Reviews voor J Sainsbury | Glassdoor.be

Reviews van J Sainsbury

Bijgewerkt op 22 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
64%
Aanbevelen bij een kennis
56%
Waardeert directeur
J Sainsbury CEO Mike Coupe
Mike Coupe
1.225 Beoordelingen
  1. "Avis"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij J Sainsbury

    Pluspunten

    -vie flexible et horaires de travail -salaires -collègues

    Minpunten

    Il y en a pas

    J Sainsbury2019-04-05
  2. "Alright college job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Cashier 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij J Sainsbury

    Pluspunten

    Competitive pay Staff discount at Argos/Sainsburys

    Minpunten

    Some days I’d be working 12 hour weeks then others it’d be around 30

    J Sainsbury2019-10-22
  3. "Good stop gap"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    Voormalige werknemer - General Assistant 
    Aanbevolen

    Ik deeltijd gewerkt bij J Sainsbury voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Worked in both convenience and supermarket, convenience must more fast paced and enjoyable Trained on a lot of different things Met some great colleagues Discount events throughout the year Shifts are relatively flexible

    Minpunten

    Favouritism with certain colleagues Colleagues can be cliquey Understaffed periods are stressful

    J Sainsbury2019-10-22
  4. "job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service in Glasgow, Schotland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij J Sainsbury voor 3 jaar

    Pluspunten

    help discount friendly good pay

    Minpunten

    overtime late nights, cheeky customers,

    J Sainsbury2019-10-22
  5. "Friendly staff and caring management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Retail Associate in Kidderminster, Engeland

    Ik werk deeltijd bij J Sainsbury voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    No ones pushes you over and I love the integrated atmosphere of colleagues and management.

    Minpunten

    Sometimes working in one isle gets repetitive and long night shifts do impact on my sleep schedule.

    J Sainsbury2019-10-22
  6. "Merchandise Assistant - store support centre"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Merchandise Assistant in Coventry, Engeland
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij J Sainsbury voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Great experience at an early stage of my career with exposure to large accounts

    Minpunten

    Too much work for an under staffed department

    J Sainsbury2019-10-21
  7. "Going downhill"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Manchester, Engeland
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij J Sainsbury voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great, hard working people at store level

    Minpunten

    Poor direction from senior management

    J Sainsbury2019-10-22
  8. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Customer Service Assistant 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij J Sainsbury

    Pluspunten

    Good pay, good hours for a student.

    Minpunten

    No cons of working at Sainsbury’s for me.

    J Sainsbury2019-10-20
  9. "Good company but it’s retail"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer & Trading Manager in Leeds, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij J Sainsbury voor 3 jaar

    Pluspunten

    6 weeks holiday, discount at Sainsbury’s, habitat and Argos. 15% off at Xmas, discounted shares, cycle to work scheme. Very good when it comes to personal problems or family life

    Minpunten

    Long hours which are unsociable. Having to do more work with less resources and still be expected to deliver the same results. The wage isn’t as high compared to other retailers and should be more

    Advies aan management

    Don’t give unrealistic targets with less resources. A lot of politics is involved with progression. It’s not just about how good you are but who you know. Talk about being a diverse and inclusive retailer yet not many managers are from BAME backgrounds

    J Sainsbury2019-10-20
  10. "Sainsburys"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer and Trading Manager in Shrewsbury, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij J Sainsbury voor 10 jaar

    Pluspunten

    Good benefits, pension, discounts etc

    Minpunten

    None that I can think of

    J Sainsbury2019-10-19
Er zijn 3847 reviews gevonden