Reviews voor London Borough of Hackney | Glassdoor.be

Reviews van London Borough of Hackney

Bijgewerkt op 13 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 46 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
56%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
London Borough of Hackney CEO Tim Shields
Tim Shields
16 Beoordelingen
  1. "Okay borough to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Social Worker in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij London Borough of Hackney gewerkt

    Pluspunten

    Okay borough to work for

    Minpunten

    Not all managers are supportive

    London Borough of Hackney2019-08-13
  2. "Planning"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Planning Officer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij London Borough of Hackney voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    -range of applications -central location -massive development area

    Minpunten

    -high turnover of staff -pressure to approve

    Advies aan management

    -Pay full time staff more then people will stay

    London Borough of Hackney2019-07-31
  3. "Toxic work culture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager 
    Niet aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij London Borough of Hackney

    Pluspunten

    The benefits they provide are great and they've got discounted gym and exercise classes. The leader of the council is inspirational

    Minpunten

    Bureaucratic, back-stabbing staff, lots of toxic people who create stifling work environments

    Advies aan management

    Stop micro-managing. The Council should make it mandatory that anyone in a managerial position should have manager training in their first month.

    London Borough of Hackney2019-06-13
  4. "Very good and supportive within the team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Assistant Manager in Hackney, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij London Borough of Hackney gewerkt

    Pluspunten

    Easy communication while working. very clear instructions

    Minpunten

    A bit of uncertainty and little planning when it came to what it was we'd be doing for the next day

    London Borough of Hackney2019-05-25
  5. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij London Borough of Hackney voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexible, my dept is really open to ideas and wants to be pioneering, everyone is really friendly and helpful, good opportunities to try new things. Great pension.

    Minpunten

    Other departments can be slow to work with.

    Advies aan management

    Really question which projects should be funded.

    London Borough of Hackney2019-04-26
  6. "Nice work culture"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij London Borough of Hackney

    Pluspunten

    Flexible working , Good work and life balance.

    Minpunten

    No cons for me till date

    London Borough of Hackney2019-04-05
  7. "Good people"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk bij London Borough of Hackney

    Pluspunten

    Loads of help and care

    Minpunten

    Working outdoors constantly during winter

    Advies aan management

    None

    London Borough of Hackney2019-02-22
  8. "Pa"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb gewerkt bij London Borough of Hackney

    Pluspunten

    Cannot find many pros here

    Minpunten

    One person seems to rule the show

    London Borough of Hackney2018-11-22
  9. "Neighbourhood Officer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij London Borough of Hackney

    Pluspunten

    helping people and delivering commitments

    Minpunten

    fighting bureaucracy and senior management

    Advies aan management

    devolve decision making powers

    London Borough of Hackney2018-10-11
  10. Nuttig (1)

    "IT Procurement Specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - IT Procurement Specialist in Beckenham, Engeland

    Ik werk voltijd bij London Borough of Hackney voor 5 jaar

    Pluspunten

    Training and support in job roles

    Minpunten

    Commute can be difficult on the East London overground line

    Advies aan management

    From my experience, working for the council is a lot different from direct Public sector and global private companies.

    London Borough of Hackney2018-08-13
Er zijn 46 reviews gevonden