Reviews voor L'Oréal | Glassdoor.be

Reviews van L'Oréal

Bijgewerkt op Oct 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3512 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
L'Oréal CEO Jean-Paul Agon
Jean-Paul Agon
1,132 Beoordelingen
  1. "marketing stage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij L'Oréal

    Pluspunten

    afwisselend werk, prima ondersteuning voor stagiairs

    Minpunten

    minder leerzaam dan ik had gehoopt

    L'Oréal2018-01-30
  2. "politiek, hiërarchisch, niet-respectvol"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij L'Oréal

    Pluspunten

    salaris leuk kantoor sociale evenementen gratis/goed koop producten locatie dicht bij het station

    Minpunten

    werk te veel veel stress niet-ondersteunende manager egos

    Advies aan management

    wees humaan

    L'Oréal2018-02-13
  3. Nuttig (4)

    "Uitdagend en leuk, maar het beleid bederft het uiteindelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - PR 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij L'Oréal

    Pluspunten

    Goed salaris Leuke collega's Veel groeimogelijkheden

    Minpunten

    Zeer lange uren Politiek niveau - bijna onverdraaglijk Geen focus op uitmuntendheid Mensen worden ontslagen zonder aanvaardbare reden of om valse redenen

    Advies aan management

    Behandel mensen als mensen, niet als nummers...

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2014-07-17
  4. Nuttig (2)

    "Een droomplek om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij L'Oréal voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldige cultuur en ethiekbeleid, interessante uitdagingen en projecten, vriendelijk personeel

    Minpunten

    Zie geen nadelen. Alles was geweldig!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2014-05-02
  5. Nuttig (7)

    "Verschrikkelijke cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Manager 
    Niet aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij L'Oréal voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Geweldige merken - Al erg vroeg veel verantwoordelijkheid - Snelle vooruitgang van de carrière

    Minpunten

    - Verschrikkelijk top management. Geen richting of hulp als je nodig hebt. Maar als de zaken slecht gaan, krijg jij de schuld. Voorbeeld: vooral in de eerste paar maanden op je allereerste job ooit, zou je in staat moeten zijn vragen te stellen alsof je een alien was. In mijn geval mocht ik geen "hoe" vragen stellen. Je kon enkel een mogelijk aantal oplossingen voorstellen aan je manager en hij zou dan de richting... voor je kiezen. Hoe je ooit aan die opties kan komen blijft een mysterie voor mij. Je kan natuurlijk rondvragen, maar niemand zal tijd voor je hebben. - Harde, weinig verwelkomende cultuur. Feedback is niet constructief. Als je een bepaald attribuut mist, zullen ze je eerder proberen te veranderen dan in je te investeren. Iedereen is gefocust op het eigen succes. Geen team spirit. Dat was tenminste het geval bij mij. Erg veel mensen voelen zich outsiders. - Lange werkuren Dat was nooit een probleem voor mij, maar ik kan me voorstellen dat het dat wel is voor veel andere mensen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Je hebt echt een beetje meer empathie nodig... Onderzoek alsjeblieft waarom het verloop zo groot is en burn outs zo vaak voorkomen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2014-02-21
  6. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij L'Oréal

    Pluspunten

    - duidelijke loopbaan - geweldige training - mooie cultuur - goede mensen - verbazingwekkende leer ervaring

    Minpunten

    - uren soms lang - oppervlakkige aard van de industrie - moeten meer vrouwen bevorderen in hogere functies

    Advies aan management

    Kan zich een rokkenjager voelen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2013-01-29
  7. "belle expérience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij L'Oréal

    Pluspunten

    intéressements participations nombreux cadeaux RTT remboursement titre transport actions sociales

    Minpunten

    pas de recrutement externe CE pas intéressant recrutement uniquement interne reseautage

    L'Oréal2019-08-12
  8. "Excellente entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij L'Oréal

    Pluspunten

    Conditions de travail, participation, intéressement

    Minpunten

    Lourdeur dans les process, évolution difficile.

    L'Oréal2019-07-17
  9. Nuttig (1)

    "Soyez pret pour vivre un ENFER"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Packaging Opérationnel in Gent
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij L'Oréal voor 3 jaar

    Pluspunten

    Se dire que ce n'est qu'un travail et qu'on va quitter cet enfer pour aller vers une boite humaine

    Minpunten

    - Managers tyraniques qui humilient les membres de son équipe - Collegues requins qui n'hesitent pas à mentir pour monter en grade - Présenteisme : meme si on arrive a 7h30 au travail il est mal vu de partir avant 19H, alors parfois meme le manager traine sur facebook pour se faire bien voir - Salaire en dessous du marché - Deux personnes se sont suicidées a cause de L'Oreal en 2018 et 2019

    Advies aan management

    S'il y a des suicides c'est peut etre pour une raison : les managers sont des tyrans a cause de la pression des targets, et les n-1 en subissent les consequences

    L'Oréal2019-08-02

    Reactie van L'Oréal

    August 5, 2019Global content and employee engagement manager

    Bonjour, nous prenons très au sérieux les commentaires que nos employés et anciens employés publient sur Glassdoor. Nous regrettons sincèrement que vous viviez une expérience si négative. Sachez que L’Oréal encourage les collaborateurs à donner du feedback et faire connaître toute préoccupation au DRH, Manager ou Correspondant Ethique. Ces personnes sont là pour vous écouter et vous conseiller. N'hésitez pas un instant à faire appel à eux. Madeline

    Minder weergeven
  10. "Super ! Une expérience très formatrice!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ingénieur Apprenti 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij L'Oréal voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Responsabilités et confiance données aux stagiaires/ apprentis Très bon encadrement avec une liberté donné pour mener à bien les projets. Prise d'initiative toujours acceptée. Nombreux avantages aux salariés.

    Minpunten

    On ne voit pas la finalité de certains projets. Beaucoup de valideurs et process complexes.

    Advies aan management

    Plus d'accompagnement RH des apprentis.

    L'Oréal2019-06-19
Er zijn 3512 reviews gevonden