Reviews voor KPMG | Glassdoor.be

Reviews van KPMG

Bijgewerkt op 22 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 18847 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
77%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
KPMG CEO Lynne Doughtie
Lynne Doughtie
2674 Beoordelingen
  1. "afwisselende job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Diegem

    Ik heb gewerkt bij KPMG

    Pluspunten

    veel jonge collega's, veel bijgeleerd, auto

    Minpunten

    lange uren, niet zo een hoog loon

    Verder lezen
    KPMG2016-12-27
  2. Nuttig (1)

    "Aanrader"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Leuke werksfeer, mooie opportuniteiten en kansen om te groeien, investering in de werknemers, veel uitdaging, jonge werkomgeving, open cultuur .

    Minpunten

    Hoge Werkdruk en werktempo, hoge standaarden en verwachtingen - dit zijn de grootste minpunten die ik kan benoemen voor het werk

    Verder lezen
    KPMG2016-01-16
  3. Nuttig (1)

    "druk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    - internationale werksfeer - extra legale voordelen

    Minpunten

    - geen opleidingen - geen of amper doorgroeimogelijkheden - organisatie

    Verder lezen
    KPMG2015-11-23
  4. "Organisaties helpen excelleren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Steeds wisselende projecten Superleuke collega’s Powerhouse aan kennis Heel veel verschillende klanten High Performance cultuur

    Minpunten

    Intern te veel micromanagement op kosten

    Verder lezen
    KPMG2019-08-10
  5. "Penny wise...."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPMG voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Kenniscentrum, altijd een expert in de buurt. Benaderbare collega's.

    Minpunten

    Belachelijke kleine demotiverende zaken als: niet overal kunnen tanken en een bol.com bon op je verjaardag twv een halve procent van je dagtarief.

    Verder lezen
    KPMG2019-08-20
  6. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Afwisselend werk, leuke collega's, goede start van carriere

    Minpunten

    Locatie hoofdkantoor in Amstelveen, mobiliteitsregeling

    Verder lezen
    KPMG2019-08-04
  7. "Senior Cyber Security Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, goede cultuur

    Minpunten

    Harde werkethos, hoge werkdruk, alleen voltijd mogelijk

    Verder lezen
    KPMG2019-07-29
  8. "Space for improvement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Munich, Beieren
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 3 jaar

    Pluspunten

    Work life balance Well organized Possibility to change internally

    Minpunten

    Strategy Internal limited communication Very limited team events Team spirit

    Verder lezen
    KPMG2019-08-02
  9. "Audit Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Audit Manager in Zwolle, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 5 jaar

    Pluspunten

    persoonlijke ontwikkeling, klantcontact dynamiek, doorgroei mogelijkheden, specialisatiemogelijkheden

    Minpunten

    werk prive, salarisruimte, scope werkzaamheden, compliance druk

    Verder lezen
    KPMG2019-07-05
  10. "Goede start carriere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel verschillende experts, goede start carriere

    Minpunten

    Kan bureaucratisch zijn, weinig innovatie

    Verder lezen
    KPMG2019-07-03
Er zijn 18847 reviews gevonden