Reviews voor L'Oréal | Glassdoor.be

Reviews van L'Oréal

Bijgewerkt op nov 27, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
73%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
L'Oréal CEO Jean-Paul Agon
Jean-Paul Agon
1.17 Beoordelingen
  1. "Beauty consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Beauty Advisor in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij L'Oréal voor 8 jaar

    Pluspunten

    Betrouwbaar, goede primaire, secundaire arbeids voorwaarden , prettige sfeer

    Minpunten

    Soms te weinig tijd door manager

    L'Oréal2018-02-20
  2. "marketing stage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij L'Oréal

    Pluspunten

    afwisselend werk, prima ondersteuning voor stagiairs

    Minpunten

    minder leerzaam dan ik had gehoopt

    L'Oréal2018-01-30
  3. "politiek, hiërarchisch, niet-respectvol"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij L'Oréal

    Pluspunten

    salaris leuk kantoor sociale evenementen gratis/goed koop producten locatie dicht bij het station

    Minpunten

    werk te veel veel stress niet-ondersteunende manager egos

    Advies aan management

    wees humaan

    L'Oréal2018-02-13
  4. "Stage"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij L'Oréal

    Pluspunten

    zeer dynamisch bedrijf, flexibele cultuur met veel projecten, veel kansen en verantwoordelijkheden

    Minpunten

    enorme werkdruk en stress, lange uren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2019-01-07
  5. "Bedrijfsanalist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business analist in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij L'Oréal voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Fantastische mensen om mee samen te werken

    Minpunten

    Trage besluiten vertragen procedures

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2018-05-04
  6. "Zeer goed."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij L'Oréal

    Pluspunten

    Goede werkethiek, ambitieuze mensen, 'work hard, play hard'

    Minpunten

    Te veel standaardisatie, controle uit Parijs

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2019-05-27
  7. "Werken voor L'Oréal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ict-Manager in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij L'Oréal voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ze bieden hun werknemers een hoge mate van onafhankelijkheid en creatieve ruimte om te werken. Veel voordelen in termen van producten e.d. Zeer flexibele werkomgeving en veel jonge mensen binnen de organisatie. Erg fijne collega's.

    Minpunten

    Het kan soms chaotisch en ongestructureerd zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2018-07-30
  8. Nuttig (4)

    "Uitdagend en leuk, maar het beleid bederft het uiteindelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - PR 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij L'Oréal

    Pluspunten

    Goed salaris Leuke collega's Veel groeimogelijkheden

    Minpunten

    Zeer lange uren Politiek niveau - bijna onverdraaglijk Geen focus op uitmuntendheid Mensen worden ontslagen zonder aanvaardbare reden of om valse redenen

    Advies aan management

    Behandel mensen als mensen, niet als nummers...

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2014-07-17
  9. Nuttig (2)

    "Een droomplek om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij L'Oréal voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Geweldige cultuur en ethiekbeleid, interessante uitdagingen en projecten, vriendelijk personeel

    Minpunten

    Zie geen nadelen. Alles was geweldig!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2014-05-02
  10. Nuttig (7)

    "Verschrikkelijke cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Manager 
    Niet aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij L'Oréal voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Geweldige merken - Al erg vroeg veel verantwoordelijkheid - Snelle vooruitgang van de carrière

    Minpunten

    - Verschrikkelijk top management. Geen richting of hulp als je nodig hebt. Maar als de zaken slecht gaan, krijg jij de schuld. Voorbeeld: vooral in de eerste paar maanden op je allereerste job ooit, zou je in staat moeten zijn vragen te stellen alsof je een alien was. In mijn geval mocht ik geen "hoe" vragen stellen. Je kon enkel een mogelijk aantal oplossingen voorstellen aan je manager en hij zou dan de richting... voor je kiezen. Hoe je ooit aan die opties kan komen blijft een mysterie voor mij. Je kan natuurlijk rondvragen, maar niemand zal tijd voor je hebben. - Harde, weinig verwelkomende cultuur. Feedback is niet constructief. Als je een bepaald attribuut mist, zullen ze je eerder proberen te veranderen dan in je te investeren. Iedereen is gefocust op het eigen succes. Geen team spirit. Dat was tenminste het geval bij mij. Erg veel mensen voelen zich outsiders. - Lange werkuren Dat was nooit een probleem voor mij, maar ik kan me voorstellen dat het dat wel is voor veel andere mensen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Je hebt echt een beetje meer empathie nodig... Onderzoek alsjeblieft waarom het verloop zo groot is en burn outs zo vaak voorkomen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    L'Oréal2014-02-21
Er zijn 3592 reviews gevonden