Reviews voor Estée Lauder Companies | Glassdoor.be

Reviews van Estée Lauder Companies

Bijgewerkt op 13 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1305 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
70%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Estée Lauder Companies CEO Fabrizio Freda
Fabrizio Freda
629 Beoordelingen
  1. Nuttig (3)

    "Gedreven werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Estée Lauder Companies voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Zeer gedreven mensen, heerst wel een prestatie -atmosfeer. Als voornamelijk vrouwen onderling is er soms wel wat wrijving, maar over het algemeen komt iedereen zeer goed overeen.

    Minpunten

    Heerst soms het imago dat je laat moet blijven omdat je dan hard werkt.. terwijl dit vaak absoluut niet het geval is.

    Advies aan management

    Beter carriere-pad uitstippelen voor de mensen. Er is gewoonweg geen ruimte om te groeien, te weinig mogelijkheden..

    Estée Lauder Companies2016-11-22
  2. Nuttig (1)

    "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Estée Lauder Companies

    Pluspunten

    Korting op de producten is het beste voordeel bij deze werkgever Toffe collega's maken de rest goed

    Minpunten

    Management is niet veel soeps heeft weinig kennis en dit lijkt ook niet zo belangrijk is eerder postjes pakken dan iets nuttig doen

    Estée Lauder Companies2019-04-18
  3. "HR Business Partner"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Estée Lauder Companies

    Pluspunten

    + Familiaire sfeer + Aangename werkcultuur + Initiatiefnemend bedrijf

    Minpunten

    - Organisatie - Veiligheid - Communicatie - Opvolging - Openheid

    Estée Lauder Companies2018-11-14
  4. "Goede leerschool - multinational omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing in Brussel

    Ik werk voltijd bij Estée Lauder Companies voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Ondanks dat er enkel vrouwen werken, is de sfeer er aangenaam en constructief - Je krijgt kansen om veel te leren en om te groeien, tenminste als je ze zelf wilt grijpen. Niets wordt je voorgeschoteld. Hetzelfde geldt voor salaris.

    Minpunten

    - Zeer politiek bedrijf, je moet zorgen dat je met de juiste mensen 'bevriend' blijft om carrière te kunnen maken - Vacatures die worden gecommuniceerd zijn vaak reeds ingevuld door het management, waardoor werknemers pionnen worden - Work-life onbestaande - Mensen die intern doorgroeien zijn ondergemiddeld betaald, in tegenstelling tot extern aangetrokken mensen

    Advies aan management

    Wees objectiever in carrièremogelijkheden en stop de vriendjespolitiek (lokaal)

    Estée Lauder Companies2018-11-04
  5. Nuttig (1)

    "Estee lauder Oevel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Oevel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Estée Lauder Companies

    Pluspunten

    Sterke korting op verzorgingsproducten Fijne collega’s

    Minpunten

    Weinig tot geen doorgroeimogelijkheden Blame-culture Favoritisme Slecht HR-beleid Weinig tot geen capabele managers

    Advies aan management

    Walk the talk - geef het juiste voorbeeld Weet zelf eerst waar je mee bezig bent Stop met voortrekken op basis van subjectiviteit

    Estée Lauder Companies2017-11-20
  6. "leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistant Brand Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Estée Lauder Companies

    Pluspunten

    Leuke werksfeer en collega's. Super leuke merken waar je nog vrijheid voor hebt om creatief te zijn.

    Minpunten

    Hoge werkdruk, er zijn binnen het bedrijf veel doorgroeimogelijkheden maar er zal geen "plan" uitgestippeld worden

    Advies aan management

    Maak een goed carrièreplan voor de werknemers; alle young potentials gaan weg naar de concurrentie als ze +/- 25 a 30 jaar zijn.

    Estée Lauder Companies2016-02-01
  7. "Mac"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - MAC Makeup Artist in Hilversum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Estée Lauder Companies

    Pluspunten

    Zeer leuke ervaring, goed salaris.

    Minpunten

    Geen idee, heb er geen een.

    Advies aan management

    Heb geen advies voor de management. Ik vind alles helemaal okay, en zo moet het blijven ook. Uren mogen altijd wel meer.

    Estée Lauder Companies2019-05-14
  8. "Make up artist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Estée Lauder Companies voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Fijn bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    Niet van toepassing, ik ben blij met mijn werk

    Advies aan management

    Geen advies, ga zo door

    Estée Lauder Companies2018-04-28
  9. "Not what I expected"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Make Up Artist in België
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Estée Lauder Companies voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuk om met make up te werken en leuke ervaring, goede reputatie en leuke korting

    Minpunten

    Loze beloftes, geen groei, weinig loon voor het harde werk en enkel cijfers zijn belangrijk. Niet flexibel naar werknemers toe maar werknemers moeten flexibel zijn. Onstabiel management. Teveel veranderingen en te weinig opvolging.

    Advies aan management

    De werknemers die er zijn gemotiveerd houden en meer uren geven en meer opvolging bieden in plaats van doorstroom van nieuwe mensen te hebben. Beter communiceren en beter weten wat er zich in de praktijk afspeelt en minder belang hechten aan enkel cijfers of het loon van de werknemer laten stijgen.

    Estée Lauder Companies2016-06-22
  10. "Bonne école"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Manager in Diegem
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Estée Lauder Companies voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Très bon accélérateur de carrière dans le secteur - Apprentissage constant - Responsabilités - Mentalitié entrepreunariale

    Minpunten

    - Salaire - Structure - Turnover - Horaires

    Estée Lauder Companies2019-05-02
Er zijn 1305 reviews gevonden