Reviews voor LoQutus | Glassdoor.be

Reviews van LoQutus

Bijgewerkt op 1 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
80%
Aanbevelen bij een kennis
  1. Nuttig (1)

    "Een verrijkende ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij LoQutus voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Enthousiaste, gemotiveerde mensen met een enorme expertise Het draait allemaal om teamspirit Meningen worden gewaardeerd en het aangrijpen van verantwoordelijkheid wordt aangemoedigd

    Minpunten

    Er zou meer flexibiliteit in de werk-privé balans kunnen komen, maar we zijn ermee bezig.

    Verder lezen
    LoQutus2018-09-14
  2. Nuttig (1)

    "Slechte bedrijfscultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Consultant in Sint-Denijs-Westrem
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij LoQutus voor 3 jaar

    Pluspunten

    Mooi kantoor, toffe collega's, enz.

    Minpunten

    Geen open-minded cultuur, doen niet wat werd belooft, respecteren de 'cash for car' beleid niet enz.

    Verder lezen
    LoQutus2019-10-01
  3. Nuttig (1)

    "Aangename werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Anonieme stagiair(e) 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij LoQutus

    Pluspunten

    Leuke werknemers, super sfeer en aangenaam kantoor

    Minpunten

    Negatieve punten vind je hier niet snel

    LoQutus2019-07-03
  4. Nuttig (1)

    "Boost your career"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij LoQutus

    Pluspunten

    Veel aandacht voor kennisdeling Interessante projecten Goede coaching en mogelijkheid om te groeien Bedrijfsstructuur gebaseerd op groei

    Minpunten

    Meer mensen nodig om groei te verwezenlijken

    Verder lezen
    LoQutus2018-02-01
  5. Nuttig (1)

    "Ideaal voor mensen met ambitie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij LoQutus

    Pluspunten

    - Veel aandacht voor kennisdeling en samenwerking - Dynamische offering met de nodige innovatie - Goede doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie

    Minpunten

    - Groei nodig om comfortabele schaal te hebben

    Verder lezen
    LoQutus2018-01-02
  6. Nuttig (2)

    "Fijne plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT Consultant in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij LoQutus voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - werk op consultingsopdrachten en bedrijf (eenheid) r&d - professioneel & mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling (onder jouw controle) - erkenning/waardering - niet te klein, niet te groot - vriendelijke sfeer - afwisseling van mensen om mee te werken - bedrijfsevenementen (teambuildings, borrels, sporten, ...)

    Minpunten

    - hoofdzakelijk kleinere projecten (vergeleken met grote consultancybedrijven)

    LoQutus2018-04-10
  7. Nuttig (1)

    "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij LoQutus voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Geweldige collega's Aangenaam kantoor en werkplaats

    Minpunten

    Meer mensen nodig om de bedrijfsstructuur echt te doen werken

    LoQutus2018-02-20
  8. Nuttig (1)

    "Op het hoogtepunt van innovatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij LoQutus

    Pluspunten

    - Geweldige cultuur en teamgeest - Getalenteerde werknemers die er helemaal voor gaan - Open omgeving waar je die technische en architecturale dromen echt kunt najagen - Goed gedefinieerde groeicurves in een relatief vlakke organisatorische structuur - Veel groeipotentieel - Voor een consultancybedrijf, sterk geconcentreerd op het delen en verwerven van kennis , niet gericht op het doel van 100% verschuldigdheid - Geweldige carrièremogelijkheden voor jonge potentiëlen - ik heb hier kansen en verantwoordelijkheden gekregen die ik nergens anders kon vinden, met een takenpakket dat bijna perfect is

    Minpunten

    - Vergadercultuur kan beter: sommige vergaderingen zijn slecht voorbereid en niet getimed - Werk hier niet als je niet van verandering of variatie houdt, gezien dit eigen is aan consultancy

    Verder lezen
    LoQutus2018-02-20
  9. Nuttig (1)

    "Geweldige atmosfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij LoQutus voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - geweldige atmosfeer en teamcultuur - open communicatie - interessante projecten - duidelijke ontwikkelingsplannen

    Minpunten

    - Beperkte grootte van het team om alle projecten te ondersteunen

    Verder lezen
    LoQutus2018-02-21
  10. Nuttig (1)

    "Persoonlijke groei in een professionele omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Architect 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij LoQutus voor 5 jaar

    Pluspunten

    + Ik heb goede begeleiding gekregen en groeimogelijkheden + Mensen krijgen de ruimte en middelen om initiatief te nemen en daarmee aan de slag te gaan + Geweldige collega's, veel kennis en sympathiek

    Minpunten

    - meer mensen nodig om de bedrijfsstructuur echt te laten werken

    Verder lezen
    LoQutus2018-01-22

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 16 reviews gevonden