Reviews voor HCL Technologies | Glassdoor.be

Reviews van HCL Technologies

Bijgewerkt op 22 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
67%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
HCL Technologies CEO C. Vijayakumar
C. Vijayakumar
3.474 Beoordelingen
  1. "Slechte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Professional in Graz
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij HCL Technologies voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Kan helaas geen positieve punten vinden

    Minpunten

    Als contractor voor deze organisatie mogen werken. Alle vooroordelen t.o.v. de Indiërs zijn helaas waar. Je wordt behandelt als oud vuil en het management houdt zich in het geheel niet aan afspraken die zijn gemaakt.. Als je de pech hebt om de eerste 3 maanden ook nog eens voor een shady Indische agency te werken bj HCL dan heb je helemaal geen leven en kun je letterlijk maanden op je salaris wachten. Als Europeaan (niet Indiër) wordt je uitgebuit tot op het bot en je krijgt nul komma nul ruimte voor eigen initiatief. Heb voor Amerikaanse bedrijven gewerkt die al sterk hiërarchisch zijn maar dit slaat alles. Management houdt zich niet aan afspraken en ook qua betaling is het een grote droefenis.. Als je op zaken reis moet. wordt je vlucht betaald.. hotel mag je zelf voor schieten en hopen dat je je geld krijgt..(nee is geen leugen heb keiharde bewijzen) Aan het einde van mijn contract werden mijn openstaande verlof dagen NIET uitbetaald... Dit geeft een aardig indicatie over het bedrijf

    Verder lezen
    HCL Technologies2019-06-18
  2. "Uitdagend en een echt Indisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Aangezien niet in steen gebeiteld is als je ambitie hebt, mensen kent en aan relaties bouwt is er veel mogelijk. In essentie ben je iemand die voor een loon werkt maar als een ondernemer binnen het bedrijf moet werken.

    Minpunten

    Als je ter plaatse werkt is er geen ruimte voor loon opslag en maar weinig ruimte voor vooruitgang qua functie. HCL houdt zich aan het niet-europese principe van werk eerst tot je je bewezen hebt, en dan krijg je later "misschien" een promotie. Als je van niet-Indische origine bent voel je je gediscrimineerd en er niet bijhoren. HCL is erg verticaal gericht, wat zorgt voor een bedrijf binnen een bedrijf gevoel. Saralis betaaldagen en zelfs hoeveelheden variëren. Er is geen transparantie over wanneer een bonus betaald wordt. Deadlines zijn niet in steen gebeiteld en dat is vooral een feit voor voorwaarden aan welke HCL moet beantwoorden ten opzichte van de werknemer. Er is geen pensioen plan. Als je manager 24/7 werkt, wordt van jou zonder verpinken hetzelfde verwacht.

    Verder lezen
    HCL Technologies2014-05-14
  3. "Slechte betaalmeesters, nul transparantie."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor 5 jaar

    Pluspunten

    Er zijn mogelijkheden om te groeien in je rol, op voorwaarde dat je rapporteert aan een goede manager die je groei koestert. Maar je kan je manager niet kiezen, dus het hangt een beetje van je geluk af.

    Minpunten

    Zeer slechte betaalmeesters. Het hangt van je ‘connecties’ binnen het bedrijf af om een goed pakket te krijgen (in geval van nieuwe werknemers). Voor bestaande werknemers wordt er door HR een zogenaamde ‘normalisatiecurve’ gebruikt, die alle statistische methoden in de wind slaagt. Je krijgt alleen opslag als je genoeg voor hen kruipt.

    Verder lezen
    HCL Technologies2013-09-02
  4. "Thunderhead professioneel werk met HCL sinds de laatste zeven jaar."

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Thunderhead Lead in Den Haag

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor 3 jaar

    Pluspunten

    HCL is een goed bedrijf voor je carrière en groei. Omgeving is heel gaaf. Teamleden zijn altijd behulpzaam.

    Minpunten

    Ik wil hier geen commentaar op geven.

    HCL Technologies2013-08-17
  5. "Positief."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Multiculturele omgeving is een voordeel

    Minpunten

    Niet echt, alleen de logistieke problemen binnen de projecten.

    HCL Technologies2013-08-19
  6. "Mon point de vue"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij HCL Technologies voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Perspective d'évolutions, climat social, avantages sociaux

    Minpunten

    Horaires Salaire pour un évolutif interne

    HCL Technologies2019-10-20
  7. "Catastrophique"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij HCL Technologies

    Pluspunten

    1. Porte d'entrée dans le monde de l'industrie. Si vous êtes fraichement diplomé, vous serez content de toucher un bon salaire et pouvoir accéder au marché de l'emploie sans trop de contrainte.

    Minpunten

    1. Management Catastrophique 2. Pas de RH 3. Tout ce fait dans votre dos 4. Environnement malsain, personne ne vous dit salut ou ne vous parle correctement. 5. Déconseiller 6. Les gens se font virer à la moindre occasion pour les embaucher 2 semaines plus tard. 7. C'est le profit avant le bonheur de l'employé

    Verder lezen
    HCL Technologies2019-09-11
  8. "Bon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Bonne societe à temps plein ok

    Minpunten

    Je n’est vois pas à priori je

    HCL Technologies2019-08-30
  9. "Poste en Pologne"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Bien pour gagner sa vie Bien en tant qu'entreprise intermédiaire avant de passer à autre chose

    Minpunten

    Perspective d'évolution proche de zero. évolution de salaire très faible

    HCL Technologies2019-02-19
  10. "Aucune perspective d’épanouissement dans ce boulot la."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    IT Analyst in Kraków
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Bonne ambiance avec les collègues, manager pas trop pesant.

    Minpunten

    Travail inintéressant et très répétitif. Salaire trop bas.

    Verder lezen
    HCL Technologies2017-11-28
Er zijn 14671 reviews gevonden