Reviews voor Johnson & Johnson | Glassdoor.be

Reviews van Johnson & Johnson

Bijgewerkt op 16 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5125 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
83%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Johnson & Johnson CEO Alex Gorsky
Alex Gorsky
1869 Beoordelingen
  1. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Amersfoort
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor 3 jaar

    Pluspunten

    Reputatie x , goede mogelijkheden voor opleiding

    Minpunten

    Enkel resultaat telt, weinig innovatie

    Advies aan management

    Meer aandacht werknemers

    Johnson & Johnson2017-02-27
  2. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in New Brunswick, NJ
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Professioneel, credo, marketing, mensgericht, drie divisies

    Minpunten

    Management op afstand, erg groot, bottom line focus

    Johnson & Johnson2016-11-21
  3. "Middelmatig en vooral een lokaal filiaal met een sterke Nederlandse cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Engineer in Leiden
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Johnson & Johnson gewerkt

    Pluspunten

    De wereldwijde mogelijkheden binnen het bedrijf.

    Minpunten

    Je wordt als arbeider behandeld in het tijdsopnamesysteem. Geen training en erg slecht leiderschap.

    Advies aan management

    Raak het paalhout kwijt.

    Johnson & Johnson2014-10-27
  4. "ervaring bij bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Financieel analist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    Het is een goed bedrijf om een carrière te starten, maar wellicht niet goed om naar het managementniveau door te groeien.

    Minpunten

    Het management zuigt je uit. Niet bereid om je te helpen en altijd klaar om het maximum uit je te persen.

    Advies aan management

    Geef meer kansen aan jonge mensen om te groeien en geef hun echte ideeën.

    Johnson & Johnson2009-05-29
  5. "Good company to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Johnson & Johnson voor 5 jaar

    Pluspunten

    The Credo is felt in and out and lived in, the overall company purpose to cure key diseases especially in the pharma and medical sector gives great motivation

    Minpunten

    It is a really big company so decisions are slow, there is now the tendency to create new processes and procedures but we fail to manage situations that fall outside of such processes.

    Advies aan management

    Empower decision making for those areas that are not falling within procedures.

    Johnson & Johnson2019-05-01
  6. "Regulatory Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Regulatory Affairs Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    lieu de travail, collègues sympathiques, nom célèbre multinational bonne expérience

    Minpunten

    difficile d'avancer travailler en silos

    Advies aan management

    les dirigeants doivent etre engagés plus rapidement

    Johnson & Johnson2018-03-13
  7. "très belle culture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Beerse
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Johnson & Johnson voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Culture RH très positive, collaborative, bons salaires et avantages, souplesse et indépendence

    Minpunten

    devient très US centrique, pas une très bonne communication dans les changements

    Johnson & Johnson2018-01-06
  8. "Project Leader Diagnostics"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Leader VirtualPhenotype (VircoTYPE) in Beerse
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    JnJ (Janssen Diagnostics) vous offre tout et plus. Cela va de l'abonnement fitness au plan pension (extraordinaire) en passant par une semaine de 40 heures (12 jours de congés sup.) et la voiture de société. Sans compter les bonus et autres. Le top.

    Minpunten

    Il y a quand même quelques "inconvénients". D'abord résister à la pression. Ne comptez pas vos heures, débrouillez-vous pour pour "délivrer" en temps et en heure. Plus important: Le "Je jette ce qui ne me sert plus". Typique des Multinationales US. OK on le sait, c'est inscrit dans la dernière ligne de leur "Credo". Mais bon se faire jeter après 11 années parce que on ferme le service...Ca ne passe pas facilement. Mais...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Beaucoup trop de "réorganisations" qui masquent très souvent une absence de vision pour redéployer les forces vives vers d'autres objectifs.

    Johnson & Johnson2017-06-22
  9. Nuttig (2)

    "Slow growth"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    J&J offers excellent working conditions for young mums, flexible working hours.

    Minpunten

    Pressure due to frequent changes, acquisitions and divestitures

    Johnson & Johnson2017-03-30
  10. "bonne entreprise"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Johnson & Johnson

    Pluspunten

    bonne formation et bonne dévélopement pour carrier suivant

    Minpunten

    groupe trop grande pour se rendre visible

    Johnson & Johnson2019-08-12
Er zijn 5125 reviews gevonden