Reviews voor Facebook | Glassdoor.be

Reviews van Facebook

Bijgewerkt op 20 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2976 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
86%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Facebook CEO Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg
2325 Beoordelingen
  1. "analyst"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Facebook

    Pluspunten

    bonne ambiance remuneration intéressante et possibilité daller a l'international

    Minpunten

    Direction et management parfois rigide

    Facebook2019-07-10
  2. "développeur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Développeur Web in Mont-Joli, QC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Facebook voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    entreprise à taille humaine quoique

    Minpunten

    salaire peu compétitif quoique mais bon

    Advies aan management

    Respecter la vie privée

    Facebook2018-09-18
  3. "It's very good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Data Scientist in New York, NY
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Facebook

    Pluspunten

    200k$/year good mood ils payent de oufs super missions

    Minpunten

    nothing génial trop bien j'ai adoré c'est extraodinaire

    Facebook2018-03-14
  4. "premiere experiencei"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in San Jose, CA
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Facebook gewerkt

    Pluspunten

    -Renommée de la société -Salaire dans la moyenne haute des cabinets équivalents

    Minpunten

    -heure de travail souvent bien au delà de ce qu'il est demandé -compétition en interne

    Advies aan management

    Assurez une meilleure gestion des managers qui ne sont pas toujours compétents

    Facebook2017-01-14
  5. "Bien sous tous rapports, attention au work/life balance."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Dublin, Dublin
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Facebook

    Pluspunten

    RSU, Cantine Gratuite, laptop et téléphone de fonction, gym prise en charge, transports publics pris en charge, congés parental, mutuelle.

    Minpunten

    il n'y en a pas vraiment. Il faut surtout faire attention à conserver un minimum de vie sociale en dehors de facebook pour ne pas être coincé dans la bulle

    Advies aan management

    Plus d'attention et une meilleure visibilité pour les candidats soumis via referral. Un plan d'aide au logement, un plan d'épargne pour l'achat d'un immobilier.

    Facebook2016-03-03
  6. "qui souhaite occuper un emploi salarié"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Abidjan
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Facebook voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    L?envie de développer de nouvelles idées, notamment dans les métiers créatifs

    Minpunten

    si on décide de devenir indépendant en se disant que ?c?est la seule solution

    Advies aan management

    Un peu de sérénité dans le travail va souvent de pair avec une plus grande efficacité. Le "savoir-être", qui se traduit par la confiance en soi

    Facebook2016-02-01
  7. Nuttig (3)

    "Très bien :)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Directeur Marketing in La Haie-Fouassière
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Facebook voor 5 jaar

    Pluspunten

    Je suis pleinement responsable de ce que je décide et j'aime sa

    Minpunten

    Il faut être sur de soi et ne pas avoir froid aux yeux

    Facebook2015-09-09
  8. "Analyste"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Facebook

    Pluspunten

    Dynamique, bien, génial, excellent, merveilleux

    Minpunten

    Stress, mal, terrible, blabla

    Facebook2013-04-16
  9. "Stop trying to influence elections"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Facebook

    Pluspunten

    Money, perks, things like that.

    Minpunten

    Try to make addict people to their product. Influence elections (cambridge analytica scandal), attack freedom of speech (ban content they don't like).

    Advies aan management

    Stop trying to influence elections

    Facebook2019-04-18
  10. "Good place"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Facebook

    Pluspunten

    Working at Facebook is a dream of many

    Minpunten

    Nothing useful to say here

    Facebook2018-03-19
Er zijn 2976 reviews gevonden