Reviews voor Intern bij GE Healthcare | Glassdoor.be

GE Healthcare Intern Reviews

Bijgewerkt op 7 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 67 reviews gevonden

4.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
95%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Kieran Murphy
7 Beoordelingen
  1. "I have been working as a finance intern at GE Healthcare"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Finance Intern 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij GE Healthcare gewerkt

    Pluspunten

    Professional work environment and very interesting, different business units to work for. Good benefits for interns and salary is not bad.

    Minpunten

    Very American company, so either you make it or you break it and management is very top-down: I witnessed a major reorganization in 6 months and saw a lot of people relentlessly fired. Managers don't always have time for your personal development and tend to care only about your results. Expectations are high. Also, as managers have little time for monitoring, whenever something goes wrong in a process you are in you...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Focus more on personal development of employees and have upper management more involved with lower management.

    GE Healthcare2015-06-19
  2. "A great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern in Bangalore
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij GE Healthcare

    Pluspunten

    Amazing food and snacks Good ethics in the company Employee Happiness given first priority

    Minpunten

    Slow Career growth Work is hectic at times

    Advies aan management

    None.

    GE Healthcare2019-07-29
  3. "Ge healthcare intern"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Intern in Bangalore

    Ik heb korter dan een jaar als bij GE Healthcare gewerkt

    Pluspunten

    chill worklife helpful people perks of a big mnc

    Minpunten

    bad management of interns unsatisfactory projects

    GE Healthcare2019-08-07
  4. "Its a great Opportunity"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern - Hourly 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij GE Healthcare

    Pluspunten

    resume builder, experience builder, independent work, helps build time management

    Minpunten

    disorderly, hard to complete tasks when you need other peoples help

    GE Healthcare2019-08-02
  5. "Great People"

    SterSterSterSterSter
    • Carrièremogelijkheden
    Huidige werknemer - Intern - Hourly in Milwaukee, WI
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij GE Healthcare voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Gives room to grow as an employee

    Minpunten

    Going through some big business changes so future is a little uncertain

    GE Healthcare2019-07-31
  6. "Great work-life balance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - EID Intern in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij GE Healthcare

    Pluspunten

    Good Pay for the amount of work required Great Location and Office at JFWTC Good communication among hierarchies

    Minpunten

    You may not always get to improve or learn new stuff.

    Advies aan management

    Management is great with one to one reviews

    GE Healthcare2019-07-10
  7. "Very Nice Place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intern in Bangalore
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij GE Healthcare

    Pluspunten

    Good environment, professional work , very good campus

    Minpunten

    None None None None None

    GE Healthcare2019-06-24
  8. "Great Atmosphere for Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Intern in Bangalore
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij GE Healthcare gewerkt

    Pluspunten

    Good Work Culture, Flexible working environment, Infrastructure is great, Employee Benefits are good

    Minpunten

    Huge Employee crowd, less recognition and growth

    GE Healthcare2019-04-02
  9. "Summer Intern"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Intern 

    Ik heb voltijd gewerkt bij GE Healthcare

    Pluspunten

    Got hands on experience with great research

    Minpunten

    None to mention at this time

    GE Healthcare2019-03-17
  10. "$$$"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Quality Intern in Logan, UT
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij GE Healthcare gewerkt

    Pluspunten

    I got paid very well and I could choose my hours around my summer classes. Overall I enjoyed my whole time there.

    Minpunten

    Desk work doing the same thing all day.

    GE Healthcare2019-03-16
Er zijn 67 reviews gevonden