Reviews voor Kraft Heinz Company | Glassdoor.be

Reviews van Kraft Heinz Company

Bijgewerkt op dec 3, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.1
52%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
Kraft Heinz Company CEO Miguel Patricio
Miguel Patricio
65 Beoordelingen
  1. "KraftHeinz Foodservice BeLux"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Turnhout, Antwerpen

    Ik voltijd gewerkt bij Kraft Heinz Company voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Enorm leerrijke ervaring met een ervaren, gepassioneerd team. Veel verantwoordelijkheid gekregen vanaf dag 1 waardoor ik mezelf ontzettend heb kunnen ontplooien op slechts één jaar tijd.

    Minpunten

    Werken bij een grote voedingsgigant vereist enige stressbestendigheid en structuur.

    Kraft Heinz Company2017-03-29
  2. "Werken met vrienden aan ambitieuze doelstellingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Kraft Heinz Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Collega's, Doelstellingen, feedback cultuur, plek om te leren

    Minpunten

    Je mede collega's zijn allemaal relatief jong, waardoor niet heel veel ervaring in het bedrijf is.

    Advies aan management

    Huur meer ervaren werknemers

    Kraft Heinz Company2019-12-03
  3. "Limitless opportunities"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - EMEA Management Trainee in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Kraft Heinz Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    As Kraft Heinz EMEA management trainee you get training throughout the zone and high exposure to senior leadership. This prepared me very well for my first official role. No fixed rotations, but instead you can manage your career yourself! This gives me a feeling of limitless opportunities within the company.

    Minpunten

    There are no cons for me

    Kraft Heinz Company2019-12-03
  4. "Good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Kraft Heinz Company gewerkt

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden en de toeslagen zijn als uitzendkracht aantrekkelijk

    Minpunten

    De kantine mag uitgebreider qua eten

    Kraft Heinz Company2019-08-30
  5. "Account Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Account Manager in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Kraft Heinz Company voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldig bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    Zo ver weg, ging niet werken

    Advies aan management

    Waardeer je personeel

    Kraft Heinz Company2019-01-04
  6. "Fast paced, hard yet rewarding work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Kraft Heinz Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Het tempo licht hoog en de verwachtingen eveneens - echter staat daar ook veel verantwoordelijkheid tegenover en snelle mogelijkheden tot promotie en erkenning. - Veel ontwikkelingsmogelijkheden - Een bedrijf vol jonge en gedreven mensen - Geen 9 tot 5 mentaliteit - Hoge jaarlijkse bonus (uitdagende targets maar niet onrealistisch)

    Minpunten

    - Soms wordt er teveel focus gelegd op de korte termijn - Uitleg naar medewerkers van doelen en resultaten is eenkenning in de manier waarop dit gebeurt.

    Advies aan management

    - spendeer meer tijd aan de qualitatieve behoeftes van mensen, niet alles is resultaat gedreven.

    Kraft Heinz Company2018-12-04
  7. "overall review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Kraft Heinz Company

    Pluspunten

    -Veel jong, talent aanwezig -Ervaring ondergeschikt aan compenties - jong talent krijgt de kans om het te laten zien -Drive for succes van het gehele team

    Minpunten

    -Jong team brengt onervarenheid in de business met zich mee

    Advies aan management

    Investeer in stabiliteit & ervaring van de teams; blijf jong talent de kans geven, dat maakt KraftHeinz uniek

    Kraft Heinz Company2018-11-28
  8. "Leerzame Stage marketing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Stagiaire Marketing in Zeist
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik gewerkt bij Kraft Heinz Company voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Internationaal professioneel bedrijf. Kans om te groeien of switchen van rol. Prima vergoeding. Goede begeleiding

    Minpunten

    Amerikaanse cultuur in Nederlands bedrijf

    Kraft Heinz Company2017-12-05
  9. "Heinz"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Kraft Heinz Company

    Pluspunten

    Er is een grote mate van verantwoordelijkheid en vrijheid bij een wereldspeler. Een grote variëteit aan projecten, ook qua omvang en duur. Te maken met een gevarieerd leverancier- en klantenbestand. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

    Minpunten

    De bedrijfsdoelen wordt niet door alle medewerkers nagestreefd, mogelijk door contractuele clausules. Shareholder value heeft soms rare uitwerking op beslissingen en processen.

    Kraft Heinz Company2016-11-14
  10. Nuttig (1)

    "Mooie merk, interessant bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Kraft Heinz Company

    Pluspunten

    Fast moving, international, mooie brand(herkenning) , competitive

    Minpunten

    Ik kan mee zelf niets negatiefs bedenken, maar dat is misschien omdat ik er als freelancer werkzaam was.

    Advies aan management

    n.a

    Kraft Heinz Company2016-03-16
Er zijn 3447 reviews gevonden