EY "work environment"-reviews | Glassdoor.be

EY werknemer reviews over "work environment"

Bijgewerkt op 9 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.8
79%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
EY Global Chairman and CEO Carmine Di  Sibio
Carmine Di Sibio
931 Beoordelingen

Reviews over work environment

Terug naar alle reviews
  1. "Over het algemeen een positieve ervaring"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) 

    Ik heb gewerkt bij EY

    Pluspunten

    Geweldige werkomgeving (Antwerpen, België)

    Minpunten

    Voor mij persoonlijk niet flexibel genoeg.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2019-08-31
  2. "Niet zoals verwacht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Actuaris in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij EY voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Prettig werkomgeving, aardige collega's.

    Minpunten

    Geen technische onderwerpen als je als cijferexpert werkt, saaie en doelloze controlewerkzaamheden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2018-09-01
  3. "EY Cyber Amsterdam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - senior adviseur in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij EY voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Erg vriendelijk en aanmoedigend uitvoerend management - Flexibele werkomgeving

    Minpunten

    - Onervaren mid-level management - (nog) onvolwassen bedrijfsmodel

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2019-11-09
  4. "Stagaire"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige stagiair(e) - Stagiair 

    Ik heb gewerkt bij EY

    Pluspunten

    Werkomgeving, cultuur en collega's

    Minpunten

    Geen nadelen te noteren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2019-10-02
  5. "Geweldig"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Belasting assistent 

    Ik heb voltijd gewerkt bij EY

    Pluspunten

    Geweldige en vriendelijke werkomgeving, rustgevende plek om te werken

    Minpunten

    Niet genoeg tijd voor je privéleven

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2019-05-19
  6. "senior"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij EY

    Pluspunten

    werkomgeving mensen carrièreontwikkeling

    Minpunten

    basisloon voordelen balans tussen werk en privé

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2018-11-12
  7. "Stagaire"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Stagiair in Amsterdam

    Ik werk al langer dan een jaar als bij EY

    Pluspunten

    Vriendelijke werkomgeving, platte hiërarchie.

    Minpunten

    Soms is het toezicht niet op tijd.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2018-09-15
  8. "Geweldige plek om te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Belastingmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij EY voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldige plek om te werken, goede werkomgeving, meeste partners geven om hun personeel, redelijke carrièremogelijkheden voor degenen die bereid zijn verder te kijken. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft mobiliteit, waar je je voor kunt opgeven nadat je je begeleider hebt weten te overtuigen. Meer dan genoeg trainingsmogelijkheden.

    Minpunten

    Ervaring is vooral afhankelijk van de partner waar je voor werkt. In sommige landen waar ik heb gewerkt, betalen concurrenten duidelijk meer.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2013-04-01
  9. "Kwaliteit in alles wat je doet en hard werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Junior Accountant 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij EY voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Multinationaal bedrijf, Big 4, goede werk omgeving, leer veel praktische dingen in een korte tijd

    Minpunten

    Soms te veel onbetaalde overuren, stress over deadlines, af en toe een te subjectief evaluatieproces

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    EY2013-01-27

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 9 reviews gevonden
</>Embed