Reviews voor MAC Cosmetics | Glassdoor.be

Reviews van MAC Cosmetics

Bijgewerkt op 20 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1340 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
62%
Aanbevelen bij een kennis
74%
Waardeert directeur
MAC Cosmetics CEO John Demsey
John Demsey
523 Beoordelingen
  1. "Mac"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij MAC Cosmetics

    Pluspunten

    All ages, all races, all genders

    Minpunten

    Geen minpunten voor Mac op dit moment

    MAC Cosmetics2019-04-11
  2. "Retail manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Retail Sales Manager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij MAC Cosmetics voor 5 jaar

    Pluspunten

    Je leert veel in een korte tijdsbestek.

    Minpunten

    Je leert veel in een korte tijdsbestek omdat jee het allemaal moet zelf doen door vallen ern opstaan zonder enige begeleiding vanuit je mro. Je volle 100% geven + heel je privacy en wat je voor terug krijgt is dat je niet goed genoeg bent. Je wordt der grond ingetrapt zonder pardon en je mag je mond niet ieën trekken. Je moet verplicht extra werken, maar je mag zelf niet bepalen waarneer je vrij wilt. Artistry is ver te zoeken, want je moet je sale doels voor de dag behalen.

    Verder lezen
    MAC Cosmetics2018-12-12
  3. Nuttig (1)

    "Execrable ! Fuyez !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij MAC Cosmetics voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ticket R. 5 EUROS Rembourse mais pas a moitié les transports . . .

    Minpunten

    Tout, traite les gens comme des moins que rien, salaire misérable, font pression sur leur employées ......

    Verder lezen
    MAC Cosmetics2018-02-19
  4. "MUA"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Marseille
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij MAC Cosmetics voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Marque professionnelle et produits de qualités

    Minpunten

    Aucun inconvénient à mon avis

    Verder lezen
    MAC Cosmetics2019-09-08
  5. "Bonne ambiance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij MAC Cosmetics

    Pluspunten

    Ticket restaurants, remise sur produits, cadeaux de noel, avantage sur nouvelles collection

    Minpunten

    Manager trop "école" j'avais l'impression d'être a la cours de récréation

    MAC Cosmetics2019-07-15
  6. "La qualité au super prix"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - MAC Makeup Artist in Agadir, Souss-Massa-Drâa
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij MAC Cosmetics voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Meilleure expérience que j'ai eu jusqu'à maintenant. J'ai beaucoup appris sur les produits et techniques de maquillage. J'aime le fait que vous soyez totalement libre d'exprimer votre propre créativité à travers le maquillage que vous portez au quotidien

    Minpunten

    La meilleure c est mac

    Verder lezen
    MAC Cosmetics2019-05-09
  7. "Belle expérience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Manager in Parijs
    Aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij MAC Cosmetics voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Equipes , autonomie , produits , formations , développement

    Minpunten

    Pas d'inconvénients à partager concernant l'entreprise

    MAC Cosmetics2018-09-21
  8. "Bien"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij MAC Cosmetics

    Pluspunten

    bonne atmosphère, personnel passionné, free makeup

    Minpunten

    faible rémunération, peu de motivation

    MAC Cosmetics2018-09-16
  9. Nuttig (1)

    "Boutique chute libre"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij MAC Cosmetics

    Pluspunten

    Nous avons des attributions produits 13 ème mois

    Minpunten

    Aucune reconnaissance du travail . En perte de chiffre , dc pression sur les employé , à la limite du harcèlement moral . Évolutions difficile Salaire faible pr le travail effectué

    MAC Cosmetics2018-08-07
  10. Nuttig (2)

    "Perte de temps"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Maquilleuse vendeuse in Saint-Quentin-en-Yvelines, Yvelines, Île-de-France
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij MAC Cosmetics voor 3 jaar

    Pluspunten

    Attributions de produits tous les trois mois . Cadeaux de produits à chaque nouvelle collection. Tickets restaurants. Possibilité d'évoluer... quand on est sur Paris et entourés des bonnes personnes !

    Minpunten

    -Marque qui devient de moins en moins artistique avec le temps , la vente prends le dessus . Maintenant si les objectifs individuels ne sont pas fait pas de prime... sachant que le taux de clients à baisser et qu'il y a de moins en moins de personnes embauché ça fait mal . -Beaucoup trop de leche, si vous n'êtes pas hypocrite et trop vrai vous n'évoluez pas , surtout si vous êtes dans une boutique hors Paris ... -Toujours un problème dans les fiches de paie ( mal payer, jours effectués oubliés , dimanches non compter etc ... ) -Retour à l'esclavage quand la direction vous laisse travailler seule ou à deux sur des journées de 9h à 21h , sans possibilité de prendre ses pauses et d'aller aux toilettes ... Et ça plusieurs jours consécutifs . -Une direction qui n'a clairement rien à foutre de ses employés . -Quand une employé qui a osé être violente envers une de ses collègues est élue délégué du personnel deux mois après... chapeau bas .

    Verder lezen
    MAC Cosmetics2018-07-30
Er zijn 1340 reviews gevonden