Reviews voor Hewlett Packard Enterprise | HPE | Glassdoor.be

Reviews van Hewlett Packard Enterprise | HPE

Bijgewerkt op 17 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 9077 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
67%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Hewlett Packard Enterprise | HPE CEO Antonio Neri
Antonio Neri
821 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Ervaring opdoen binnen multinational"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Installed Base Account Specialist in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibeliteit en mogelijkheid tot homeoffice, werken in een steeds veranderde en internationale omgeving. Top binnen tech sector. Marktconforme loon plus andere voordelen

    Minpunten

    Veel policies die intern gevolgd moeten worden. Trage beslissingen vanuit management. Door grote van bedrijf gaan bepaalde zaken trager vooruit

    Advies aan management

    Wees sneller en flexibeler in beslissingen

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2018-02-27
  2. "Work force reductions!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Mechelen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Goed bedrijf voor sales en management, heel correct in hun ontslagprocedures!

    Minpunten

    Geen carrière perspectieven voor oudere techneuten!

    Advies aan management

    Ik vrees dat elk goed advies toch niet opgevolgd wordt.

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2018-11-05
  3. "Solution Executive"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Solutions Architect in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor 10 jaar

    Pluspunten

    balans werk/privé aangename collega's focus op de nieuwste technolgieën

    Minpunten

    log bedrijf geen mid- lange termijn visie, eerder kwartaal visie

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2017-03-19
  4. "Bedrijf in transitie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hewlett Packard Enterprise | HPE

    Pluspunten

    Vrijheid en flexibilteit Internationale omgeving

    Minpunten

    Heel veel verandering door de spin off van verschillende afdelingen Dalende omzet heeft tot gevolg dat er een constante kostenbesparing is

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2017-02-15
  5. "Flexibele werkgever met groeipotentieel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical Consultant II in Wemmel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je bent in staat om zelf je werk te regelen (remote werk toegestaan). Leuke team sfeer en management is bereikbaar.

    Minpunten

    Doordat het een groot bedrijf is zijn er nogal stugge processen waardoor de flexibiliteit naar buiten toe soms in gevaar komt.

    Advies aan management

    Verminder administratie en consolideer informatiebronnen

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2016-10-10
  6. "Heerlijk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Transformation Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor 8 jaar

    Pluspunten

    Zeer gevarieerd werk en fijne collega's

    Minpunten

    Niet zo heel veel eigenlijk

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2019-06-21
  7. "Verandering noodzakelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amstelveen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor 5 jaar

    Pluspunten

    Gemoedelijke sfeer, geode voorwaarden en leuke collega's, kan zeer veel van worden geleerd.

    Minpunten

    Steeds meer focus op de hardware en strategische partners. Voordurend ontbreken van visie en strategie!

    Advies aan management

    Zorg dat er een visie en strategie over de gehele organisatie duidelijk komt. Alles hangt te veel af van hardware verkoop.

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2018-10-17
  8. "Ruimte voor ontplooing, maar dit moet je wel zelf doen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor 10 jaar

    Pluspunten

    - Technisch innovatief - Nog steeds een van de top leveranciers in IT.

    Minpunten

    - Voortdurend samenspel van acquisities en splitsingen van bedrijfsonderdelen. Dit levert veel onrust op. Ook resulteert dit in geschuif met personeel.

    Advies aan management

    Breng rust in het bedrijf

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2018-08-26
  9. "Opgegroeid binnen het bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT-Architect in Amstelveen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Veel kennis in huis. Dus veel hulp beschikbaar.

    Minpunten

    Je bent een nummertje. Werken totdat je erbij neervalt, met minimale waardering.

    Advies aan management

    Niet alles draait om Sales.

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2018-09-03
  10. "Inside Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Hewlett Packard Enterprise | HPE voor 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris, arbeidsvoorwaarden, kantine, gebouw, collega's

    Minpunten

    veel reorganisatie , onrust, geen duidelijke bedrijfskoers

    Hewlett Packard Enterprise | HPE2018-03-15
Er zijn 9077 reviews gevonden