecten

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Dell Technologies2018-08-28
Er zijn 40 reviews gevonden