Reviews voor McKinsey & Company | Glassdoor.be

Reviews van McKinsey & Company

Bijgewerkt op 2 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.5
91%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
McKinsey & Company CEO Kevin Sneader
Kevin Sneader
535 Beoordelingen
  1. "Een geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Inspirerende en zorgzame collega's Interessante projecten Snelle ontwikkeling

    Minpunten

    Levensstijl (werk- privébalans)

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    McKinsey & Company2018-08-19
  2. "Awesome people but still classic consulting mindset"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Service Delivery Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company voor 5 jaar

    Pluspunten

    It's a group of extremely bright individuals, working on high-end projects for the biggest companies in the world. Exposure to different companies, cultures, countries is hard to match and you'll quickly gain a number of lasting memories

    Minpunten

    Working hours and travel scheme can be challenging, especially for young parents, While McK noticed early on that classic consulting is ideally complemented with technology solutions and centers of excellence, it remains a "classic strategy consulting" company despite the high amount of employees working in different tracks (e.g. technical engineers, solutions, experts etc.). The shots are still called by... leadership that come from classic consulting and it's reflected throughout the company and support processes.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Continue the high impact work but realize that non-classic consulting is becoming bigger and bigger part of the McK workforce. Add people from these tracks to the McK leadership

    McKinsey & Company2019-12-02
  3. "McKinsey"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Veel leermogelijkheden en groeikansen, mooie projecten

    Minpunten

    Work-life balance niet altijd optimaal

    McKinsey & Company2019-03-04
  4. "Sublieme randvoorwaarden, but they come at a cost"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij McKinsey & Company voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Waanzinnig goeie support staff, veel aandacht voor feedback en persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Weinig mogelijkheid om de torenhoge werkdruk te verlagen

    Advies aan management

    Wees niet bang eens wat minder te beloven, dat scheelt consultants een hoop onnodige stress.

    McKinsey & Company2019-08-22
  5. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Sfeer Doorgroei mogelijkheden zijn goed en concreet Salaris Secunaire arbeidsvoorwaarden, heerlijke lunch ;-) Vernieuwend

    Minpunten

    Werkdruk is soms hoog maar wel te doen

    McKinsey & Company2016-09-05
  6. Nuttig (2)

    "Inspirerend, goed verdienen en snel leren, hard werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij McKinsey & Company voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Je leert er veel en snel en je werkt met extreem ambitieuze en energieke mensen. Je krijgt veel feedback en kunt je daardoor snel ontwikkelen, in termen van persoonlijke ontwikkeling, consulting en managementvaardigheden. En een hoog salaris en bonus.

    Minpunten

    Het is hard en veel werken. Men is niet snel tevreden over je werk, alles moet altijd beter. Je bent een consultant, dat wil zeggen: hoog overvliegen, snel conclusies trekken. Dus weinig tijd voor verdieping.

    McKinsey & Company2016-06-09
  7. "Fantastisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Beste leerschool voor startende professional. steile leercurve, internationaal

    Minpunten

    Hard werken en veel reizen

    McKinsey & Company2016-05-01
  8. "Consultant bij Mckiney & Co"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Je leert veel vanaf dag 1

    Minpunten

    Veeleisend, slechte werk-privébalans

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    McKinsey & Company2018-12-05
  9. "Bedrijfsanalist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij McKinsey & Company

    Pluspunten

    Geweldige voordelen en bonussen, aardige mensen

    Minpunten

    Lange uren, bureauwerk, enz.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    McKinsey & Company2018-05-21
  10. "Geweldige werkplek!"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik voltijd gewerkt bij McKinsey & Company voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Begeleiding, interessante projecten, geweldige mensen

    Minpunten

    Soms is de levensstijl wel intens

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    McKinsey & Company2018-03-28
Er zijn 3714 reviews gevonden