IBM "work life balance"-reviews | Glassdoor.be

IBM werknemer reviews over "work life balance"

Bijgewerkt op 21 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
74%
Aanbevelen bij een kennis
73%
Waardeert directeur
IBM CEO Virginia Rometty
Virginia Rometty
19.207 Beoordelingen

Reviews over work life balance

Terug naar alle reviews
  1. "Excellent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    interesting work good work life balance excellent colleagues/good atmosphere good career possibilities

    Minpunten

    no complains about the job actually

    IBM2016-09-01
  2. "Projectmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectleider 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij IBM voor 8 jaar

    Pluspunten

    De balans tussen werk en privéleven is echt goed

    Minpunten

    Geen toename voor jaren en jaren

    Verder lezen
    IBM2019-11-21
  3. "solide bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Directeur in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Financiële stabiliteit, balans tussen werk en privé, mogelijkheid tot thuiswerken

    Minpunten

    veel medewerkers +25 jaar in dienst- wat een tunnelvisie kan creëren. Verschil in standaard tussen IBM-medewerkers en IBM Cloud vanwege gedeeltelijke integratie

    Verder lezen
    IBM2019-07-31
  4. Nuttig (1)

    "Een geweldig bedrijf om voor te werken. Erg goede, solide balans tussen werken en leven."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Technish manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij IBM voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bedrijfswaarden Kansen voor leiderschap Trainingskansen Frequente meetings om mogelijkheden te bespreken Benaderbaar management Goede, solide balans tussen werken en leven Goed salaris

    Minpunten

    Er kunnen mogelijkheden zijn om op het laatste moment erg lange, asociale uren te werken, deze worden echter beloond met de mogelijkheid extra gemaakte uren te compenseren.

    IBM2014-11-06
  5. "Internationale bedrijfsmachines, dus er is geen menselijkheid bij betrokken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical support-engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 8 jaar

    Pluspunten

    multicultureel, veel bronnen om van te leren flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken

    Minpunten

    werk en privé balans is is beschadigd, managers zijn nooit tevreden met je doelen.

    Verder lezen
    IBM2014-10-01
  6. "Bedrijf met goede ideeën en slimme mensen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Enterprise Architect in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij IBM voor 10 jaar

    Pluspunten

    IBM heeft veel kennis waar je van kunt leren en bereikt onverslaanbare oplossingen. De ethische waarden in de bedrijfscultuur zijn de beste die ik heb ervaren. Er is altijd iets te doen. Door de grootte en de geschiedenis van het bedrijf is toegang tot C-niveau vaak makkelijk.

    Minpunten

    De balans tussen werk en leven staat onder druk maar het management probeert je te helpen. Een goede oplossing van de ontwerptafel naar productie krijgen is lastig. Meestal zijn mensen niet bereid te investeren en tijd de spenderen aan langetermijnrelaties met klanten. Een organisatie gedreven door aandeelhouders. Promoties en compensatieplannen worden steeds slechter.

    Verder lezen
    IBM2014-06-23
  7. "Geweldige werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij IBM voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede werkomgeving, veel flexibiliteit en excellente werk-/levensbalans. Een hoop interne kennis, en goed middenmanagement.

    Minpunten

    Vaak onnodig gecompliceerd goedkeuringsproces binnen de organisatie. Gaande processen van herlocalisering van zakencentra naar andere geografieën.

    IBM2014-06-02
  8. "Echt een inspirerend bedrijf om voor te werken, echter een beetje traag en bureaucratisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij IBM

    Pluspunten

    Je zou de meest geavanceerde technologieën kunnen creëren en integreren die vandaag de dag beschikbaar zijn, Op de lange termijn voelt het alsof je wereldwijd een bijdrage levert aan de algemene kwaliteit van leven en dat je de manier waarop zaken worden gedaan verbeterd. Biedt grote kansen voor een balans tussen werk en privéleven.

    Minpunten

    Het bedrijf is te procesgericht, met veel administratieve rompslomp. Beloningsniveau geeft een zware voorkeur voor ervaring met het bedrijf, in plaats van prestaties. Afhankelijk van het kantoor, kan de gemiddelde leeftijd vrij hoog liggen.

    Verder lezen
    IBM2011-07-26
  9. Nuttig (1)

    "Geen focusland of zakeneenheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij IBM

    Pluspunten

    Binnen GBS Teamleden zijn van goede kwaliteit Werk/leven balans Kans om internationaal te werken Uitdagingen om tijdens de baan te leren Sommige projecten zijn erg prettig, je moet er enkel voor vechten

    Minpunten

    Geen training buiten domme online training van lage kwaliteit Te veel managementveranderingen zonder echt effect Partners / AP doen niets Afwezigheid van people management vaardigheden van Partners en AP Geen transparantie met functioneringsgesprekken Weinig promoties Geen loonsverhogingen Over het laatste jaar zijn veel belangrijke consultanten bij GBS weggegaan en er werd niets aan gedaan. De algemene kwaliteit is dalende. Oudere consultanten blijven uiteindelijk omdat ze een heel goed voordelenpakket hebben en geen druk hebben om te presteren.

    Verder lezen
    IBM2011-06-26

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 9 reviews gevonden
</>Embed