Reviews voor HCL Technologies | Glassdoor.be

Reviews van HCL Technologies

Bijgewerkt op 17 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 13703 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
HCL Technologies CEO C. Vijayakumar
C. Vijayakumar
3027 Beoordelingen
  1. "Slechte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Professional in Graz
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij HCL Technologies voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Kan helaas geen positieve punten vinden

    Minpunten

    Als contractor voor deze organisatie mogen werken. Alle vooroordelen t.o.v. de Indiërs zijn helaas waar. Je wordt behandelt als oud vuil en het management houdt zich in het geheel niet aan afspraken die zijn gemaakt.. Als je de pech hebt om de eerste 3 maanden ook nog eens voor een shady Indische agency te werken bj HCL dan heb je helemaal geen leven en kun je letterlijk maanden op je salaris wachten. Als Europeaan (niet...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    open je organisatie. zodat mensen niet tgene ene murr lopen. Wees eerlijk tegen de mensen en kom je afspraken na. En bovenal. zorg ervoor dat de mensen krijgen wat ze toekomt; salaris en extra betalingen zodat ze niet om het hen toekomende geld hoeven te "schooien".

    HCL Technologies2019-06-18
  2. "Uitdagend en een echt Indisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij HCL Technologies

    Pluspunten

    Aangezien niet in steen gebeiteld is als je ambitie hebt, mensen kent en aan relaties bouwt is er veel mogelijk. In essentie ben je iemand die voor een loon werkt maar als een ondernemer binnen het bedrijf moet werken.

    Minpunten

    Als je ter plaatse werkt is er geen ruimte voor loon opslag en maar weinig ruimte voor vooruitgang qua functie. HCL houdt zich aan het niet-europese principe van werk eerst tot je je bewezen hebt, en dan krijg je later "misschien" een promotie. Als je van niet-Indische origine bent voel je je gediscrimineerd en er niet bijhoren. HCL is erg verticaal gericht, wat zorgt voor een bedrijf binnen een bedrijf gevoel. Saralis...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Overweeg actieve job rotatie en leef volgens het 'werknemers eerst' mantra.

    HCL Technologies2014-05-14
  3. "Slechte betaalmeesters, nul transparantie."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor 5 jaar

    Pluspunten

    Er zijn mogelijkheden om te groeien in je rol, op voorwaarde dat je rapporteert aan een goede manager die je groei koestert. Maar je kan je manager niet kiezen, dus het hangt een beetje van je geluk af.

    Minpunten

    Zeer slechte betaalmeesters. Het hangt van je ‘connecties’ binnen het bedrijf af om een goed pakket te krijgen (in geval van nieuwe werknemers). Voor bestaande werknemers wordt er door HR een zogenaamde ‘normalisatiecurve’ gebruikt, die alle statistische methoden in de wind slaagt. Je krijgt alleen opslag als je genoeg voor hen kruipt.

    Advies aan management

    Er bestaat enorm veel nepotisme in de organisatie. Kuis jullie huis eens. Anders zal jullie personeel vertrekken, en blijft enkel het dood hout achter (en natuurlijk de jongens met aandelenopties).

    HCL Technologies2013-09-02
  4. "Thunderhead professioneel werk met HCL sinds de laatste zeven jaar."

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Thunderhead Lead in Den Haag

      Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor 3 jaar

      Pluspunten

      HCL is een goed bedrijf voor je carrière en groei. Omgeving is heel gaaf. Teamleden zijn altijd behulpzaam.

      Minpunten

      Ik wil hier geen commentaar op geven.

      HCL Technologies2013-08-17
    • "Positief."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Multiculturele omgeving is een voordeel

      Minpunten

      Niet echt, alleen de logistieke problemen binnen de projecten.

      HCL Technologies2013-08-19
    • "Poste en Pologne"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij HCL Technologies

      Pluspunten

      Bien pour gagner sa vie Bien en tant qu'entreprise intermédiaire avant de passer à autre chose

      Minpunten

      Perspective d'évolution proche de zero. évolution de salaire très faible

      HCL Technologies2019-02-19
    • "Aucune perspective d’épanouissement dans ce boulot la."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - IT Analyst in Kraków
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik heb gewerkt bij HCL Technologies

      Pluspunten

      Bonne ambiance avec les collègues, manager pas trop pesant.

      Minpunten

      Travail inintéressant et très répétitif. Salaire trop bas.

      Advies aan management

      Traiter vos salariés un peu plus dignement.

      HCL Technologies2017-11-28
    • "avis sur HCL"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Senior Analyst in Parijs
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij HCL Technologies voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      bonnes conditions de travail, management à l'écoute, bonne rémunération (au dessus du marché en ce qui me concerne) ; contexte international intéressant pour qui aime

      Minpunten

      pas d'inconvénients à ma connaissance

      Advies aan management

      continuer ainsi

      HCL Technologies2017-01-20
    • "HCL"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - SDM in Lyon
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk bij HCL Technologies

      Pluspunten

      Autonomie, Travail à distance, Flexibilité horaire

      Minpunten

      Peu structuré en France. Politique employé quasiment inexistant

      Advies aan management

      Développer la structure en France

      HCL Technologies2015-11-03
    • "Une organisation solide qui vous donne l'opportunité d'exploiter vos différentes compétences et vous avez la possibilité de vous accomplir dans différents rôles"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Chef de projet I 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij HCL Technologies voor 5 jaar

      Pluspunten

      Une organisation qui vous offre de belles opportunités de vous accomplir dans un grand nombre de rôles diversifiés et suffisamment valorisés, qui vous aide à adopter une approche systématique pour proposer des services informatiques avec interface directe

      Minpunten

      La paie à HCL est peu élevée, beaucoup plus basse que les normes du secteur. L'approche de la prestation de service est chaotique, ce qui entraîne de la pression. Les procédures ne sont pas au point et évoluent rapidement.

      Advies aan management

      HCL a eu une croissance exponentielle ces 5 dernières années, cependant la maturité en termes de procédés et de systèmes de support à l'intérieur de l'organisation est faible. Il y a eu un accroissement de la bureaucratie et de la rigidité administrative

      HCL Technologies2014-07-18
    Er zijn 13703 reviews gevonden