Reviews voor JD Sports Fashion | Glassdoor.be

Reviews van JD Sports Fashion

Bijgewerkt op 18 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
39%
Aanbevelen bij een kennis
48%
Waardeert directeur
JD Sports Fashion CEO Peter Cowgill
Peter Cowgill
222 Beoordelingen
  1. "Hoofd kassa"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij JD Sports Fashion

    Pluspunten

    Leuk team en fijne korting op producten

    Minpunten

    Laag salaris en vervelende uren

    JD Sports Fashion2019-03-18
  2. "Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij JD Sports Fashion

    Pluspunten

    Goed draaiend bedrijf en vriendelijk personeel

    Minpunten

    Geen min punten te vinden hier

    JD Sports Fashion2019-02-27
  3. Nuttig (1)

    "Geweldig team, matig rayonmanagement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Advisor in Zwolle, Overijssel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb deeltijdgewerkt bij JD Sports Fashion voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Fijne mensen om mij heen, prettige werksfeer. Dit heeft mij goed geholpen mijzelf te ontwikkelen.

    Minpunten

    Slecht rayonmanagement, eigen manager was prima. Weinig betrokkenheid bij de werknemers en met name part timers. Geen reiskostenvergoeding.

    Advies aan management

    Meer betrokkenheid bij part timers, en minder afstandelijkheid jegens de mensen onder je. Er is een slechte band tussen het rayonmanagement en de winkelmanagers.

    JD Sports Fashion2017-07-03
  4. Nuttig (1)

    "Het is een vreselijk bedrijf. Waar ze je uitbuiten en geen waardering hebben voor hun personeel."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoopmedewerker in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij JD Sports Fashion voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ik raad het heel erg af. Doe het ook niet voor de korting die je na drie maanden hoort te krijgen want na een jaar hebben mensen het nog steeds niet. Slecht georganiseerd.

    Minpunten

    Je uren kloppen niet en/of je ontvangt helemaal geen salaris. Het pand bevat schimmel en muizen. Ze laten je belachelijke dingen doen met de producten. Er is totaal geen waardering voor personeel of het werk dat er wordt geleverd. Veel van de managers gedragen zich in de winkel onprofessioneel etc.

    JD Sports Fashion2015-09-21
  5. Nuttig (1)

    "Mauvaise expérience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Associate in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij JD Sports Fashion gewerkt

    Pluspunten

    Je n'en vois aucun À part peut-être les jolie articles vendu dans le magasin Sneakers, vêtement sportswear, casquette et accessoires

    Minpunten

    Horraire, management, salaire , enfin bref une horreur si vous pouvez éviter ce magasin éviter le ! C'est un supplice de bosser la. Les horraire ne sont jamais respecté quitter le magasin a 22h30 cela n'existe nul par ailleurs que chez Jd Sport. Le salaire de plus d'être médiocre pour les heures effectuées et en plus jamais envoyé en temps et en heure. Et le management n'en parlons même pas des vrai incapable qui... sont tomber la par hasard, des personne inhumaine ! JE NE RECCOMENDE PAS DU TOUT.

    Meer weergeven
    JD Sports Fashion2016-11-18
  6. "Bon ensemble malgré des inconvénients"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij JD Sports Fashion

    Pluspunten

    Apprentissage rapide Développement de l’equipe

    Minpunten

    Côté inhumain de la société

    JD Sports Fashion2019-07-23
  7. "avis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Contrôleur De Gestion 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij JD Sports Fashion gewerkt

    Pluspunten

    nombre d ouverture de magasin

    Minpunten

    grille des salaires , peu d avantage

    JD Sports Fashion2019-06-05
  8. "Conseils"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij JD Sports Fashion

    Pluspunten

    -30 avec carte employée

    Minpunten

    Pas assez de reconnaissance

    JD Sports Fashion2019-01-17
  9. Nuttig (2)

    "Heures non comptées"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Vendeur en alternance in Marseille
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij JD Sports Fashion gewerkt

    Pluspunten

    Travail dans un lieu dynamique, jeune, assez branché

    Minpunten

    Les heures supplémentaires vous menant à un poste supérieur ne sont evidemment pas payée, ni récupérable, elles reflètent, selon leurs paroles..votre engagement pour votre futur poste .. à vous de juger

    JD Sports Fashion2018-04-27
  10. "Bon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Vendeur 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij JD Sports Fashion voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    -30 pourcents de remises perso par mois

    Minpunten

    stock souvent devoir ranger à l'écart

    Advies aan management

    Souples

    JD Sports Fashion2018-02-01
Er zijn 682 reviews gevonden