Reviews voor Katholieke Universiteit Leuven | Glassdoor.be

Reviews van Katholieke Universiteit Leuven

Bijgewerkt op 9 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 208 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
92%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Katholieke Universiteit Leuven CEO RIK TORFS
RIK TORFS
38 Beoordelingen
  1. "Goede Universiteit"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Geel
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven

      Pluspunten

      Ervaren professors, goede coaching en hoog niveau

      Minpunten

      Inschatten van studenten die moeilijkheden hebben in het begin

      Katholieke Universiteit Leuven2019-05-22
    • "Prima loon om te studeren"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Doctoral Researcher 

      Ik heb voltijdgewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Opleidingsmogelijkheden Samenwerkingen Flexibele uren Veel verlof

      Minpunten

      Onambitieuze oudere werknemers Loonschaal stijgt amper met jaren dienst

      Katholieke Universiteit Leuven2019-05-09
    • "Schoolervaring"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven

        Pluspunten

        goed, tof, leuk, nice, fijn

        Minpunten

        theoretisch weinig praktijk verouderd systeem aula's verouderd weinig interactie

        Advies aan management

        ...

        Katholieke Universiteit Leuven2019-04-23
      • "Doctoraatsstudent"

        SterSterSterSterSter
          Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
          Aanbevolen
          Neutraal vooruitzicht
          Geen mening over directeur

          Ik heb voltijd gewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven

          Pluspunten

          Interessant werk. Hangt natuurlijk van het onderwerp af. Veel werk.

          Minpunten

          Niet echt minpunten vind ik

          Katholieke Universiteit Leuven2019-03-29
        • "Afdelingsverantwoordelijke"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht
          Goedkeurende mening over directeur

          Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven

          Pluspunten

          Voordelige vakantieregeling, flexibele werk uren, empathische werkomgeving, vastheid van betrekking

          Minpunten

          Moderne extra legale voordelen ( een wagen, een moderne GSM, een fietsvergoeding, maaltijd cheques...) bestaan niet. De mobiliteit van het personeel lijkt buiten een bedrijfsfiets niet van belang te zijn.

          Katholieke Universiteit Leuven2019-03-04
        • "Salaris onderzoeker"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht
          Geen mening over directeur

          Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven

          Pluspunten

          Mooi salaris Flexibele uren Openbaar vervoer terugbetaald

          Minpunten

          Weinig tot geen enkele minpunten

          Katholieke Universiteit Leuven2018-12-19
        • "goede werkgever"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

          Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven voor 3 jaar

          Pluspunten

          goede salaris en goede werkcondities

          Minpunten

          er zijn steile hiërarchieën en inefficiënte structuren

          Katholieke Universiteit Leuven2018-12-19
        • "Doctoraatsstudent"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Voormalige werknemer - Doctoraatsstudent in Leuven
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht
          Goedkeurende mening over directeur

          Ik heb voltijdgewerkt bij Katholieke Universiteit Leuven voor meer dan 3 jaar

          Pluspunten

          Vrijheid, zelfstandig werken, glijdende uren, mogelijkheden tot volgen cursussen, verdere eigen ontwikkeling

          Minpunten

          Onzekerheid, moeilijke periodes, soms lange dagen, niet altijd een even goede begeleiding.

          Katholieke Universiteit Leuven2018-12-14
        • "Onderzoek"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - Onderzoeker in Leuven
          Niet aanbevolen
          Neutraal vooruitzicht
          Geen mening over directeur

          Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven voor 5 jaar

          Pluspunten

          je krijgt hier veel vrijheid er wordt gewerkt op hoog niveau goede work life balance je kan hier onderzoek doen op uiterst relevante topics onderzoekers en post doctoraal onderzoekers worden zeer goed betaald

          Minpunten

          je leert matige management skills je krijgt matige opleidingen voor een industriële toekomst er zijn weinig doorgroei opties tenzij je ambities hebt om professor te wordne er is een slechte voorbereiding op de overgang naar de industrie

          Advies aan management

          zorg voor relevantere opleidingen zoals project management, deze zijn uitermate geliefd wanneer de overstap gemaakt dient te worden naar de industrie. Bv de mogelijkheid tot het behalen van enkele certificaten.

          Katholieke Universiteit Leuven2018-12-12
        • "super"

          SterSterSterSterSter
            Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

            Ik werk voltijd bij Katholieke Universiteit Leuven

            Pluspunten

            Goede structuur, veel extra voordelen

            Minpunten

            academische wereld en privéwereld te gescheiden van elkaar

            Katholieke Universiteit Leuven2018-10-25
          Er zijn 208 reviews gevonden