Reviews voor Infosys | Glassdoor.be

Reviews van Infosys

Bijgewerkt op 9 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
74%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Infosys Chief Executive Officer and Managing Director  Salil S. Parekh
Salil S. Parekh
6.161 Beoordelingen
  1. "Geweldig, met veel ruimte voor verbetering, zoals bij ieder ander bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 5 jaar

    Pluspunten

    1. Geweldige faciliteiten op de werkplaats 2. Een grondig en goed georganiseerd reglement 3. Veel activiteit buiten het curriculum om je bezig te houden 4. Uitstekend delen van de kennispoel van artefacten, interne certificeringen en trainingsmateriaal

    Minpunten

    1. Beperkte mogelijkheden op locatie 2. De groei gaat langzaam, zeker als je meer dan een jaar op locatie bent 3. Opslag en promoties worden door de competitie gereguleerd 4. Externe certificeringen worden gereguleerd door fondsen die worden toegewezen aan projectteams

    Verder lezen
    Infosys2018-01-09
  2. "Senior IT ontwikkelingsingenieur"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Infosys

    Pluspunten

    Leuke plek Competitieve omgeving Goed evenwicht tussen werk en privéleven

    Minpunten

    Nee nee nee nee nee

    Infosys2019-12-09
  3. "Een geweldig bedrijf om je carrière te beginnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technologie-Analist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 8 jaar

    Pluspunten

    De training bij Mysore is uitstekend. Als je goed kijkt, zijn er groeimogelijkheden in alle gebieden. Op elke Infy Campus hebben ze geweldige faciliteiten voor allerlei buitenschoolse activiteiten - muziek, dans, sport, sportschool, kunst, theater etc.

    Minpunten

    De salarisverhogingen na een paar jaar is een pijnpunt.

    Verder lezen
    Infosys2019-11-06
  4. "Senior technologie architect"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys

    Pluspunten

    Goede collega's Zeer goed intern systeem

    Minpunten

    Te groot. Te veel proces. Geen duidelijke richtlijnen voor het middenkader.

    Verder lezen
    Infosys2019-11-01
  5. "Moet het klappen van de zweep nog leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 10 jaar

    Pluspunten

    Heeft veel grote klanten. Verkoopteams zijn erg sterk. Dus gewoonlijk zijn er altijd veel projecten.

    Minpunten

    - Verwacht geen waardering, voordelen, automatisch omdat je goed werk laat zien. Je moet erom blijven vragen en af en toe eisen stellen om te krijgen wat je wilt. Er zijn te veel zaken waar een manager zich mee moet bezig houden. Alleen een piepend wiel krijgt olie.

    Infosys2019-11-14
  6. "fatsoenlijke plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr projectmanager 

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 10 jaar

    Pluspunten

    goede infrastructuur, gevarieerde domeinen, kansen op locatie

    Minpunten

    geen betalingswinaar, niet werknemervriendelijk

    Infosys2019-10-21
  7. "Een geweldige werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior prestatietester; testen; Automatiseringstesten 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 5 jaar

    Pluspunten

    Beste dienstverlenend bedrijf Goede mogelijkheden ter plekke Goede wandelingen

    Minpunten

    Moeilijk om binnen te komen bij het bedrijf

    Verder lezen
    Infosys2019-09-15
  8. "Doet het goed de laatste tijd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys

    Pluspunten

    Breidt de digitalisering uit in veel gebieden

    Minpunten

    De stabiliteit ontbreekt bij het uitbreiden

    Infosys2019-09-22
  9. "Medewerkers zijn niet tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technologie-Analist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 8 jaar

    Pluspunten

    Stabiliteit Kansen Nieuwe technologieën en gevarieerde klanten

    Minpunten

    Minder medewerkerstevredenheid Balans tussen werk en privé is niet aanwezig

    Infosys2019-09-05
  10. "Middelmatig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Testanalist in Utrecht

    Ik werk voltijd bij Infosys voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Duidelijke visie - Goed technologiewerk

    Minpunten

    - Geen flexibele werkomgeving

    Infosys2019-08-26

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 48 reviews gevonden