Reviews voor L'Oréal | Glassdoor.be

Reviews van L'Oréal

Bijgewerkt op 9 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
78%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
L'Oréal CEO Jean-Paul Agon
Jean-Paul Agon
1.574 Beoordelingen
  1. "Leerrijke stage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistant Product Manager 
    Aanbevolen

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij L'Oréal

    Pluspunten

    Veel verantwoordelijkheid, mooi bedrijf, leerrijk

    Minpunten

    Moeilijk indien je niet goed frans kan

    L'Oréal2019-09-06
  2. "Love hair!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij L'Oréal

    Pluspunten

    Vernieuwend! Beautiful hair design, prachtige haarkleuren

    Minpunten

    Hier heb ik nog geen idee van :)

    L'Oréal2019-05-16
  3. "Stage L'Oréal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) 

    Ik werk al langer dan een jaar als bij L'Oréal

    Pluspunten

    - Je enorm veel vrijheid bij de invulling van je taken - Je wordt goed opgeleid + regelmatige feedback

    Minpunten

    - Enorm competitief - Communicatie/ Hr-beleid niet transparant - Tijdens een stage heb je 6 dagen (betaald) verlof, soms krijg je deze niet omdat je te veel werk hebt

    L'Oréal2019-02-28
  4. "Customer care L'oréal Brussel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij L'Oréal voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - groot bedrijf - eventuele doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    - veel stress (customer care)

    Advies aan management

    - webshop voor bestellingen (geen telefonische bestellingen meer)

    L'Oréal2019-02-27
  5. Nuttig (1)

    "Dynamic company, but unorganised and unprofessional"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Key Account Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij L'Oréal voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Very dynamic company that constantly tries to adapt itself to the current world. Flexible working culture and a lot of projects, opportunities and responsabilities for young people. Beautiful brands and industry.

    Minpunten

    Big lack of organisation and processes. Because of this you loose some fundamentals (changing strategy, no LT relationships, ...). Big difference between the external image and internal reality. Very political. Sometimes lack of respect for their employees.

    Advies aan management

    Don't change everything all the time.

    L'Oréal2018-10-12
  6. "L'Oréal Product Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij L'Oréal voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Goede opleidingen - Leuke producten - Veel verantwoordelijkheid

    Minpunten

    - Hoge werkdruk - Weinig hulp / begeleiding de eerste maanden

    Advies aan management

    - Betere communicatie - Betere begeleiding en opvolging

    L'Oréal2017-04-13
  7. "Intership L'Oréal"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) 

    Ik heb gewerkt bij L'Oréal

    Pluspunten

    - Perfecte eerste ervaring (werken met een team, contact hebben met klanten, veel verantwoordelijkheid ook al ben je een stagiair)

    Minpunten

    - Door veel stagiairs is er weinig kans om bij L'Oréal onmiddellijk na de stage aangeworven te worden

    L'Oréal2017-03-20
  8. "Assistant product manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Assistant Product Manager in Brussel

    Ik heb korter dan een jaar als bij L'Oréal gewerkt

    Pluspunten

    Veel bijgeleerd en veel verantwoordelijkheden.

    Minpunten

    Organisatie kan wat beter.

    Advies aan management

    innoveren en blijven evolueren. Niet blijven bij het werkt min of meer.

    L'Oréal2017-03-27
  9. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij L'Oréal voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Goede werksfeer en flexibele werkuren

    Minpunten

    Gebrek aan kinderopvang Geen policy mbt thuiswerken

    Advies aan management

    Meer en beter luisteren naar de werknemers op de werkvloer

    L'Oréal2017-03-14
  10. "Stage digital marketing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Stagiair(e) (anoniem) 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij L'Oréal

    Pluspunten

    - very young and enthousiastic colleagues, feels like a group of friends - you can work really independently from the beginning, which means you learn a lot

    Minpunten

    - long work days - there are many interns so if you want to stay for a fixed position, you will have to "fight" for it - sometimes a "gossip" mentality

    L'Oréal2016-11-07
Er zijn 39 reviews gevonden