Reviews voor Katholieke Universiteit Leuven | Glassdoor.be

Reviews van Katholieke Universiteit Leuven

Bijgewerkt op 6 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 219 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
94%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Katholieke Universiteit Leuven CEO RIK TORFS
RIK TORFS
40 Beoordelingen
  1. "Goede ondersteuning en balans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - PhD Researcher in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede ondersteuning vanuit KULeuven bij dagelijkse taken

    Minpunten

    Af en toe hoge werkdruk

    Katholieke Universiteit Leuven2019-06-27
  2. "Een werkomgeving waar je jong en innovatief blijft en aan een duurzame toekomst werkt.."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Praktijkassistent in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - innovatieve challenges - continu bijleren - coaching opportuniteiten - bouwen aan een duurzame toekomst - studentgericht en collegiaal - kansen

    Minpunten

    - competitieve werkomgeving - wisselende werkbelasting (over het algemeen vrij hoog, echter heel boeiend)

    Advies aan management

    Blijven openstaan voor externe inputs indien deze op een correcte wijze worden aangebracht. Ervaring uit het werkveld blijven benutten en waarderen, als troef voor de studenten.

    Katholieke Universiteit Leuven2019-08-06
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PhD Student 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - loon - bijkomende voorwaarden -flexibiliteit -bereikbaarheid -omgeving

    Minpunten

    - focus op fondsenwerving - zeer politiek ingesteld -weinig ondersteuning in doorgroeimogelijkheden voor academisch personeel - geen transparante communicatie -alles afhankelijk van onderzoeksgroep of eenheid waarin je terecht komt

    Katholieke Universiteit Leuven2019-08-01
  4. "Doctoraatstudent KU Leuven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Doctoral Researcher in Heverlee
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goede verloning op basis van barema's. Veel vrijheid om uzelf te ontwikkelen.

    Minpunten

    Sommige (delen van) departementen zijn wat verouderd qua infrastructuur. Sommige bureaus voor doctoraatstudenten zijn echt weggestopt in de kelder, wat niet erg aangenaam werken is. Kans op doorgroeien naar een prof positie is miniem, uiteraard gezien het lage aantal prof posities vergeleken met het aantal doctoraatstudenten.

    Advies aan management

    Werkwaardige bureau infrastructuur voor alle doctoraatstudenten.

    Katholieke Universiteit Leuven2019-07-20
  5. "Doctoraat"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven

    Pluspunten

    Als doctoraatstudent heb ik graag aan KULeuven gewerkt, met bijkomende voordelen zoals fiets, groepsaankoop en fijne collega’s

    Minpunten

    Sfeer hangt erg af van waar je je doctoraat start...

    Katholieke Universiteit Leuven2019-07-10
  6. "Goede Universiteit"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Geel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven

    Pluspunten

    Ervaren professors, goede coaching en hoog niveau

    Minpunten

    Inschatten van studenten die moeilijkheden hebben in het begin

    Katholieke Universiteit Leuven2019-05-22
  7. "Prima loon om te studeren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Doctoral Researcher 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Opleidingsmogelijkheden Samenwerkingen Flexibele uren Veel verlof

    Minpunten

    Onambitieuze oudere werknemers Loonschaal stijgt amper met jaren dienst

    Katholieke Universiteit Leuven2019-05-09
  8. "Schoolervaring"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven

    Pluspunten

    goed, tof, leuk, nice, fijn

    Minpunten

    theoretisch weinig praktijk verouderd systeem aula's verouderd weinig interactie

    Advies aan management

    ...

    Katholieke Universiteit Leuven2019-04-23
  9. "Doctoraatsstudent"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven

    Pluspunten

    Interessant werk. Hangt natuurlijk van het onderwerp af. Veel werk.

    Minpunten

    Niet echt minpunten vind ik

    Katholieke Universiteit Leuven2019-03-29
  10. "Afdelingsverantwoordelijke"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven

    Pluspunten

    Voordelige vakantieregeling, flexibele werk uren, empathische werkomgeving, vastheid van betrekking

    Minpunten

    Moderne extra legale voordelen ( een wagen, een moderne GSM, een fietsvergoeding, maaltijd cheques...) bestaan niet. De mobiliteit van het personeel lijkt buiten een bedrijfsfiets niet van belang te zijn.

    Katholieke Universiteit Leuven2019-03-04
Er zijn 219 reviews gevonden