Reviews voor Dimension Data | Glassdoor.be

Reviews van Dimension Data

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1160 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
64%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Dimension Data CEO Jason Goodall
Jason Goodall
389 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Zware ontgoocheling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Diegem
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dimension Data voor 2 jaar

    Pluspunten

    - Goed loon - Goed benefits pakket (Auto, maaltijdcheques, hospitalisatie verzekering met ambulante zorgen) - Goede collega's Iedereen doet zijn best met de middelen dat ze hebben.

    Minpunten

    - Top Management is al jaren hetzelfde en doet het beheer van het bedrijf op hun eigen manier. Als het hun niet aanstaat dan moet het veranderen, zelf al is de klant daarmee niet geholpen. - KMO mentaliteit door het upper management - Moeilijk om te evolueren - Moeilijk om opslag te verkrijgen - Komen terug op gemaakte beloftes

    Advies aan management

    Vertrouw in uw mensen, en steek geen mes in hun rug. Kom ook niet terug op gemaakte beloftes

    Dimension Data2017-06-26
  2. Nuttig (1)

    "Zeer ontgoocheld"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Supportmedewerker in Diegem

    Ik voltijd gewerkt bij Dimension Data voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    ik denk dat zowat iedereen die hier start een bedrijfsvoertuig krijgt en men is naar ik heb horen zeggen zeer soepel over model, merk etc. na inloopperiode van 6 maand

    Minpunten

    Als helpdeskmedewerker zat ik in een ruimte in schril contrast met alle andere werkplekken in het gebouw, vuil, te klein, geen buitenvenster en gebrekkig werkende airco. Geen degelijke opleiding gekregen over de manier van werken, de software die in het bedrijf gebruikt wordt, wel vanaf de eerste week heel veel prestatiedruk vanuit het buitenland en weinig tijd om te leren. Ik was heel tevreden dat ik na 2 maand kon vertrekken,...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Indien u een goede service wilt van de IT-support afdeling, neem dan mensen aan die uitsluitend voor Dimension Data Belgium kunnen werken, andere landen zoals Frankrijk Nederland bij ondesteunen is er echt teveel aan, eveneens stand-by blijven voor telefonische oproepen.

    Dimension Data2017-06-07
  3. Nuttig (2)

    "leuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Solutions Architect in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Dimension Data voor meer dan 4 jaar

    Pluspunten

    Leuk leerzaambedrijf. Goede mogelijkeden op groei.

    Minpunten

    -star en erg gepush uit global

    Dimension Data2018-02-09
  4. "Inside sales representative"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Inside Sales Representative in Barneveld
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dimension Data voor 2 jaar

    Pluspunten

    Bedrijf is volop in beweging

    Minpunten

    Bedrijf zit vast in processen, topische hokjescultuur slechte communicatie

    Advies aan management

    Beter communiceren met de werknemers over de volgende stappen

    Dimension Data2018-01-09
  5. "Uitzendkrachten kunnen niet bepalen of het bedrijf goed is!! (UAE-kantoor)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Dimension Data

    Pluspunten

    Je krijgt je salaris aan het einde van de maand uitbetaald.

    Minpunten

    In de toekomstplannen van het bedrijf worden uitzendkrachten niet echt voor vol aangezien, ze worden niet erkend, niet getraind en niet geëvalueerd.

    Advies aan management

    Probeer eerlijk te zijn.

    Dimension Data2013-04-01
  6. "Zeer goed bedrijf om voor te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Barneveld
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Dimension Data voor meer dan 4 jaar

    Pluspunten

    Teamgeest. Goede dienst. Sociale voordelen.

    Minpunten

    Je loopbaan eindigt als je promotie wilt.

    Dimension Data2012-09-23
  7. "Leuke plek om te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Engineer in Barneveld
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Dimension Data

    Pluspunten

    Het is een mensen-bedrijf. Goede sfeer in tussen de werknemers, de bedrijfsleiding is niet bang om met de werknemers te praten. Er wordt geluisterd naar en gewrkt met ideëen die medewerkers doorgeven aan de bedrijfsleiding.

    Minpunten

    In de (pre-)verkooptak is het salaris niet marktconform. Het salaris - het variabele deel - wordt niet gebaseerd op individuele prestaties maar op de resultaten in het land (DD-landen hebben hun eigen P&L-verantwoordelijkheid), wat nogal oneerlijk is.

    Advies aan management

    Geen op dit moment

    Dimension Data2009-05-02
  8. "So far so good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Dimension Data

    Pluspunten

    Collègues, atmosphère, Salaires, avantages extra-légaux

    Minpunten

    aucun jusque là, bonne politique

    Dimension Data2017-03-11
  9. "Network Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Dimension Data

    Pluspunten

    Ambiance de travail agréable ainsi que tout un packaging d'avantages en nature (comme la voiture de société par exemple)

    Minpunten

    La boite évolue très vite maintenant, il faut espèrer que l'ambiance de travail continue de rester bonne.

    Dimension Data2016-09-20
  10. "DCS Engineer - Dimension Data"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - DCS Engineer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Dimension Data voor 6 jaar

    Pluspunten

    Horaire flexible Possibilite d'evolution Team Working Saire Avantage extra-legaux

    Minpunten

    Location Fast Growing Salary Evolution New first Line management Internal IT

    Dimension Data2016-01-26
Er zijn 1160 reviews gevonden